Wedstrijdverslag KPJ Etten – Krochtenboys

Na een week van inactiviteit, vandaag opnieuw een wedstrijdverslag.

 

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-3

Doelpunten: Jasper, Beau en Steven

Geel:  –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Jasper, Steven, Jan, Ad, Roy, Mario, Nandy en Karl

 

Met z’n tienen naar de competitieleider.

Met  10 man (sorry: 9 mannen en 1 vrouw) trokken we Etten, de nog ongeslagen leider in de competitie. Louis had tegen zijn schoonzoon gezegd dat we met onze sterkste ploeg kwamen, om ze toch maar wat schrik aan te jagen. Maar wat een wedstrijd: eerst voorkomen, dan achterstaan, nog gelijkkomen en er zelfs overgaan. We maakten het vandaag allemaal mee: echt samenvoetballen, gaan voor elke bal, terugkomen om mee te verdedigen, meegaan in de aanval en een plaats innemen van een speler die nog niet terug is. Mooi om te zien van de zijlijn en ik was niet alleen: Dave, Jos en Christel, Louis, Tinne, Axel en Alex genoten mee.  Dus je moet zelfs niet met elf zijn om te winnen. Toch was diegene met de kapiteinsband weer de pineut: eerst was Bart aanvoerder en werd er een fout op hem gemaakt, daarna kreeg Karl de band om maar ook hij werd serieus getackeld. Maar onze gasten wilden er met z’n allen voor blijven gaan, ook al waren er op het einde van de match verschillenden uitgeput en mank. 

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Nandy en Bart

Middenvelders: Jasper, Jan, Steven en Ad

Aanvallers: Beau

Startte op de bank: – 

 

Evert Dubbelman was scheidsrechter van dienst en Patje onze grensrechter. Bart op links, een bal naar Jasper en die dropte de bal voor doel. Een uittrap van Karl naar Jan en richting Steven. Een crossbal van Jan naar Ad, een tegenspeler duwde de bal over de zijlijn. Een actie van Etten, maar Nandy loste het op. Roy via Mario naar Jan en via Bart naar Ad die Beau bediende. En bal van Jan via Jasper naar Beau ging in hoekschop. Een lange bal van Jan naar Steven en Jasper die nog op doel trapte. Na een kwartier een vrije trap van Mario naar Ad en die legde de bal terug naar Beau, de bal kwam via Steven opnieuw bij Beau maar die trof de paal; Jasper, goed mee gevolgd, zorgde in de rebound wel voor de 0-1 voorsprong. Een strakke bal van Jan naar Beau ging in hoekschop, Steven nam de corner, de keeper tikte de bal weg. Iets later vertrok een bal bij Nandy ging via Bart naar Ad en Jasper die op doel trapte maar de doelman zat ertussen. Ook Karl moest bij een tegenaanval van Etten een bal in twee tijden pakken. Roy had vandaag zeker de vrijheid van de vorige weken niet, hij moest zich telkens weer reppen om zijn tegenstander bij te houden. Omdat Bart beter nog niet mee voetbalde maar omwille van het tekort aan spelers toch meedeed en opnieuw last kreeg van de hamstrings, wisselden Bart en Karl van positie. Een bal van Karl via Steven en Ad kwam na een ingooi bij Beau, maar hij trapte tegen een speler. Na een klein half uur een aanval van Etten en het werd 1-1 (het doelpunt werd gemaakt door Louis’ schoonzoon en nog wel zijn eerste van dit seizoen). Iets later opnieuw een actie van Etten, de bal ging naast de paal. Karl naar Nandy en via Ad en Jan ging de bal in hoekschop, deze werd door Steven genomen, Beau trapte nog op doel maar het werd opnieuw in corner. Een vrije trap van Jan over de muur maar de doelman pakte de bal. Een fout op Karl, Jan nam de vrijschop maar geen afwerking aan doel. Mario naar Ad die er nog een lange loopactie uitperste en een schot op goal gaf. 

In de 2de helft geen wissels, niemand kon even uitrusten. Een bal van Nandy naar Jan en via Beau en Steven bij Ad die foutief gestopt wordt. Dan Karl naar Jan en richting Ad, een Ettenspeler moet buitenwerken. Een bal van Jan naar Beau gaat tegen de paal en een crossbal van Ad naar Jasper gaat nog richting Beau. Eerst een lange loopactie van Jan door het midden en een pass naar Jasper die op de doelman trapt. Een binnendraaiende corner wordt door Bart gepakt, de bal gaat onmiddellijk naar Jan, een mooie actie van Beau, een pass naar Ad maar die kan er net niet bij. Na een kwartier komt Etten er opnieuw door en het wordt 2-1. Een uittrap van Bart komt bij Jan en die trapt rechtstreeks op doel. Een vrije trap van Jan komt bij Mario, de keeper is paraat; in de rebound trapt Steven over. Na een half uur een mooie actie die vertrekt bij Mario en via Jasper en Jan bij Ad komt, hij geeft de perfecte voorzet en Beau hangt de bordjes weer gelijk (2-2). Enkele minuten later Nandy naar Roy en Mario een lange bal naar Beau, een assist en Steven maakt de 2-3. Iets later gaat nog een afstandsschot van Beau rakelings naast. Een vrije trap van Jan weerom over de muur gaat ook over doel. Een vrijschop van Etten wordt door Mario weggekopt, ook Karl moet verschillende malen tussenkomen om de gelijkmaker te voorkomen. Het laatste wapenfeit van de dag: een uittrap van Bart naar Jan die Beau bereikt maar de doelman zit ertussen.

 

Vandaag gewonnen op inzet, chapeau gasten. Goed gedaan!!!

 

De volgende wedstrijd is thuis tegen Heira3, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties