Wedstrijdverslag UBZ – Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 1-7

Doelpunten: Jasper (2x), Mario, Nick en Beau (3x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Jasper, Steven, Nick, Robin, Roy, Mario, Nandy, Dave V, Karl, Dave W en Bart

 

Een perfecte hattrick van Beau.

 

We stonden vandaag weer 3-0 voor en daar was opnieuw die tegengoal, dit was de 3de keer op rij, het zal toch niet waar zijn. Maar dan kwamen de 3 doelpunten van Beau en Jasper zorgde voor de einduitslag. Trouwe supporters waren Louiske en Suske; ook Rinus Naalden, oud-scheidsrechter, kwam een stuk van de match mee volgen.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Nandy en Dave V

Middenvelders: Jasper, Nick, Steven en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

Starten op de bank: Bart en Dave W

 

Antoon Lanooij kwam de wedstrijd leiden en Patje hanteerde de vlag. Ook vandaag viel het eerste doelpunt weer heel snel, nog maar juist gestart en Beau trapte op de doelman, Jasper was goed mee gevolgd en in de rebound maakte hij de 0-1. Daarna ging een bal van Robin tegen de deklat en een pass van Nick naar Beau in hoekschop. Door een fout op Robin gaf Nandy de vrijschop, de bal ging in hoekschop, Steven nam de corner maar noch Berten, noch Robin konden binnenduwen. Een bal van Steven naar Nick ging juist naast de paal. Karl moest ver uit zijn goal komen, maar hij kon nog een perfecte pass geven naar Jasper. Een fout op Beau, de vrije trap van Nandy ging laag over de grond maar de bal ging weer in hoekschop. Een bal door de middenas vertrok bij Mario ging via Nandy en Steven naar Robin. Na 15 minuten een vrije trap door Mario van achter de middellijn, met nog een schijnmaneuver van Beau, ging de bal binnen (0-2). Een bal van Berten naar Nick ging voorlangs. Een mooie actie in de voorlinie: van Berten naar Jasper, dan Steven, Robin, weer Berten, Nick en naar Beau die een schop op doel gaf. Op het half uur een assist van Berten naar Nick, de bal raakte nog net de voet van de keeper maar ging toch binnen (0-3). UBZ gaf zich nog niet gewonnen: een afstandsschot ging naast, ook een vrije trap ging naast en de bal van een doorgelopen speler ging tegen de lat. Daarna weer een aanval, Karl kon eerst nog redden maar toch kon een UBZ-speler de bal binnenwerken (1-3). Dan een bal van Nandy via Nick, Berten, Steven naar Robin. Mario naar Roy een lange bal tot bij Nick en een pass naar Jasper. Opnieuw een aanval van UBZ, Dave V moest reppen en kon de bal nog enkel in hoekschop duwen. Beau via Steven naar Jasper, de bal wil er niet in.

 

In de 2de helft komt Dave W voor Mario en weer snel gaat de bal in doel maar Beau staat buitenspel. Steven gooit een bal voor de goal maar geen afwerkers. Dan pakt Karl een vrije trap van UBZ. Een actie vertrekt bij Dave V, komt via Nick en Jasper bij Beau, hij legt terug naar Dave W maar de keeper pakt. Robin (nu laatste man) via Nick naar Dave W. Roy met een lange bal naar Beau en opnieuw Roy die een bal voor doel dropt. Na 10 minuten een actie van Nick naar Steven, hij trapt op een UBZ-speler, maar Beau is goed mee gevolgd en zorgt voor de 1-4. Dan zit de doelman van UBZ ertussen bij een schot van Nick en Beau trapt de bal over doel. Een tegenaanval van UBZ gaat voorlangs. Opnieuw een mooie actie en goed balbezit van de Krochten: Dave W naar Nick, dan Berten, Steven, een één-twee met Nick, de bal gaat over de achterlijn. Na 20 minuten werkt Beau een corner van Steven binnen (1-5). Bij de volgende vrijschop van UBZ heeft Karl de bal klemvast. Een bal van Nick via Steven naar Dave W wordt teruggelegd voor Jasper. Een afstandsschot van Nandy, maar de doelman is paraat. Een bal van Steven voor doel, Jasper kan er net niet bij. Bart komt voor Nick, maar omdat Bart nog wat last heeft van zijn kuit gaat hij in doel staan. Dave V naar Nandy en de bal van Jasper wordt door een UBZ-speler over doel gewerkt, de corner van Steven wordt door Jasper over gekopt. Karl naar Dave V en Berten, terug naar Roy en een dieptepass naar Dave W. Dan moet Bart een aanval van UBZ stuiten, hij pakt de bal. Nandy naar Berten, terug bij Nandy en een ver schot op doel. Roy naar Berten en Jasper gooit voor doel, een UBZ-speler kopt weg. Een uittrap van de doelman van UBZ komt perfect in de voeten van Beau en hij laat de 1-6 niet liggen. Een vrijschop van Karl gaat net over de deklat. Met nog 10 minuten te spelen komt Mario terug op het veld voor Berten en iets later Nick voor Dave V. Een bal van Nick gaat naar Beau, Karl moet nadien nog twee correcte tackles uitvoeren. Na 40 minuten een bal van Steven naar Beau een geblokt schot, Jasper is weerom goed mee gevolgd en maakt de 1-7. Een laatste hoekschop van UBZ, eerst tegen een eigen speler, uiteindelijk zit Bart ertussen. Het laatste feit, een gekraakt schot van Beau op doel.

 

Vandaag gewonnen met 1-7, een sportieve en faire wedstrijd mede dankzij onze tegenstanders. Dus dank je wel UBZ voor deze match. 

 

De volgende wedstrijd thuis tegen Stan van Eekelen, de wedstrijd start om 9.30u.  

 

Advertenties