Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Jasper, Jelle, Steven, Mario, Seppe, Roy, Karl en Dave

1ste wedstrijd van de terugronde.

Weer gestart met slechts 9 spelers en in de loop van de 1ste helft moest Bart noodgedwongen naar de kant (hamstrings), dus de wedstrijd uitgespeeld met z’n achten. Vandaag veel inzet gezien bij de Krochten, zelfs tot het einde toe, maar het overwicht in spelers werd in de loop van de match fataal. We kwamen zelfs op voorsprong maar het uiteindelijke verdict was zwaar: 4-1.

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Roy, Karl en Dave

Middenvelders: Jelle, Mario, Steven en Seppe

Aanvallers: Jasper

Starten op de bank: –

Suske was erbij en hij wilde wel met de vlag zwaaien, en Wim de Ruijter floot de wedstrijd. Een bal van Karl ging naar Jelle, Roy kon de bal nog voor doel brengen. Een uittrap van Bart kwam bij Jasper en ging naar een goed doorgelopen Jelle. Roy naar Mario, de bal van Seppe werd afgeblokt door een Liesbosspeler. Een dieptepas van Steven kwam bij Seppe, zijn bal ging naast. Het was niet zo gemakkelijk, maar toch kon Karl zijn ploeg hoger sturen zodat het middenveld kleiner werd voor onze spelers. Ook Dave kon de lijn aflopen en de bal nog voor doel brengen. Na 35 minuten was het ‘over en out’ voor Bart, Karl ging onder de lat en Mario werd onze laatste man. Een bal van Jelle ging via Steven naar Jasper, maar zijn bal ging over de achterlijn. Een mooie actie vertrok bij Mario, ging naar Roy een één-twee met Steven terug Mario en dan een lange bal naar Jasper. Een uitgooi van Karl naar Jelle, Jasper zwierde de bal nog voor doel, Steven kon er net niet bij. Een bal van Dave naar Seppe maar bij Jasper zat er nog een tegenstander tussen.

In de 2de helft moet de Krochten achteruit en bij een 1ste hoekschop van Liesbos kan Karl de bal over de lat tikken. Na 5 minuten een mooie assist van Mario en Jasper werkt netjes af (0-1). Bij een tegenaanval van Liesbos maakt Dave het zijn tegenspeler zeer moeilijk, dan moet ook Mario nog reppen, de bal van Liesbos gaat naast. Maar na 10 minuten stuit een bal zeer ongelukkig voor Karl en het wordt gelijk (1-1). Iets later trapt een Liesbosspeler de bal tegen de paal, Karl pakt de bal in de rebound want de tegenstander is goed mee gevolgd. Voor Seppe kwam deze wedstrijd nog te vroeg, enkele weken geleden was hij goed geraakt aan zijn voet, maar hij wil kost wat kost, ook al is dit mankend, de wedstrijd uitspelen. Jelle heeft vandaag zijn kilometers wel gelopen, mee komen verdedigen maar toch ook mee in de aanval gaan. Een doorsteekbal van Mario gaat naar Jelle en komt via Steven nog bij Jasper, maar hij wordt onmiddellijk omsingeld door 3 à 4 tegenstanders, bij de counter kan Karl de bal nog overkloppen. Na 20 minuten kan de Krochten een actie van Liesbos niet afstoppen en het staat 2-1. Een bal van Jasper komt via een tegenspeler bij Dave, zijn schot gaat naast doel. Een

vrije trap van Mario komt bij Jasper, zijn bal gaat in hoekschop, de corner van Steven wordt door de keeper gepakt. De tegenaanval van Liesbos wordt door Karl gered. Daarna komt een Liesbosspeler alleen voor Karl, maar hij trapt toch nog naast de goal. Enkele minuten later wordt het dan toch 3-1. Een actie van de Krochten vertrekt bij Roy en gaat via Jelle, Jasper naar Steven, zijn schot wordt afgestopt door een tegenspeler. Met nog enkele minuten te spelen maakt Liesbos 2 de 4-1.

Ook al heeft de Krochten vandaag verloren, de spelers hebben geknokt voor elke bal. Chapeau!!!! Om onder zoveel druk toch nog het beste blijven geven. Het was een zeer sportieve en faire wedstrijd, dus dank je wel Liesbos 2 en scheidsrechter voor deze match.

Volgende week spelen we thuis tegen Dula, de wedstrijd start om 9.30u.