Wedstrijdverslag Krochtenboys – Wiga 2

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 4-3

Doelpunten: Jasper (2x) en Beau (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Dave W, Jasper, Steven, Rob, Roy, Robin, Nandy, Dave V, Karl, Seppe, Bart en Ronny

 

Nieuwkomer Rob en keeper Karl ….

 

… zorgden ermee voor dat de 3 punten voor de Krochten waren. Stonden mee naast de lijn: Sanne, Louis, Karina en Suske, Christel en Jos, Tinne met Alex en Axel.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Robin, Nandy en Dave V

Middenvelders: Jasper, Rob, Steven en Berten

Aanvallers: Beau en Dave W

Starten op de bank: Seppe, Bart en Ronny

 

Vandaag kwam Johan Ossenblok de match fluiten, Patje was onze grensrechter en Berten kreeg de kapiteinsband om de arm. Het eerste kwartier was duidelijk voor de Krochten met Rob in de hoofdrol: een bal terug ophalen in de verdediging, een dieptepas naar voor en controle op het middenveld. We waren het wedstrijdformulier nog aan het invullen en de eerste doelpunten werden al gemaakt. Rob gaf een pass naar Robin en hij een assist naar Jasper en die maakte de 1-0. Dan terug Robin, nu naar Rob en die speelde Beau aan, daarna een bal van Rob naar Berten. Na 5 minuutjes voetbal een strak afstandsschot van Jasper en hij zorgde voor de 2-0. Ook Beau trapte van ver op doel, maar de doelman pakte; dan Wiga met een aanval Karl zat er goed tussen. Een mooie actie vertrok bij Dave V via Rob naar Dave W, een pass naar Beau en die legde de bal terug naar Dave W. Na 15 minuten Steven naar Rob, een doorsteekbal naar Beau en het werd 3-0. Een bal door het midden vertrok bij Nandy, ging via Rob naar Steven en richting Beau. Halfweg de 1ste helft werd een fout in onze verdediging afgestraft en het stond 3-1. Iets later een aanval van Rob, een één-twee met Berten en Rob gaf een trap op goal. Dan kwam Seppe voor Berten op het veld en de aanvoerdersband ging naar Robin. Steven gaf een terugspeelbal naar Nandy en zij speelde Jasper aan, een lange loopactie van Steven maar de bal ging op de paal. Ondertussen een felle counter van Wiga, Roy kon tussenkomen. Een scherpe bal van Dave W naar Beau, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel. Dan een bal van Steven naar Seppe, legde terug naar Beau en een ver schot op doel. Een actie voorin: Beau via Steven en Seppe terug bij hem, de bal ging juist naast. Een aanval vanuit de achterlijn: Roy naar Nandy, een lange bal naar Jasper via Steven tot bij Dave W. Daarna een bal van Steven via Rob naar Jasper. Juist voor affluiten van de 1ste helft moest Dave V nog lopen om zijn tegenspeler te vlug af te zijn.

In de 2de helft komen Bart en Ronny voor Roy en Dave W. Omdat de koffie van de verslaggever te warm was, was hij te laat en was de 2de helft reeds gestart maar Roy had alles netjes genoteerd. Ook nu werd er bijna onmiddellijk gescoord, een bal vertrok bij Ronny, kwam bij Robin een laag schot over de verdediging en Beau zette de 4-1 op het bord. Dan een bal van Jasper via Beau naar Steven. Een uitgooi van Karl naar Ronny en hij geeft de bal door aan Nandy. Wiga voert de druk op en met een lob maken ze 4-2. Rob komt het achteraan mee oplossen, hij geeft een pass aan Dave V en de bal gaat via Seppe naar Beau, dan Nandy naar Ronny en via Rob naar Jasper. Een actie van achteruit opgebouwd: Bart naar Nandy via Steven, Rob en Seppe bij Beau. Voor Nandy is het genoeg geweest en Berten komt haar vervangen. Wiga blijft drukken, een fout van de Krochten juist buiten de baklijn, Wiga draait de bal naast de muur maar de bal gaat juist naast de paal. Met nog een klein halfuur te spelen maakt Wiga toch de 4-3, het wordt nog bibberen tot het einde. Een één-twee tussen Jasper en Berten met nog een trap op goal. Een bal van Beau wordt in hoekschop gewerkt, de corner door Beau genomen wordt door Steven over gekopt. Dave W komt Jasper nog vervangen. Dave W naar Steven, hij krijgt de bal terug en geeft een schot op doel. Het laatste kwartier is voor Wiga: Karl moet tweemaal na elkaar een schot van Wiga pareren. Nog een actie van de Krochten: Berten naar Steven en terug Berten de keeper pakt. Onze verdediging doet er alles aan om de winst te behouden, zowel Ronny als Dave V hebben hun werk met hun tegenstander. Karl tikt nog een bal over, ook bij een nieuwe aanval van Wiga pakt Karl de bal en een corner van Wiga gaat tegen de lat over. Dan fluit Johan Ossenblok de wedstrijd af.

De volgende wedstrijd is tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 10.00u. We komen om 9.15u samen aan de brug van Meer.

Advertenties