Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 4-4

Doelpunten: Bart (2x), Jasper en Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Jasper, Seppe, Robin, Steven, Roy, Mario, Nandy, Dave en Karl

 

Gelijkspel na 90 minuten.

Na enkele weken geen voetbal kregen we vandaag onmiddellijk een moeilijke tegenstander. We moesten naar Liesbos 2 en zij stonden op de tweede plaats.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Nandy en Dave

Middenvelders: Seppe, Bart, Robin en Steven

Aanvallers: Beau en Jasper

Startte op de bank: –

 

Evert Dubbelman kwam de wedstrijd leiden en Patje was grensrechter. Louis stond langs de lijn om zijn ploeg aan te moedigen. Na enkele ballen over en weer ging een bal van Liesbos tegen de paal naar buiten. Bart was aanvoerder en ook vandaag werd de kapitein weer serieus getackeld. Na 10 minuten was het weer zover, Mario gaf de vrije trap, Beau verlengde perfect en Bart maakte de 0-1. Daarna Nandy naar Robin en via Steven, Bart, Seppe kwam de bal bij Jasper. Opnieuw een fout op Bart, de vrijschop van Robin ging rakelings naast. Dan Dave via Steven en Beau naar Seppe, de doelman tikte de bal terug in het veld, Bart was goed mee gevolgd en gaf een pass aan Jasper maar hij trapte over. Een volgende actie vertrok bij Nandy ging naar Mario, Roy, Jasper en kwam bij Robin. Na 20 minuten trapte Liesbos een vrijschop binnen, de bordjes hingen gelijk (1-1). Weerom werd Bart geraakt, hij gaf zelf de vrije trap, Jasper pakte goed aan en het afstandsschot net naast. Iets later pakte Karl een vrijschop van Liesbos. Op het half uur ging het even snel: eerst een binnendraaiende corner en dan een lange bal die nog net in de kruising viel. We stonden ineens met 3-1 achter, maar de Krochten bleef voor de bal gaan. Een bal van Dave via Steven en Bart tot bij Nandy, een tegenstander werkte nog in hoekschop. Na 40 minuten hands van een Liesbosspeler in het strafschopgebied, Bart zette de penalty om en we kwamen terug tot 3-2. Wat later werd Beau afgevlagd voor buitenspel. Een bal van Bart naar Beau werd in hoekschop geduwd. Maar juist voor rust kon Beau een assist geven aan Jasper en weerom hingen de bordjes gelijk (3-3). Door een fout door één van onze spelers mocht Liesbos een vrijschop geven net buiten het strafschopgebied, de bal ging over doel.

In het begin van de 2de helft wordt Karl onmiddellijk op de proef gesteld: de eerste bal heeft hij klemvast, de tweede moet hij in twee keer pakken. Een bal van Bart komt via Steven bij Beau, maar de bal gaat naast. Een vrijschop van Robin wordt door Mario overgekopt. Mario naar Steven, de bal komt net niet bij Beau. Een bal van Roy naar Nandy wordt teruggelegd naar Karl. Een doorsteekbal van Bart naar Robin, hij gooit nog scherp voor doel maar niemand om zijn voet tegen te zetten. Bij een tegenaanval van Liesbos is Bart ver mee teruggekomen en redt een bal van de lijn, Karl kan de bal dan pakken. Een knaller van Beau gaat op de paal en een afstandsschot van Robin gaat naast. Na een half uur een vrije trap van Bart, Beau neemt aan en maakt de 3-4. In een volgende fase legt Beau de bal terug naar Robin, de bal gaat naast doel en bij een vrijschop van Bart kan Robin net niet bij de bal. Liesbos blijft drukken, Dave heeft werkt met zijn tegenstander maar hij geeft hem weinig tot geen kansen. In de laatste minuut van de wedstrijd een tegenaanval van Liesbos en de bal gaat in het doel. 4-4 is de einduitslag, spijtig dat het in die laatste minuut gebeurt maar een boeiende wedstrijd met kansen voor beide ploegen.

 

De volgende match is een uitwedstrijd tegen Wiga2, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties