Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. van der List

Uitslag: 1-0

Doelpunten: –

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Mario, Robin, Steven, Seppe, Roy, Nandy, Dave, Karl en Ronny

3de helft was voor ons.

De 1ste helft kwamen we met 1-0 achter, de 2de helft bleef gelijk en de 3de helft wonnen we. Geen Albert vandaag, dus begonnen we met z’n achten, Ronny zou na zijn werk doorkomen om onze negende man te worden. Maar dat liep anders, na een half uur ging Robin in duel maar blesseerde zich en ging van het veld om de schade in te schatten, een open wonde, dus reed Bart met Robin naar het ziekenhuis; resultaat een zwaar gekneusde voet. En zo werd er met 7 verder gespeeld totdat Ronny op het veld kwam. Supporters: Bart en Louis.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Nandy, Mario en Dave

Middenvelders: Robin, Steven en Seppe

Aanvallers: –

Start op de bank: –

Scheidsrechter van dienst was Edwin van der List en onze grensrechter was Patje. We wisten vooraf dat het vandaag geen gemakkelijke match ging worden en dat er serieus verdedigd moest worden. En dat was al vanaf het begin van de wedstrijd, Karl moest al onmiddellijk een bal pakken en een volgende aanval van Liesbos ging naast. Nandy ving een bal op en de bal kwam via Steven en Roy bij Robin. Dan onderschepte Mario de bal en gaf een dieptepas naar Seppe. Daarna Dave, de bal ging via Nandy en Roy naar Robin en Steven. Ondertussen kreeg Liesbos weer enkele kansen, Karl pakte de bal, een uittrap naar Seppe en een pass naar Robin. De Krochten speelde op de buitenspelval en bij een vrije trap van Mario kwam de bal bij Seppe die schoot over doel. Opnieuw een uittrap van Karl, nu naar Steven die bediende Robin en hij trapte op goal. Na 20 minuten een foutje in onze verdediging, een doorsteekbal van Liesbos en zij kwamen met 1-0 voor. Bij een corner door Steven kon Mario net niet binnenkoppen, er volgde een counter van Liesbos maar Mario was terug om de bal nog in hoekschop te duwen. Steven legde een bal terug naar Karl en via Mario kon Robin de bal nog op doel trappen. Een bal van Nandy ging naar Roy, dan Robin en terug Roy maar zijn schot ging over. Na een half uur moest Robin naar de kant en iets later vertrekt hij naar het ziekenhuis, dus met zeven verder. Een corner van Steven werd door Mario overgekopt. Een actie van Steven naar een goed mee opgekomen Dave en via Seppe terug naar Steven. Iets later moest Karl redden door de bal in hoekschop te werken. Een één-twee tussen Roy en Nandy, Roy kon nog een tegenstander uitspelen en de bal voor doel droppen, Seppe kon er juist niet bij. Een uittrap van Karl via Seppe naar Steven en daarna een mooie actie van Seppe maar de doelman zat ertussen. Met nog een kwartier in de 1ste helft komt Ronny ons team versterken, hij kreeg al onmiddellijk de bal en de bal ging via Seppe naar Steven. Een ingooi van Dave naar Seppe en die bediende Ronny, net voor affluiten van de 1ste helft Ronny naar Nandy en de bal van Roy ging over de lijn.

In de 2de helft komt de Krochten nog zelden over de helft, maar Liesbos krijgt onze muur niet meer gesloopt. De 2de helft is nog maar net gestart en Karl heeft al twee keer moeten tussenkomen. Een uittrap van Karl komt via Nandy en Steven tot bij Dave; dan Ronny naar Roy die een gekruiste bal geeft naar Steven. Mario onderschept een bal en gaat via Dave naar Roy. Ondertussen heeft Liesbos een bal over doel getrapt, Karl een aanval in hoekschop gewerkt en Liesbos naast getrapt. Toch nog een actie van Ronny naar Dave, Seppe, Nandy terug bij Dave, hij wordt foutief gestopt. Na een half uur komen we goed weg, een bal van Liesbos gaat op de kruising. Wat later een voorzet van Liesbos, 3 spelers missen de bal om de voorsprong te verdubbelen. Nandy wordt geraakt maar ze komt niet van het veld en iets later wordt Dave onderuit gehaald ook hij blijft op het veld. Het is pompen of verzuipen, maar de Krochten blijft pompen en zo blijft de 1-0 de einduitslag.

Opnieuw een mooie, faire en sportieve wedstrijd. Gasten (en dame), dank je wel voor je inzet, ook een dank je wel voor Liesbos 2 en voor scheidsrechter van der List voor de goede leiding.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Gerritboys, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s