Wedstrijdverslag Buitenlust – Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 1-3

Doelpunten: Beau (3x)

Geel:  Beau

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Seppe, Robin, Mario, Dave W, Roy, Bart, Michel, Dave V, Karl, Nandy, Steven en Jasper

 

Wedstrijd met veel kansen.

 

Krochten begon goed aan de wedstrijd met mooi gecontroleerde passes, maar het duurde toch een half uur vooraleer het eerste doelpunt viel. Buitenlust hield het meer op de counters en dat zorgde ook voor de nodige problemen. In de 2de helft viel er geen enkel doelpunt meer, wel vele kansen. Supporters waren: Louis, Kyara en Gert. 

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Dave V

Middenvelders: Seppe, Mario, Robin en Dave W

Aanvallers: Beau en Berten

Starten op de bank: Jasper, Steven en Nandy 

 

Vandaag floot Antoon Lanooij de match en Patje was onze grensrechter van dienst. Vrij snel in de wedstrijd een dieptebal van Michel naar Beau, maar die stond buitenspel. Dan een uittrap van Karl naar Robin en via Berten bij Beau. Een mooie actie van Dave V naar Bart, Michel, Berten, Seppe en de bal van Roy ging in hoekschop. Daarna dropte Beau de bal voor doel, maar Berten kon er net niet bij. Iets later Michel via Robin en Seppe bij Berten. Een bal van Robin kwam via Seppe, Berten, terug Seppe bij Beau. Een corner van Bart, zowel Robin als Mario werkten de bal niet binnen. Een nieuwe aanval vertrok bij Karl naar Dave V via Dave W, Mario, Roy, Berten, Seppe maar de keeper onderschepte de bal. Na een halfuur een perfecte voorzet van Berten naar Beau en het werd 0-1. Daarna Seppe naar Robin en die wilde Beau bereiken. Een bal van Robin ging naar Roy en die gooide de bal nog voor doel, maar geen afwerking. Een schot van Bart tussen de palen werd door de doelman gepakt. Dan na 35 minuten een bal van Dave V naar Michel, een assist van Roy en Beau maakte de 0-2. Nog een afstandsschot van Michel op goal, maar enkele minuten later een tegenaanval van Buitenlust en ook al haalde Bart nog alles uit de kast, het stond 1-2. Met nog een paar minuten te spelen in de 1ste helft Dave V naar Dave W, een pass naar Beau en 1-3 werd de ruststand.

 

In de 2de helft komen Steven, Nandy en Jasper spelen voor Seppe, Michel en Dave V. Een één-twee tussen Jasper en Steven, en Jasper gooit de bal nog voor doel. Een lage bal van Steven gaat richting Beau. Nandy naar Beau, die de bal met de borst teruglegt bij Robin en die trapt op goal. Mario naar Jasper en Robin, de keeper redt. Een bal van Beau naar Robin, maar die wordt in hoekschop gewerkt. Daarna een counter van Buitenlust, Karl zit er goed tussen. Dan Berten via Steven naar Beau, maar die wordt afgevlagd voor buitenspel. Bart via Robin naar Steven, de bal gaat achter de goal. Iets later Nandy via Robin naar Berten, maar vooraleer hij op doel kan trappen wordt hij zwaar onderuit gehaald. Michel komt terug op het veld voor Bart. Een strak schot van Robin gaat op de doelman. Patje heeft nog andere verplichtingen en Louis neemt de vlag over. Een mooie actie vertrekt bij Roy en gaat via Seppe, Beau, Steven, Dave W, Roy naar Robin. Dan Michel naar Nandy, Roy en Mario. Een bal van Nandy via Beau naar Steven en een trap op doel. Een voorzet van Steven naar Beau maar die trapt de bal over. Nandy via Mario naar Beau, maar hij wordt opnieuw afgevlagd voor buitenspel, iets later krijgt Beau een gele kaart. Seppe komt het veld nog op voor Berten, die de kapiteinsband doorgeeft aan Robin. Een bal van Robin naar Beau wordt naast getrapt. Een vrijschop van Michel wordt door de keeper uit doel geklopt. En een tegenaanval van Buitenlust wordt door Karl gered. 

 

De volgende wedstrijd is thuis tegen Liesbos 1, de wedstrijd start om 9.30u

Advertenties