Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 1

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 4-5

Doelpunten: Beau (2x), Steven en Robin

Geel:  –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Dave W, Beau, Jasper, Steven, Robin, Seppe, Roy, Bart, Nandy, Dave V, Karl en Beau

 

Match met vele doelpunten.

Een gemotiveerd Liesbos 1 maakte het de Krochten niet gemakkelijk. Toch konden we een achterstand van 0-3 milderen en zelfs terugkomen tot 4-4, maar in de laatste minuut moesten we nog een penalty slikken en verloren alsnog de wedstrijd. Kyara en Lynn kwamen hun vriendjes aanmoedigen; Leo, Jo en Louis (enkele oud-spelers) kwamen voor ‘hun’ ploeg supporteren. Wat later kwamen Suske en Karina en ook nog Tinne met Alex en Axel. 

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Bart, Nandy en Dave V

Middenvelders: Jasper, Steven, Robin en Seppe

Aanvallers: Berten en Dave W

Startte op de bank: Beau 

 

Wim de Ruyter kwam de wedstrijd leiden en Patje was onze grensrechter. Liesbos1 was slechts met z’n elven en zij vroegen om een grensrechter, Jo wilde zich wel een halve wedstrijd opofferen. Er werd heel wat over en weer gevoetbald met ook kansen voor de Krochten, een bal van Roy naar Berten werd door de keeper gepakt. Een één-twee tussen Berten en Seppe ging naar Jasper maar de doelman blokte af. Een bal van Robin naar Roy eindigde op de keeper. Anderzijds ging een tegenaanval van Liesbos1 eerst rakelings over doel en iets later vloog de bal tegen de paal. Door een fout op Seppe kon Robin een vrijschop kort naar Bart geven en die trapte op goal. Dan een aanval die vertrok bij Roy en via Steven, Robin en Dave W kwam de bal terug bij Roy, hij probeerde Berten nog te bereiken. Daarna een lange bal van Steven via Seppe naar Jasper; en wat later werd een actie opgezet vanop links: Nandy via Bart naar Dave V en Seppe om zo bij Steven en Dave W te komen. Ondertussen had Karl al een goede redding moeten plaatsen en iets later kwam de Krochten goed weg bij een tegenaanval. Een bal van Seppe kwam via Berten en Bart bij Roy en die bediende Jasper. Maar na een half uur wedstrijd kon Liesbos1 de bal dan toch in doel duwen (0-1). De Krochten ging opnieuw in de aanval met eerst een bal van Berten naar Robin en Roy dropte de bal voor doel, Seppe kon er net niet bij. Dan Bart via Dave W en Nandy tot bij Robin maar de doelman was paraat. Maar een vijftal minuten later verdubbelde Liesbos1 hun voorsprong (0-2). Een pass van Jasper naar Dave W, de keeper was attent. Opnieuw een kans voor Liesbos1, maar Karl loste het op. Nog juist voor de rust een actie van Nandy naar Dave W en Jasper die nog op doel trapte. 

In de 2de helft komt Beau voor Seppe, al binnen de vijf minuten staan we met 0-3 achter. Maar de Krochten blijft ervoor gaan en een afgemeten trap van Bart komt bij Beau en die maakt de 1-3. Een bal van Berten komt via Beau bij Jasper, maar de bal gaat naast en de corner van Bart wordt door Robin op de doelman gekopt. Na een kwartier een vrijschop van Bart naar Dave W, hij kan Steven nog bereiken en met een ‘lucky goal’ wordt het 2-3. Ook Liesbos1 blijft voor de aanval kiezen en na 20 minuten gaat een bal tegen de paal binnen (2-4). Robin moet omwille van een bloedende lip van het veld, Seppe komt op zijn plaats. Een bal van Beau naar Jasper gaat naast doel. En bij de corner komt de bal terug in het veld, Berten schiet nog op goal. Bij een vrijschop juist buiten het strafschopgebied treft Bart eerst de lat en in de rebound gaat de bal naast. Iets later krijgt Bart last van de hamstrings en moet noodgedwongen van het veld, de lip van Robin is gestopt met bloeden dus hij kan de match verder uitspelen. Na een half uur een actie van Nandy naar Seppe en een assist van Dave W, Beau maakt de 3-4. En na veel werken mag Robin in de 40ste minuut een vrije trap geven, de bal gaat laag over de grond binnen en de bordjes hangen terug gelijk (4-4). Maar in de laatste minuten krijgt Liesbos1 nog een penalty en de eindstand wordt 4-5.

Vandaag een goede wedstrijd gespeeld en veel doelpunten gezien. Dus bedankt gasten voor de match! En ook een dank je wel voor Wim de Ruyter die met zijn verjaardag toch de tijd maakte om deze wedstrijd te fluiten. 

 

De volgende wedstrijd is tegen Dula op hun nieuwe locatie: Sportstraat 17 in Roosendaal. De wedstrijd start om 10.00u, we komen om 9.00u samen aan de brug in Meer.

Advertenties