Wedstrijdverslag Stan Van Eekelen – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-1

Doelpunten: Roy

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Karl, Roy, Steven, Gijs, Ronny, Michel, Mario en Dave

Meer supporters dan spelers op het veld

Vandaag hadden we dertien supporters naast het veld, wel eentje in de kinderwagen: Frank en Inge met Robin en Dorien, Suske, Tinne met Axel en Alex, Mieke met Amelie en 2 gekwetsten Nandy en Berten. En er stonden slechts 9 spelers op het veld, Bart was wel gekwetst maar ging alsnog in de goal staan. Een wedstrijd die de Krochten niet mocht verliezen en zo leek het in het begin van de 1ste helft ook; na de rust kwam Bart dan toch niet meer op het veld en moesten ze met z’n achten verder. Ook al zijn ze er voor blijven vechten, uiteindelijk werd het nog 2-1 voor Stan van Eekelen.

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Mario, Michel en Dave

Middenvelders: Roy, Gijs en Steven

Aanvallers: Karl

Start op de bank:

Eerst leek het nog dat de match met een halfuur vertraging zou starten, maar om 11 uur kon Evert Dubbelman toch het fluitsignaal geven, Patje was grensrechter van dienst. Een bal van Michel ging via Gijs en Steven naar Roy. Iets later een doorsteekbal van Gijs naar Karl maar die trapte op de doelman. Een uitgooi van Bart naar Ronny en langs Steven naar Gijs, de keeper zat ertussen. Na een kwartier een lange bal van Steven naar Roy en hij werkte koelbloedig af (0-1). Bij een fout op Gijs schoot Mario de vrije trap, de doelman was attent. Stan van Eekelen bleef niet bij de pakken zitten, Bart moest in twee keer een bal ontzetten en wat later een schot op de paal, tussendoor een mooie counter van Ronny, een pass naar Roy de voorzet van Roy was iets te ver, Karl kon er niet bij. Opnieuw moest Bart een bal pakken en je merkte van de zijlijn dat het voor hem alsmaar moeilijker werd. Een bal van Roy werd teruggelegd naar Ronny, ging via Steven naar Karl; dan liep Dave de linkerflank af en gaf nog een trap op goal. Daarna Michel naar Steven een één-twee met Gijs en naar Roy. Na 2 fouten op Roy en een fout op Karl kreeg een speler van Stan van Eekelen een gele kaart, een mooi vrijschop van Mario, de bal zakte iets te laat en ging nog net over de dwarslat. Een één-twee tussen Steven en Dave, een trap op goal maar door een valse bots ging de bal nog over doel. Wat later veel geharrewar voor onze goal: tegen de paal en Mario die de bal nog van de lijn haalde, maar de Krochten bleef overeind; de corner werd overgekopt. Volgens voetbalkenners Alex en Axel voerde Karl een panna uit. Een bal van Gijs werd door Karl teruggelegd voor Gijs maar die werd juist buiten het strafschopgebied foutief onderuit gehaald, de vrije trap van Steven ging net over de lat.

Na de rust blijft Bart aan de kant, Karl gaat keepen en zijn eerste bal heeft hij klemvast. Na een fout op Roy trapt Steven de vrijschop langs de verkeerde kant van de paal. Een bal van Dave gaat naar Steven en Gijs, het schot komt via een tegenspeler terug bij Steven en hij trapt op doel. Ronny moet tweemaal na elkaar redden, eerst over de zijlijn daarna een hoekschop toestaan, de corner wordt goed weggewerkt door Michel. Een lange bal van Steven komt bij Roy en er gaat nog een pass naar Gijs, maar die kan het niet belopen. Door een schot van vlakbij krijgt Michel een bal keihard in zijn gezicht, bijna onmiddellijk daarna moet hij weeral redding brengen met een kopbal. Een uittrap van Karl komt bij Gijs en gaat naar Roy, de bal wordt in hoekschop gewerkt; de corner van Gijs wil er niet in. Een pass van Steven naar Gijs, die dropt de bal voor doel, Roy kan er net niet aan. Na 25 minuten een fout juist buiten onze 16m, de bal gaat door de muur binnen (1-1). Dan een bal van Mario naar Gijs en een gekruiste bal richting Steven. Daarna Ronny naar Mario, Gijs en Steven die nog op doel schiet. Een trap van Stan van Eekelen wordt door Karl iets later in hoekschop gewerkt. Weer een fout op Gijs net buiten het strafschopgebied, de vrije trap gaat rakelings over doel. Enkele minuten later kan Karl met een goede reactie door een foute bots van de bal de bal in hoekschop duwen, maar de corner wordt binnengewerkt (2-1). De Krochten blijft alles geven wat ze kan, maar onze gasten zijn leeggelopen: een lange bal van Gijs gaat naar Roy, hij kan er juist niet bij. Een bal van Roy via Mario naar Steven, terug bij Roy en opnieuw richting Steven. Nog een laatste actie van Ronny, dan naar Steven, Roy, Gijs schiet over.

Na 90 minuten maakt de scheidsrechter een einde aan de wedstrijd. Wel verloren, dus geen punten maar onze mannen hebben één voor één een fantastische match gespeeld; moe gestreden maar tot het uiterste blijven gaan. Chapeau voor de inzet en om er vandaag bij te zijn. Met één mannetje meer had het waarschijnlijk al een heel andere wedstrijd geworden.

De volgende wedstrijd is thuis tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s