Wedstrijdverslag Krochtenboys – Stan Van Eekelen

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 6-0

Doelpunten: Beau (4x), Jasper en Steven

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Dave W, Jasper, Steven, Robin, Seppe, Roy, Nandy, Mario, Dave V, Karl, Ad, Beau, Michel en Bart

 

Gespeeld tegen 10

 

 

Stan van Eekelen kwam met z’n tienen naar het terrein van de Krochten, maar de 1ste helft lieten ze dit niet merken. Bart voerde vandaag enkele cruciale wissels door, die doorslag gaven aan de wedstrijd. Beau startte op de bank maar maakte nog 4 van de 6 doelpunten en bij de 2 andere was hij de aangever. Ook onze andere bankzitters (Ad en Michel) lieten zich nadien op het veld duidelijk zien. Zagen hun ploeg winnen: Pauline, Sanne, Kyara, Pilar, Steffen, Suske, Tinne met Alex en Axel.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Nandy en Dave V

Middenvelders: Jasper, Robin, Steven en Seppe

Aanvallers: Dave W en Berten

Starten op de bank: Beau, Ad, Michel en Bart

 

Geen Marcel Palinckx als scheidsrechter maar opnieuw Antoon Lanooij (reeds 3 van onze 4 matchen gefloten) en Patje hanteerde de vlag. Vandaag geen blits start zoals de voorgaande weken maar het eerste half uur knokken voor de bal. Berten mocht kiezen welke kant wij eerst opspeelden en omwille van de laagstaande zon liet hij de ploegen draaien (achteraf gezien een goede keuze, want op het einde van de wedstrijd was de zon weg en had Karl er dus geen last meer van). Een crossbal van Robin naar Steven ging via Jasper in hoekschop, Steven nam de corner, Robin kopte over. Een bal van Berten via Seppe naar Jasper, hij trapte op de keeper, Robin was nog goed mee gevolgd maar kon net niet bij de bal. Een uittrap van Karl werd door Berten doorgekopt en kwam bij Dave W. Dan kwam een bal van Seppe via een tegenstander mooi voor doel maar Dave W kon er juist niet aan. Een vrije trap van Mario werd door Robin naast gekopt. Daarna een bal van Mario via Dave V en Seppe tot bij Jasper, Jasper naar Seppe en Robin maar die kon er niet goed bij. Roy via Nandy naar Steven, teruggelegd naar Mario, dan vanop links naar Dave V en opnieuw Steven. Een één-twee tussen Steven en Nandy en een lange loopactie van Steven, Steven trapte nog op goal, daarna deed Robin dit over. Een bal van Seppe naar Robin, een afstandsschot maar de keeper duwde in hoekschop. Iets later Berten via Seppe naar Jasper. Dan Dave W via Berten bij Seppe. Na een half uur kwam de 1ste wissel Beau voor Seppe en bijna onmiddellijk kreeg hij een mooie pass van Dave W en het stond 1-0. Bij een snelle counter een bal van Beau naar Robin maar de bal ging over doel. Roy ontzette een tegenstander, de bal kwam via Steven en Dave W bij Robin. Opnieuw Roy, een één-twee met Nandy en hij dropte de bal voor doel, geen afwerker. Bij een fout op Beau, juist buiten de baklijn, draaide hijzelf de bal perfect naast de muur maar de keeper was attent. Eerst ging een bal van Steven in hoekschop; nadien een bal van Dave W, Steven nam de corner Mario kopte over. Bij een tegenaanval van Stan van Eekelen bokste Karl de bal uit zijn doel. Een lange bal van Nandy kwam tot bij Beau en in de slotfase van de 1ste helft een pass van Dave V naar Beau een voorzet en Jasper maakte de 2-0.

 

In de 2de helft komen Michel en Ad voor Nandy en Jasper. Nog maar net gestart en een aanval van Berten naar Steven, een assist van Ad en Beau zet de 3-0 op het bord. Eerst een bal van Beau naar Ad, nadien Berten naar Beau maar die kan er net niet bij. Robin legt een bal terug naar Roy en die schiet op doel. (Naast het veld: een bal wordt buitengetrapt, Steffen gaat de bal halen, Alex trapt de bal naar Steffen maar die glijdt uit: hilariteit alom). Terug op het veld een corner van Steven komt via Ad bij Michel, de bal gaat over het doel. Een fout van één van onze spelers, ook juist buiten de baklijn, een vrijschop maar Karl lost het op. Daarna Ad naar Steven en Berten trapt op doel. Een bal van Steven naar Dave W gaat tegen de paal en een afstandsschot van Dave W wordt door de doelman gepakt. Opnieuw Ad naar Steven nu naar Robin en een lange bal naar Dave W. Een crossbal van Roy komt in de voeten van Beau. Dave V onderschept een bal, die gaat naar Michel en verder naar Steven. Na een twintigtal minuten een assist van Berten naar Beau (4-0). Steven legt een bal terug naar Ad en geeft een perfecte pass naar Beau. Roy moet rennen, maar heeft de bal die gaat via Michel naar Ad, de kopbal van Beau wordt door de keeper gepakt. Een actie van Michel via Beau bij Steven, iets later opnieuw Beau naar Steven en het staat 5-0. Met nog een kwartiertje te spelen komt Seppe terug op het veld voor Robin. Hij moet al snel in de muur, Stan van Eekelen trapt de bal recht in die muur. De bal wordt goed rond gespeeld: Mario naar Dave V en Steven terug bij hem, opnieuw naar Dave V en nu via Seppe naar Berten. Ook Dave V wordt vervangen, Jasper komt achteraan op zijn plaats. Michel naar Ad, nadien Jasper via Michel opnieuw bij Ad. In de 40ste minuut komt de bal bij Berten, hij geeft een perfecte voorzet aan Beau en die legt de einduitslag vast (6-0). Een bal van Dave W wordt door Ad nog op doel getrapt, de bal gaat in hoekschop, eerst genomen door Ad, opnieuw corner, nu neemt Steven de hoekschop maar Jasper en Ad kunnen niet binnenwerken.

 

De volgende wedstrijd is tegen Liesbos 4, de wedstrijd start om 10.00u. We komen om 9.15u samen aan de brug van Meer.

Advertenties