Wedstrijdverslag Krochtenboys – UBZ

Scheidsrechter: W. de Ruijter

Uitslag: 6-2

Doelpunten: Steven (3x) en Albert (3x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Roy, Albert, Robin, Nandy, Steven, Seppe, Michel, Mario, Dave en Karl

Keepster betovert onze spelers.

Vandaag had ik keuze uit verschillende titels, er had ook kunnen staan 2x een hattrick of gevoetbald met tien tegen negen, maar bovenstaande titel was toch echt van toepassing. We hadden ook fans naast de zijlijn: Jo, Laura, Tinne en Alex, Christel, Shkelxzen. En ook enkele spelers stonden noodgedwongen aan de kant: Bart, Jasper en Berten. Nandy maakte haar wederoptreden. In de 1ste helft veel kansen, maar het stond bij de rust gelijk. In de 2de helft konden we toch het overwicht in doelpunten omzetten.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Michel en Dave

Middenvelders: Robin, Steven, Nandy en Seppe

Aanvallers: Albert

Start op de bank:

Wim de Ruijter kwam onze wedstrijd leiden en Jos was de grensrechter. Een pass van Mario naar Robin en Nandy een doorsteekbal richting Albert. Dan Dave naar Seppe en via Albert bij Robin, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel. Een lange loopactie van Albert, een schot op goal maar de “doelvrouw” werkte in hoekschop, Albert nam de corner, Mario en Robin konden niet afwerken. Ook UBZ deed in de 1ste helft goed mee, een bal van een hoekschop rolde over de lat en wat later moest Karl een bal over de dwarslat tikken. Een bal van Roy kwam via Nandy bij Seppe en ging naar Steven. Eerst een goede actie van Dave, dan de bal naar Mario, Robin trapte de bal nog scherp voor doel, Seppe kon er net niet aan. Een mooie actie van Albert, de bal voor doel, Robin kon er niet bij. De opgevangen bal van Michel ging naar Steven, die schakelde 2 tegenspeler uit, maar trapte dan langs de verkeerde kant van de paal. Nandy naar Robin en Steven gaf nog een schot op doel. Na 25 minuten een actie vanuit de achterlijn: Dave naar Mario en Roy, en dan via Albert naar Steven, die nu wel afwerkte (1-0). Daarna Roy naar Steven en Albert met een schot op doel. Michel naar Seppe, opnieuw Michel en weer naar Seppe maar die stond buitenspel. Na een half uur kon een speler van UBZ vanaf het middenveld enkele Krochtenspelers opzij zetten en terug gelijkmaken (1-1). Niet getreurd, een bal van Seppe kwam via Steven bij Albert, maar de bal ging naast doel. Dan Steven via Robin naar Albert, de bal ging over doel en bij een lange bal van Roy naar Albert trapte hij op de keeper. Ook een bal van Steven werd door Robin overgetrapt. Na 35 minuten een mooie assist van Nandy en de bal van Albert ging nu wel binnen (2-1). Daarna Albert naar Seppe en Robin dan naar Steven en Michel, een schot laag in de benedenhoek maar de keeper was erbij. In de 40ste minuut een afstandsschot van UBZ en opnieuw hingen de bordjes gelijk (2-2).

In de 2de helft nog meer kansen: een bal van Roy gaat via Steven naar Robin en Albert trapt over doel. Een één-twee tussen Michel en Nandy, de bal van Michel gaat laag over de grond naast. Daarna krijgen zowel Robin als Albert een mooie kans om opnieuw op voorsprong te komen, maar het lukt niet. Iets later Seppe naar Steven, Nandy, terug Steven en hij schiet op de keeper. Een ingooi van Seppe naar Dave en een voorzet naar Robin. De bal van Nandy gaat via Robin naar Albert, komt terug bij Nandy en gaat in hoekschop, Robin neemt de corner, Michel vangt de terug in het veld gekomen bal op, gaat naar Steven en terug richting Robin. Bij een volgende hoekschop die Steven neemt, trapt Robin de bal op de keeper. Wat later een bal van Steven via Dave naar Albert, Roy schiet scherp voorlangs. Ook Dave krijgt de kans om een bal op doel te trappen. Na 20 minuten pakt Karl de bal en gooit onmiddellijk naar Roy, Robin geeft een schot op doel. Bij de uittrap wordt de bal onderschept en komt via Albert bij Steven, hij maakt de verdiende 3-2. Een bal van Nandy gaat naar Robin, de keeper pakt. En een scherpe bal van Albert gaat tegen de paal, maar komt terug uit de goal. Michel naar Robin, Albert dropt de bal voor doel, Robin kan er niet bij. Op het half uur een assist van Robin naar Albert en het wordt 4-2. Na een mooi tiktak-voetbal tussen Mario, Seppe, Steven en Nandy wordt Nandy geraakt en neemt het zekere voor het onzekere, ze gaat naar de kant. 5 minuten later kan Robin opnieuw een perfecte voorzet geven nu naar Steven en het staat 5-2. Een bal van Steven naar Albert en een gekruiste bal naar een goed mee opgekomen Roy. Dave naar Albert, Seppe kan er niet bij maar Roy kan de bal nog terugleggen voor Steven, maar die trapt naast. Opnieuw Dave die eerst 2 spelers uitschakelt en een pass geeft aan Seppe, maar hij wordt foutief gestopt. En juist voor affluiten een laatste aanval van Michel naar Mario, Robin trapt op doel, Albert is goed mee gevolgd en legt de eindcijfers vast (6-2).

Een mooie, faire en sportieve wedstrijd met heel veel kansen. De keepster was attent en pakte veel ballen, maar het leek alsof onze spelers er toch schrik van hadden want ze misten veel kansen, zelfs open kansen.

De volgende wedstrijd is naar Liesbos 2, de wedstrijd start om 9.00u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s