Wedstrijdverslag Ostaayense boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: W. de Ruijter

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Bart, Beau (2x), Robin en Steven

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Mario, Steven, Robin, Roy, Nandy, Dave en Karl

 

Revanche op heenwedstrijd.

In de heenronde gingen we thuis glansrijk onderuit tegen de Ostaayense Boys, maar vandaag lukte het bij ons wel en bij de tegenstander niet ook al waren we maar met 9 spelers. Er moest veel verdedigd worden en onze keeper had zijn werk, vooraan waren ze dan weer heel efficiënt en dit leidde tot de overwinning. Leo kwam mee supporteren en in de 2de helft kwam ook oud-scheidsrechter Johan Dictus kijken. Allebei bedankt om langs te komen.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Nandy en Dave

Middenvelders: Mario, Bart, Steven en Robin

Aanvallers: Beau

 

Scheidsrechter van dienst was Wim de Ruijter en Patje was grensrechter. Het 1ste kwartier was voor Ostaayen, Karl wist al meteen hoe laat het was: eerst een bal pakken, iets later moest hij de bal over de lat tikken en ook Bart moest bij een mooie aanval van Ostaayen de bal in hoekschop werken. Toch ook een actie van de Krochten die vertrok bij Roy, ging via Mario en Steven naar Beau die zich goed vrijspeelde en Steven opnieuw kon bedienen. Dan een bal van Bart naar Robin, hij gooide de bal nog voor doel. Na 20 minuten nam Steven een corner, de bal ging terug het veld in en met een afstandsschot maakte Bart, tegen het spel in, gevleid de 0-1. Wat later dropte Steven de bal voor doel, Robin kon er niet bij maar de bal ging wel in hoekschop, deze werd door Mario naast gekopt. Een fout op Beau werd bestraft met een gele kaart. Maar na een half uur weerom een tegenaanval van Ostaayen, nu konden onze verdediging en Karl het niet oplossen, de bordjes hingen weer gelijk (1-1). Een vrijschop van Bart kwam bij Steven, daarna opnieuw Steven met een bal naar Mario en Beau die een strak schot naast trapte. Juist voor rust zorgde Karl nog met een mooie redding dat we niet achter kwamen.

Na 5 minuten in de 2de helft komt een vrije trap van Bart perfect bij Beau en hij zorgt dat we weer op voorsprong komen (1-2). 5 Minuten later vertrekt een aanval helemaal van achteren bij Dave, komt bij Beau, dan via Robin, Steven en een dieptepass van Mario terug bij Robin, de bal botst langs de goede kant tegen de paal en gaat binnen (1-3). Bij een actie van Ostaayen zit Karl er opnieuw goed tussen. Een ingooi van Mario naar Bart, hij gooit voor doel, de bal van Robin gaat naast. Dan Bart naar Nandy en Steven tot bij Robin, nu zit de keeper er tussen. Ook Dave heeft nog energie en loopt met de bal de hele linkerflank af. Een bal van Roy komt via Mario bij Beau, maar de doelman zit er opnieuw tussen. Dan komt een uittrap van Karl bij Robin, hij doet een één-twee met Beau en trapt nog op doel. Eventjes tumult want de doelman van Ostaayen pakt de bal juist buiten het strafschopgebied, Bart krult de bal juist naast de goal. In de 40ste minuut een assist van Bart naar Beau, hij werkt zich goed vrij en maakt de 1-4. Dan weer Ostaayen, Bart kan de bal nog net op de lijn redden, wat later trappen ze over doel en daarna zit Karl er met zijn vingers nog net tussen. Met nog enkele minuten te spelen trapt Beau de bal op de keeper, Steven is goed mee gevolgd en in de rebound maakt hij de eindstand (1-5). Iets later fluit Wim de Ruijter de wedstrijd af.

Een faire wedstrijd met strijd om iedere bal. Bedankt gasten om op deze schone lentedag uw ploeg niet in de steek te laten en met z’n negenen de 3 punten op zak te steken.

 

De volgende match is thuis tegen Dula, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties