Wedstrijdverslag Liesbos 4 – Krochtenboys

Doelpunten: Bart (2x), Jasper (2x) en Jan

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Roy, Jasper, Robin, Gijs, Steven, Ronny, Berten, Mario, Dave, Karl, Seppe en Jan

Meer kermis.

Een wedstrijd met Meer kermis is toch steeds een uitdaging. Tinne had voor vandaag 13 spelers voorzien en dit was misschien maar goed ook want sommige van die gasten hadden niet veel geslapen (en volgens mij veel gedronken). Maar ze waren wel aanwezig en dat wil zeggen dat ze toch iets over hebben voor HUN ploeg; het ging van bleek, bleker, bleekst naar lijkbleek. Ook Seppe was er, al moest hij onmiddellijk na de match door om te gaan werken. Vandaag kwamen Jos en Christel, Louis, Mieke met Amelie en Suske de Krochten aanmoedigen.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Ronny, Mario, Berten en Dave

Middenvelders: Jasper, Robin, Gijs en Steven

Aanvallers: Bart en Roy

Starten op de bank: Seppe en Jan

De wedstrijd werd geleid door Edwin van der List en Jan zou wel beginnen als grensrechter (dan moest hij niet aan de kant zitten). Roy mocht in de voorlinie starten en werd al meteen uitgetest door een lange bal van Steven. Daarna miste Robin een kans: hij trapte de bal tegen de paal, ging bijna op de doellijn tegen de grond zodat Jasper niet kon scoren (waren dit allemaal nog naweeën van de kermis??). Na 10 minuten een hoekschop voor de Krochten, Gijs nam de corner, hands door een Liesbosspeler dus strafschop, Bart nam de penalty en het stond 0-1. Er werd goed gecombineerd bij de Krochten: een dubbele één-twee tussen Steven en Gijs, Gijs legde terug naar Karl een uittrap tot bij Steven en een dieptebal naar Roy. Daarna kreeg Roy opnieuw een bal van Steven, hij kon de bal nog voorgooien maar die werd in hoekschop geduwd. De corner werd door Bart genomen, Mario kopte over. Na een kwartier mocht Mario een vrijschop nemen halverwege ons veld, Bart werkte perfect binnen (0-2). Nog een mooie actie die startte bij Dave en via Steven, Bart, Robin, Ronny, Jasper tot bij Roy. Daarna Steven via Roy naar Gijs, de bal ging rakelings voorlangs. Een lange loopactie van Steven eindigde in hoekschop. Een bal van Ronny via Berten, Karl en Dave tot bij Steven en een gekruiste bal naar Jasper. Een vrije trap van Mario kwam bij Robin maar die schoot op de keeper. Bij een tegenaanval van Liesbos onderschepte Berten de bal en ging via Gijs en Jasper naar Bart. Opnieuw Berten met een lange bal nu rechtstreeks naar Bart. Gijs kapte een speler uit en kon nog een schot op doel geven. Weerom een bal die vertrok bij Gijs en ging via Jasper en Bart tot bij Steven. Dan Berten via Ronny naar Gijs, enkele spelers uitgeschakeld en een pass naar Roy. Juist voor rust moest Karl nog een bal overtikken.

Bij het begin van de 2de helft komen Seppe en Jan voor Roy en Mario op het veld, Robin gaat laatste man spelen en Louis neemt de vlag over. Een scherpe bal van Bart naar Jasper, een kans maar het wil nog niet lukken. Liesbos 4 mag een vrije trap nemen, de bal draait naast het doel. Na 10 minuten mildert Liesbos 4 toch de stand en maken de 1-2. Krochten was ingedommeld en liet Liesbos in het spel komen, maar nu waren ze opnieuw bij de les. Enkele minuten later een gekruiste bal van Bart komt bij Steven, een schone assist en Jasper werkt af (1-3). Enkele minuten later doet Seppe het loopwerk en mag Jasper de 1-4 binnenleggen. Dan een ingooi van Gijs naar Jan, Gijs is goed doorgelopen maar kan net niet bij de bal om binnen te tikken. Na 20 minuten een pass van Gijs naar Jan en die zorgt voor de 1-5. Een goede loopactie van Steven en een pass naar Jasper. Een bal van Robin via Jan naar Gijs. Dan Ronny naar Bart, Gijs, Jan tot bij Steven, hij legt terug naar Bart, de bal wordt in hoekschop gewerkt. Op het half uur komt Mario terug op het plein voor Gijs en enkele minuten later wisselen Roy en Berten. Een afstandsschot van Mario gaat over doel. Een actie van Jan en hij de bal voor doel brengen, zowel Jasper als Steven kunnen de bal niet in de goal duwen. Iets later gooit Dave de bal voor doel, de bal gaat in hoekschop, Bart neemt de corner, Jasper kan er niet bij, Robin kopt de bal op de lat, de bal komt bij Ronny, gaat terug naar Robin, opnieuw gaat de bal op de lat. Bij een laatste actie van Steven kan Mario net niet bij, Seppe trapt op de keeper.

Een sportieve en faire wedstrijd, plezant om naar te kijken. Dus dank je wel Liesbos 4, dank je wel scheidsrechter van der List voor de leiding en vooral dank je wel Krochtenspelers voor deze match.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Wiga 2, de wedstrijd start om 9.30u.