Wedstrijdverslag Krochtenboys – Gerrit Boys

Scheidsrechter: P. Herijgens

Uitslag: 1-1

Doelpunten: Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Jasper, Robin, Steven, Seppe, Roy, Nandy, Mario, Dave en Karl

 

Laatste verslag van dit seizoen.

Een speciale wedstrijd, het veld op het Kattegat was ingezaaid dus werd er gevoetbald in Gooreind op kunstgras. Het was warm dus werd er tijdens elke helft een extra drinkpauze voorzien. Ook werd het afscheid gevierd van Ad Peeters: in de 40ste minuut van de 1ste helft werd hij gehuldigd en kreeg een applausvervanging na 40 jaar voetbal bij Gerritboys. En op het einde van de 2de helft begon het ook nog eens te regenen. Gestart met een volledige ploeg, maar in de 2de helft verder gespeeld met 10 want Seppe moest gaan werken.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Nandy en Dave

Middenvelders: Seppe, Steven, Robin en Berten

Aanvallers: Beau en Jasper

 

Peter Herijgens kwam de wedstrijd leiden en ik mocht de vlag hanteren, dus wordt het een kort verslag van de match. Laura, de ouders van Steven en Tinne met Alex en Axel kwamen de ploeg aanmoedigen.

Een gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten. Na 10 minuten nam Mario een vrije trap en Beau werkte netjes af (1-0). Nadien lieten we de kans liggen om de voorsprong te verdubbelen en op het einde van de 1ste helft maakte Gerrit met een mooie actie gelijk. In de 2de helft hield de Krochten goed stand, Karl zorgde met zijn tussenkomsten dat we niet achter kwamen. En Beau trapte de bal nog een keer tegen de lat. Op kunstgras voetballen was toch weer wat anders, want de bal die bleef maar rollen. En na 90 minuten floot de scheidsrechter een faire wedstrijd af en zat het lange seizoen erop.

Bedankt gasten dat jullie telkens aanwezig waren om te komen voetballen. Het was voor Tinne niet altijd eenvoudig om een ploeg bijeen te krijgen, maar het lukte haar toch telkens weer en jullie zorgden ervoor dat er gesjot kon worden. Karl heeft al de 21 wedstrijden die er gespeeld zijn op het veld gestaan, Steven heeft 20 keer meegedaan en 1 maal naast de zijlijn gestaan. Ook Beau en Nandy waren er 20 keer bij. Dave V heeft 19 maal gesjot en 1 keer komen kijken, Jasper en Roy waren er ook 19 keer bij. Mario 18 maal, Bart en Robin 17 keer, Berten 16 maal, Seppe 14, Dave W 10, Michel 9, Ronny 5, Ad 4, Rob 2, Jan en Nick 1 maal; en Steffen was er 1 keer bij om zijn ploeg aan te moedigen.

Voetbal is een teamsport dus ook assists zijn belangrijk, ziehier de eindstand. Beau: 11, Bart: 10, Steven: 7, Dave W: 6, Mario: 5, Berten en Nandy: 4, Ad: 3, Jasper, Robin en Roy: 2; Rob en Dave V: 1.

Soms kan er in een duel wel eens een gele of rode kaart vallen, dit seizoen heeft er niemand een rode kaart gepakt. Ook de gele kaarten waren beperkt: 2 voor Dave W en Mario; en 1 kaart voor Beau.

En niet te vergeten een dank je wel aan al die supporters die hun ploeg, de Krochten, kwamen aanmoedigen want dit is voor hen ook heel belangrijk en ze appreciëren dit dat je langs de zijlijn staat.

O ja, indien je goesting hebt om te voetballen met deze plezante groep of je kent iemand die mee wil voetballen, laat het weten aan iemand van de Krochten. We kunnen nog altijd sjotters gebruiken.

Zo, dan is dit voor mij weer het laatste verslag van dit seizoen. Even rust en genieten. Hopelijk zijn we er volgend jaar terug. Dré

Advertenties