Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 1

Scheidsrechter: W. de Ruijter

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Robin

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Ad, Jasper, Steven, Berten, Robin, Ronny, Roy, Nandy, Dave en Karl

1ste wedstrijd van nieuw seizoen.

De 1ste helft domineerde Liesbos 1, in de 2de helft kwam de Krochten meer in de wedstrijd maar konden geen doelpunt maken. Kwamen de ploeg aanmoedigen: Lynn, Nore en Rune, Sanne met Tuur, Louis, Tinne met Alex en Axel, Suske en Karina.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Ronny, Nandy, Roy en Dave

Middenvelders: Jasper, Steven, Berten en Robin

Aanvallers: Ad en Bart

Start op de bank: –

Met Patje als grensrechter en scheidsrechter de Ruijter kon de wedstrijd met enkele minuten vertraging starten. Het eerste half uur was voor Liesbos 1; al vrij snel maakte Liesbos hun 1ste goal, maar deze werd afgekeurd omwille van buitenspel. Iets later kreeg Liesbos een hoekschop, Karl kon de bal wegboksen. Bij een counter van Liesbos zat Ronny er goed tussen. Na een kwartier een fout binnen het strafschopgebied, penalty voor Liesbos, Karl raakte de bal nog maar het stond 0-1. Een bal van Steven ging naar Jasper, hij gooide de bal voor de goal, de bal kwam terug bij Robin en hij gaf nog een schot op doel. Een pass van Ad aan Berten en dan via Robin terug naar de goed doorgelopen Ad. Maar na 25 minuten een aanval van Liesbos en zij maakten de 0-2. De Krochten liet hun hoofd niet hangen: een lange bal van Nandy ging naar Steven en Steven bediende Ad die nog een mooie actie deed. Dan een actie die van achteruit startte en tot helemaal voorin kwam: Bart naar Roy, terug Bart dan Dave, Steven, Nandy naar Robin en via Berten bij Ad. Ook Liesbos gaf niet op en Karl moest op een bepaald moment de meubelen redden. Na 40 minuten een fout op Robin net buiten het strafschopgebied, Bart nam de vrije trap, de keeper loste, Robin was goed mee gevolgd en milderde de stand (1-2). Een bal van Nandy naar Ad, de bal belandde in hoekschop, Bart nam de corner, Robin kopte maar de doelman pakte. En in plaats van de gelijkmaker, maakte Liesbos met een tegenaanval juist voor de rust 1-3.

De 2de helft start zoals de 1ste: we zijn nog maar amper bezig en Liesbos scoort de 1-4 en een vijftal minuten verder wordt het zelfs 1-5. Toch blijft de Krochten voetballen, een bal van Ronny gaat naar Ad en Steven geeft een pass aan Roy die op goal trapt. Opnieuw een mooie actie van de Krochten maar de doelman is attent. Ronny loopt de hele rechterflank af en dropt de bal voor doel, geen afwerkers. Na een half uur hebben we geluk, Liesbos krijgt weer een penalty, maar die wordt overgetrapt. Dan Dave naar Berten en Ad en via Jasper bij Robin, de keeper heeft de bal. Aan de andere kant wordt een afstandsschot van Liesbos door Karl gepakt. Een bal van Ronny komt via Steven en Bart bij Jasper, de doelman zit er weer tussen. Bart naar Dave, dan Ronny maar Roy trapt over. Een counter van Liesbos wordt door Karl gepakt. De laatste 10 minuten zijn voor de Krochten maar de bal wil niet in doel: een strakke bal van Nandy komt net niet bij Ad, Steven trapt rakelings over; een schot van Ad wordt geblokkeerd, de bal van Jasper gaat naast. Steven gooit voor doel, Bart kopt in het zijnet.

Na 90 minuten fluit Wim de Ruijter een sportieve en faire wedstrijd af. Liesbos 1 heeft verdiend gewonnen, onze spelers zijn één voor één leeggelopen. Maar ze zijn er voor blijven gaan, dus chapeau gasten.

De volgende wedstrijd is tegen Made, de wedstrijd start om 9.30u. We komen om 8.30u samen aan de brug van Meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s