Wedstrijdverslag Krochtenboys – Wiga 2

Scheidsrechter: H. Biemans

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Bart

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Steven, Robin, Seppe, Roy, Mario, Berten, Jasper en Karl

Tegen de leider van de competitie.

Vandaag kwam Wiga 2 op bezoek, ze staan samen met Etten aan de leiding. Met 9 spelers op het veld wisten we vooraf dat het een moeilijke klus zou worden. Wiga had wel duidelijk het overwicht, maar in de 1ste helft kon de Krochten nog goed mee over, in de loop van de 2de helft merkten we dat de Krochten fysiek uitgeput geraakte. Sanne met Tuur, Monique, Tinne met Axel en Alex, Nandy en Beau kwamen supporteren voor hun ploeg.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Berten en Jasper

Middenvelders: Steven, Robin en Seppe

Aanvallers: Bart

Start op de bank: –

Hans Biemans leidde de wedstrijd en Patje was grensrechter. Na enkele minuten kwam een mooie voorzet van Roy en een hakje van Seppe bij Bart en hij maakte de 1-0. Berten naar Robin en een gekruiste bal naar Steven, daarna Steven terug naar Berten en via Jasper naar Robin. Wiga zat veel op onze speelhelft, maar de achterlijn hield het perfect dicht; eerst moest Mario tussenkomen en dan was Karl attent. Ook Jasper en Roy hadden hun werk, maar losten het goed op en een aanval van Wiga werd iets later door Berten onderschept, de bal ging via Roy naar Steven en Bart. Dan kon Bart een bal ingooien naar een goed doorgelopen Steven, hij schoot op de keeper, in de rebound pakte de doelman de bal. Een uittrap van Karl kwam bij Steven en via een één-twee met Robin kon hij de bal nog op doel trappen. Daarna hield Jasper een actie van Wiga tegen, de bal ging via Seppe naar Bart. Na 20 minuten, opnieuw een tegenaanval van Wiga, nu ging de bal wel binnen (1-1). Iets later weer een kans voor Wiga de bal ging tegen de lat, de daarop volgende kopbal werd door Karl gepakt. Een lange bal van Roy ging naar Steven, de keeper moest in hoekschop werken; Bart nam de corner, Mario kopte naast. Zowel Roy als Jasper hielden hun speler goed uit de wedstrijd, ook Berten loste het goed op met een terugspeelbal naar Karl en via Mario, Seppe, Steven tot bij Bart. Juist voor de rust kwam Robin nog goed mee terug om een bal te onderscheppen.

De 2de helft werd alsmaar zwaarder voor de Krochten en na 10 minuten wordt het 1-2. Iets later doet Robin een mooie loopactie en kan de bal nog voor doel gooien, maar niemand die kan binnenwerken. Een ingooi van Steven via Seppe naar Bart. Na 20 minuten een fout in ons strafschopgebied, dus een penalty en Wiga komt voor op 1-3. Een bal van Steven naar Seppe, die legt terug naar Steven, hij trapt op doel maar de doelman is paraat. Op het halfuur wordt het met een owngoal 1-4 en enkele minuten later staat het 1-5. Ondertussen heeft Bart last van de hamstrings, zowel langs de zijlijn als spelers op het veld zeggen dat hij naar de kant moet, maar Bart blijft de 45 minuten op het veld. Seppe loopt goed door en zijn bal komt via Robin bij Steven. Karl moet tweemaal redden door een bal in hoekschop te duwen. Bart zakt iets terug een Berten gaat wat hoger spelen, een bal van Jasper komt via Berten bij Seppe, die trapt op de keeper. Een bal van Robin gaat naar Berten en hij trapt de bal op de slof op doel, de bal gaat net naast.

Na 90 minuten fluit Hans Biemans een faire wedstrijd af. Wiga 2 heeft verdiend gewonnen, onze spelers zijn één voor één leeggelopen. Maar ze zijn er voor blijven gaan, dus chapeau gasten.

De volgende wedstrijd is tegen Ostaayense boys, de wedstrijd start om 10.00u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s