Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Etten

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Beau

Geel: Mario

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Jasper, Robin, Mario, Seppe, Roy, Nandy, Dave en Karl

 

Wedstrijd zoals uitwedstrijd.

Met z’n tienen waren ze vandaag, maar toch gemotiveerd om het de competitieleider moeilijk te maken. Het zou in de regen opnieuw een uitputtingsslag worden zoals in Etten waar we begonnen maar ook eindigden met 10. Vandaag startten we met 10 man en bij het affluiten stonden er nog slechts 8 spelers op het veld, waarbij nog de keeper die reeds in de 1ste helft last kreeg van z’n lies en enkel nog onder de lat kon staan. Toch bleef de Krochten voetballen ook al werd het moeilijk, ze lieten hun kopjes niet hangen. De dug-out zat vol met supporters: Steven, Tinne, Louis, Kyara, Stan, Jos en Suske.

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Bart, Nandy en Dave

Middenvelders: Jasper, Mario, Robin en Seppe

Aanvallers: Beau

 

Evert Dubbelman was scheidsrechter van dienst en Patje onze grensrechter. De eerste 20 minuten waren voor de Krochten, de wedstrijd was nog maar net op gang gefloten en Mario kon met een mooie actie Bart bereiken, hij speelde zich vrij van zijn tegenstander en bediende Dave, die de linkerflank afliep en een assist gaf aan Beau, hij trapte met een afstandsschot de 1-0 binnen. In een volgende fase een schot van Bart van de middellijn tussen de palen, maar nu was de keeper paraat. Etten liet zich niet doen en eerst zat Nandy en daarna Bart er goed tussen. Jasper kon een bal onderscheppen en ging in de tegenaanval, zijn pass geraakte net niet bij Beau. Dan moest Karl redden, hij tikte de bal uit doel. Robin ving de bal op en gaf een pass aan Beau, een ver schot van Jasper ging over. Een doorsteekbal van Bart naar Robin, maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Een bal van Roy via Mario, Seppe en Robin naar Beau. Een tegenaanval van Etten ging naast. Roy liep de rechterkant af, gaf de bal mee met Jasper en richting Beau. Een ingooi van Dave via Bart en Jasper naar Robin. Ondertussen kreeg Karl al langer hoe meer last van z’n lies en kon niet meer uitkomen, maar hij bleef op het veld. Na een half uur ging onze voorsprong in een vijftal minuten naar een 1-3 achterstand. En Karl zorgde dat de achterstand niet groter werd, hij pakte de bal, gooide die naar Nandy, zij bediende Robin een één-twee met Beau, maar geen kracht meer om de bal in doel te duwen. Dan een bal van Robin via Beau naar Jasper, maar niet binnen. Bij een actie van Etten loste Mario het perfect op. Daarna nog een bal van Roy via Bart naar Jasper en dan floot Dubbelman de eerste helft af.

In de 2de helft geen wissels, niemand kon even uitrusten. Al onmiddellijk moet Karl een bal pakken. Bart blijft korter bij de goal en moet veel ballen onderscheppen zodat Karl niet moet uitkomen, dit lukt vrij goed maar kost hem veel energie. Een bal van Bart via Dave naar Robin, terug naar Mario en Nandy en dan via Bart en Seppe naar Beau. Bij een volgende fase krijgen Mario en een Ettenspeler geel. Een afstandsschot van Etten wordt door Karl klemvast gepakt, hij gooit de bal naar Mario en die gaat via Robin naar Beau. Een aanval wordt opgezet door Bart en via Dave, Seppe, Mario naar Jasper, de bal gaat in hoekschop. Beau neemt de corner, Mario kopt de bal naast. Daarna moet ook Karl de bal in hoekschop duwen, er volgen dan enkele corners na elkaar. En iets later moet Bart van het veld, last van z’n hamstrings; Mario wordt onze laatste man en moet nu zorgen dat Karl in z’n goal kan blijven staan. Een fout op Beau juist buiten het strafschopgebied, de bal wordt rakelings naast getrapt. Een bal van Nandy via Dave en Seppe naar Robin die foutief gestopt wordt, hij trapt de bal in de muur. Een uittrap van Mario bereikt via Robin en Beau Jasper. Een vrijschop van Mario wordt door Jasper naast gekopt. En er komt opnieuw meer druk van Etten, de bal gaat over doel. Nandy speelt een goede wedstrijd en onderschept veel ballen. Een bal van Nandy gaat via Dave naar Beau en een actie die vertrekt bij Roy komt via Seppe en Robin tot bij Beau. Ondertussen heeft Mario teveel last van z’n zij dat voetballen er ook niet meer inzit, Tinne neemt hem mee van het plein. En in de laatste minuten van de wedstrijd gaat eerst nog een bal van Etten naast, maar dan wordt een hoekschop binnengekopt en wat later wordt het nog 1-5 Vandaag niet gewonnen maar wel veel inzet gezien, chapeau gasten. Hopelijk zijn jullie volgende week allen gerecupereerd en hersteld. 

De volgende wedstrijd is tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 9.30u. Omdat er niet meer kan gespeeld worden op het Kattegat, wordt de match gespeeld op het kunstveld van sportpark Gooreind VV (einde van de Eikendreef rechts).

Advertenties