Wedstrijdverslag Krochtenboys – Dula

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 3-3

Doelpunten: Steven (2x) en Albert

Geel: –

Rood: Jasper

Gespeeld: Bart, Jasper, Robin, Steven, Gijs, Seppe, Roy, Mario, Berten, Dave, Karl, Michel, Albert en Ronny

Een zware wedstrijd…

… dus het was goed dat er vandaag enkele spelers op reserve waren. We hadden een nieuwe speler, Albert, die wat later toekwam en ook Ronny was later want hij kwam rechtstreeks van z’n werk. In de 1ste helft lag de Krochten zeker niet onder en kwamen we ook op voorsprong. Zaten in de dug-out: Laura, Nandy, Tinne met Axel en Alex, Lisa, Gert en Louis; ook Cel kwam wat later naar de Krochten kijken.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Berten en Dave

Middenvelders: Robin, Steven, Gijs en Seppe

Aanvallers: Bart en Jasper

Startten op de bank: Michel, Albert en Ronny

Scheidsrechter was Antoon Lanooij en Patje de grensrechter. Vandaag toch wel mooie acties gezien met Gijs in de hoofdrol. Een bal vertrok bij Dave, ging via Seppe naar Gijs een loopactie en een doorsteekbal via Jasper tot bij Bart. Daarna een bal van Roy via Mario naar Gijs, een goed mee doorgelopen Berten kreeg de bal, die ging via Bart en Gijs naar Seppe. Na 10 minuten zat de wedstrijd voor Bart erop, last van zijn kuit en Michel ging hem vervangen. Opnieuw speelde Gijs enkele tegenspelers uit en werd hij foutief afgestopt, Robin nam de vrije trap, Jasper kon er net niet bij. Bij een tegenaanval van Dula moest Karl de bal uit doel kloppen. Dan een actie die vertrok bij Dave en via Seppe, Steven, Gijs tot bij Robin en een trap richting doel. Iets later Berten naar Seppe, Steven en Gijs werd onderuitgehaald. Gijs draaide de bal naast de muur maar de keeper pakte. Mario naar Robin en via Gijs en Steven richting Jasper, een mooie lob van Gijs ging net over de lat. Een actie van Roy, een pass naar Robin en Steven ging in hoekschop, Gijs nam de corner, Seppe kon er net niet bij, de bal ging terug het veld in, Mario kon niet afwerken. Na 20 minuten weer een mooie actie van Gijs, een trap op goal, de keeper raakte de bal, Steven was goed mee gevolgd en maakte de 1-0. Dave via Mario, Roy, Berten tot bij Gijs. Jasper legde een bal terug naar Michel en via Gijs terug bij Jasper maar de bal wilde niet binnen. Op het half uur ging Jasper naar de kant en kreeg nieuwkomer Albert zijn debuut. Hij werd al vrij snel aangespeeld via Dave, iets later deed hij een goede actie voor doel en een pass naar Gijs, maar de bal ging over. Ook had de Krochten geluk toen een aanval van Dula op de paal ging. Een bal van Gijs via Steven naar Robin, maar de bal ging naast. Michel onderschepte de bal en gaf hem aan Seppe, dan naar Steven, met een klein tikje tot bij Albert en een schot op goal. Een één-twee tussen Seppe en Steven en een pass naar Albert.

Geen 2de helft voor de verslaggever, maar uit betrouwbare bron gehoord dat Ronny en Jasper op het veld kwamen voor Dave en Mario, en dat Jasper na een vijftal minuten een rode kaart kreeg zodat de Krochten met z’n tienen verder moest. Later heeft Mario Gijs vervangen. Albert en Steven hebben nog gescoord, de einduitslag was 3-3.

De volgende wedstrijd is naar Stan van Eekelen, de wedstrijd start om 11.00u en niet om 9.30u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s