Wedstrijdverslag KPJ Made – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Woestenberg

Uitslag: 7-4

Doelpunten: Steven en Bart (3x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Robin, Jasper, Steven, Roy, Mario, Dave, Karl en Ronny

Wedstrijd van de uitspraken.

Nog maar de 2de wedstrijd van het seizoen en we vertrokken vandaag met slechts 8 spelers naar Made. Ronny kwam, rechtstreeks na zijn werk, op het einde van de 1ste helft de ploeg versterken. Nandy was ook aanwezig, maar mocht niet voetballen omwille van een kwetsuur. Vandaag had Made geen veld ter beschikking in Terheijden, dus moesten zij uitwijken naar een veld in Hooge Zwaluwe: een klein veld waar het strafschopgebied op 9m van de goal lag en het penaltypunt op 8m in plaats van 11m.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario en Dave

Middenvelders: Robin, Jasper en Steven

Aanvallers: Bart

Start op de bank: –

John Woestenberg kwam de wedstrijd fluiten en omdat Patje er niet bij was, werd Louis tot grensrechter aangesteld. De uitspraak van vandaag was: “We zien wel waar we vandaag uitkomen, maar we gaan een leuke pot voetbal spelen.” De 1ste helft was het overwicht van Made groot, Karl had serieus wat werk om zijn doel proper te houden. En het duurde toch nog 10 minuten vooraleer de eerste goal viel (1-0). Dan toch enkele acties van de Krochten: een bal van Mario naar Roy en Robin, die richting goed doorgelopen Steven trapte. Daarna Dave via Jasper en Robin tot bij Bart en hij legde de bal terug naar Robin. Na 20 minuten verdubbelde Made de voorsprong met een scherpe bal die in de kleine hoek binnenging (2-0). Wat later floot de scheidsrechter een fout op Mario, Mario’s reactie: “Oei, ik was just deur.” Dan weer Karl die de bal uit doel tikte, een goed gevolgde Madespeler trapte opnieuw op goal maar Karl redde opnieuw. Een bal van Robin ging naar Bart maar die knalde op de doelman. Na 25 minuten werd een tegenaanval van Made afgewerkt en het stond 3-0. Daarna gaf Bart een pass naar Steven, die een mooie loopactie deed en nog een voorzet gaf aan Bart, Bart riep: “Ik heb hem of toch bijna.”, hij kon er net niet bij. Rond het half uur een bal van Robin naar Bart, die kon schieten maar legde toch terug naar Steven en hij maakte de 3-1. Commentaar achteraf: Bart zei: “Ik had een heel gat maar Steven riep: Ik ben links van u”, Bart gaf de bal en Steven scoorde; “Zo waren toch zeker”, zei Steven. Een lange bal van Made werd opgevangen door Dave en hij gaf hem aan Jasper. Iets later Kreeg Dave een bal op een zeer gevoelige plaats, zijn reactie was: “Au, dat doet pijn.” Jasper gaf de vrije trap richting Bart maar die kon er juist niet bij. Daarna kreeg Bart een harde bal van een paar meter afstand tegen hem. Ondertussen kwam Ronny toe en we vroegen hem waar hij wilde starten, “Mijn voorkeur is beginnen op de bank”, was zijn antwoord. Dan onderschepte Roy een bal, die ging via Jasper, Steven en Dave naar Bart en die schoot van de middellijn terug naar Karl; een uittrap van Karl tot bij Robin naar Steven en richting Bart. Met nog een vijftal minuten in de eerste helft ging het even snel, een mooie aanval van Made ging binnen (4-1). Ronny kwam op het veld en nam de rechtsachter positie in. Mario loste een aanval van Made goed op maar wat later kopte Made toch een hoekschop binnen (5-1) en nog geen minuut later ging een strak schop van Made in goal (6-1). Juist voor rust gooide Steven de bal in naar Bart die legde terug naar Robin en een keihard schot ging over doel.

Tijdens de rust zei Roy: “Bij een aanval van Made wist je niet wie je moest pakken, want ze kwamen met 2 soms 3 tegelijk”. Dus wat gaat die 2de helft ons brengen, we zijn nog maar net gestart en Steven onderschept een bal, geeft een assist aan Bart, hij maakt de 6-2 (geen tegenprestatie meer) en Ronny riep: “We zijn al verdubbeld.” Enkele minuten later een uittrap van Karl naar Bart, hij riep: “Hier Bart”, Bart kapte nog 2 tegenstanders uit en maakt de 6-3. Maar Made geeft nog niet op, een vrije trap juist buiten het strafschopgebied wordt laag over de grond binnengewerkt (7-3). Roy naar Ronny, Jasper en Steven tot bij Bart, Made moet over de zijlijn werken. Opnieuw een verre uittrap van Karl tot bij Bart, maar er komt nog een zwak schot. Iets later wordt een vrijschop van Bart door de keeper op de lijn gered. Roy onderschept de bal, doet een één-twee met Robin en geeft een pass aan Jasper. Op een bepaald moment houdt Dave 2 man af en kan Steven bedienen, hij trapt op goal, de doelman tikt de bal nog in hoekschop. Bart neemt de corner, het lijkt wel een flipperkast voor de goal: Mario kopt de bal, Steven trapt op doel en daarna Jasper. De bal komt met nog enkele tussenstops bij Bart en hij trapt de bal schuin maar loeihard binnen (7-4). Dan wordt de goal van Karl een ballenkraam maar uiteindelijk kan Mario de bal ontzetten. Enkele minuten later een afstandsschot van Made op doel, Karl haalt de bal uit de winkelhaak. En bij een open kans van Made is het opnieuw Karl die redding brengt. Juist voor affluiten pakt de doelman van Made een bal, hij staat binnen het strafschopgebied maar pakt de bal buiten de lijn. Vrije trap zegt de scheidsrechter, commotie bij de tegenpartij maar Bart neemt de vrije trap en dropt de bal in het pack, de bal wil er niet in maar ook niet weg, uiteindelijk kan Made de bal toch wegtrappen en dan maakt scheidsrechter Woestenberg een einde aan de wedstrijd.

Om de wedstrijd samen te vatten gebruik ik de woorden die Robin op facebook zette: de Krochten toonden zich met positief voetbal en maximale inzet. Zo werd de nederlaag nog beperkt tot 7-4, wat betekent dat we zowaar de 2de helft met 1-3 gewonnen hebben. Proficiat aan de 9 krijgers om zo’n sterke wedstrijd te spelen.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Buitenlust’72, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s