Wedstrijdverslag Liesbos 1 – Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 4-1

Doelpunten: Bart

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Mario, Bart, Robin, Nandy, Steven, Ronny, Roy, Dave en Karl

Beste wensen.

Voor onze lezers hopen we het beste voor 2019: veel geluk en een goede gezondheid. Voor de Krochten doen we daar nog bij: een sportief jaar en wekelijks een volledig elftal; maar vandaag begonnen ze zoals vaak voor de winterstop niet met elf maar slechts met 9 spelers. Na 5 minuten moest ook Steven nog naar de kant (hamstrings) en moest de Krochten met z’n achten verder. Liesbos 1 was ook niet voltallig, zij speelden met tien. Op het moeilijke veld in de regen werd het voor beide ploegen een zware opdracht. In de 1ste helft kon de Krochten nog mee over, maar in de 2de helft werd het pompen of verzuipen in die regen. Hadden ze met enkele spelers meer geweest dan had het zeker een heel andere wedstrijd geworden. Tinne kwam samen met Alex en Axel de ploeg aanmoedigen.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Ronny, Roy, Mario en Dave

Middenvelders: Robin, Nandy en Steven

Aanvallers: Bart

Start op de bank: –

Scheidsrechter was niet Edwin van der List maar Antoon Lanooij en onze grensrechter was Patje. Een bal van Ronny naar Nandy een één-twee met Bart en dan naar Steven. Bij een volgende actie pakte Steven naar zijn dij en moest naar de kant. Een schot van Liesbos werd door Karl gepakt, de uittrap ging naar Bart die Robin bediende en de bal voor goal gooide, Bart kon er niet bij. Nadien kon Robin op goal trappen, maar de keeper pakte de bal. Daarna liep Mario het ganse veld over en kon enkel nog foutief gestopt worden, de vrije trap van Bart ging over. Een bal van Dave via Nandy en Roy naar Ronny, die er de lijn mee afliep en een pass gaf aan Bart. Wat later moest Karl plat voor een bal die hij nog net raakte, Dave zorgde dat de bal niet in de netten ging. Een actie van links naar rechts vertrok bij Mario, ging naar Dave en via Nandy en Bart naar rechts, naar Ronny en zo bij Robin. Liesbos zette meer druk en Karl moest tweemaal goed tussenkomen. Ook Mario onderschepte een bal, hij bediende Dave, de bal ging naar Roy en via Nandy naar Ronny en Robin. Een bal van Bart naar Robin en via Dave, Nandy en Ronny terug bij Robin. Na een half uur vond Liesbos toch een gaatje in onze verdediging en het werd 1-0. Een fout op Bart maar de vrijschop van Robin ging naast. Juist voor affluiten van de 1ste helft voorkwam Ronny dat de score van Liesbos verdubbeld werd.

In de 2de helft wordt het alsmaar zwaarder voor de Krochten, eerst krijgt Robin nog een kans maar al snel wordt het 2-0. Toch nog een mooie actie: Dave loopt de lijn af op links, aan de rechterkant komt ook Ronny mee naar voor, de bal gaat naar Bart, hij trapt op doel. Bij een fout op Robin geeft Mario de vrije trap, Bart misstapt zich en zijn kopbal gaat net langs. Liesbos krijgt kansen maar de bal gaat naast. Een actie van Dave en dan naar Robin, de doelman pakt, de counter volgt maar de bal wordt overgetrapt. Na 20 minuten wordt het dan toch 3-0. Daarna een fout op Bart, de vrije trap van Mario gaat over. Een bal van Ronny naar Roy, Dave en Nandy die nog op doel trapt. Na een half uur kan Dave eerst nog de 4-0 voorkomen, maar een minuutje later scoort Liesbos dan weer. Nog kansen voor Liesbos, eerst op de paal daarna gaat de bal naast. Een vrijschop van Mario, maar de keeper heeft de bal klemvast. Bart naar Robin, de doelman tikt de bal weg. Karl heeft z’n werk en doet verschillende reddingen. Maar de Krochten zou de Krochten niet zijn: vechten tot het bittere einde. In de 40ste minuut vertrekt een bal bij Karl gaat naar Ronny, komt bij Nandy en gaat via Dave naar Mario, komt terug bij Nandy gaat naar Robin een assist en Bart werkt af (4-1).

Een zware wedstrijd, helemaal leeggelopen, maar gezwoegd tot het einde, dus chapeau voor onze spelers.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Made, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s