Wedstrijdverslag Gerrit boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: M. van Roozendaal

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Robin, Beau, Steven (2x) en Bart

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Seppe, Steven, Nandy, Jasper, Roy, Mario, Michel, Robin, Karl en Bart

 

“Een mooie pot voetbal”.

 

 

Ik had gehoord dat Gerritboys hoopten op een “mooie pot voetbal”, maar ik denk dat het voor hen een wedstrijd is om snel te vergeten. Bij de Krochten was het een positieve match, de ballen kwamen perfect in de voet, geen geklaag of gezaag (niet op het veld of langs de kant). Ook de supporters Laura, Louis en ik, wij genoten van een zalige wedstrijd. En na de match kwamen 12 tevreden spelers van het veld. Ja, voor de Krochten was het “een mooie pot voetbal”.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Michel en Robin

Middenvelders: Seppe, Nandy, Steven en Jasper

Aanvallers: Beau en Berten

Starten op de bank: Bart

 

Liesbos 2 moest vandaag voor een scheidsrechter zorgen en het was M. van Roozendaal die de wedstrijd kwam fluiten, Patje was grensrechter.

De Krochten startte sterk; al snel ging een bal, van Nandy via Steven naar Robin, net naast de paal; iets later Jasper naar Beau en een afgeblokt schot op doel. Dan Berten naar Robin en een afstandsschot op de keeper. Na een kwartier een fout op Beau juist buiten het strafschopgebied, Robin draaide de bal mooi naast de muur binnen en het was (0-1). Een bal van Michel naar Steven, de bal ging uit, Roy gooide in, een crossbal van Berten naar Beau en een trap op goal. Daarna een bal van Beau via Seppe naar Berten en Steven schoot over doel. Een ingooi van Berten via Jasper, Steven en Seppe naar Beau. Een lange loopactie van Robin langs de lijn en nog een pass naar Beau de bal ging net naast. Op het half uur werd de bal goed onderschept in onze verdediging, de bal ging naar Nandy, een lange bal naar Beau en die kon netjes binnen leggen (0-2). Daarna een bal van Mario naar Jasper en dan Michel naar Jasper. Iets later kwam Bart op het veld voor Seppe. Gerrit bleef de aansluitingsgoal zoeken: bij een vrije trap moest Karl de bal weg boksen en daarna zat Michel er goed tussen. Een goed doorgelopen Bart kon nog een scherpe bal geven richting Jasper, maar die kon er net niet bij.

 

Ook in de 2de helft gingen we door op ons elan, ook al hadden we nu meer de wind in ons nadeel. Na enkele minuten geeft Beau een mooie assist en Steven maakt de 0-3. Een bal van Berten gaat via Steven en Jasper richting Beau. Na een kwartier komt Jasper langs de lijn, gooit de bal voor doel en Bart werkt af (0-4) met achteraf nog een koprol. Een bal van Bart gaat naar Berten maar eindigt op de doelman. Maar Gerrit geeft niet op, Karl pakt een moeilijke bal. Seppe komt op het plein voor Berten. Een hoekschop voor Gerrit, Bart zit er goed tussen, de bal gaat via Roy en Seppe naar Beau. Iets later opnieuw een corner voor Gerrit, nu tikt Karl de bal over doel. Berten komt terug op het veld voor de hardgewerkte Mario. Een aanval van Gerrit en een lange, hoge bal gaat binnen (1-4); de nul is van het scorebord. Opnieuw een mooie actie vooraan: Seppe, Berten, terug Seppe, terug Berten, Beau en naar Steven die enkele meters voor doel staat; hij trapt de bal, na een valse bots, nog hoog over. Mario kent niet veel rust want hij gaat Jasper nog vervangen (die moet nog gaan werken). En al vrij snel geeft hij een pass naar Steven die er nog een lange loopactie uitperst en de 1-5 neerzet. Een laatste bal van Gerrit wordt door Karl gepakt.

 

De volgende wedstrijd is thuis tegen KPJ Made, de wedstrijd start om 9.30u

Advertenties