Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Liesbos 2

Scheidsrechter: A. Lanooy

Uitslag: 3-3

Doelpunten: Jasper en Robin (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Dave W, Steven, Robin, Mario, Jasper, Ronny, Roy, Bart, Dave V, Michel, Berten en Seppe

 

3-0 voorsprong nog uit handen gegeven.

 

Bij de rust stonden we 3-0 voor, maar Liesbos 2 bleef voor elke bal gaan en op het einde van de wedstrijd hingen de bordjes weer gelijk. Kwamen de ploeg aanmoedigen: Laura, Pauline, Sanne, Louis, Gert, Tinne, Axel en Alex, en na de rust was Leo ook van de partij.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Ronny, Bart, Roy en Dave V

Middenvelders: Steven, Mario, Robin en Jasper

Aanvallers: Beau en Dave W

Start op de bank: Seppe, Berten en Michel

 

Met Patje langs de lijn en scheidsrechter Lanooy kon de wedstrijd starten. Al vrij snel liep Ronny de rechterflank af en kon nog een mooie voorzet voor de goal geven, Robin kon er net niet bij maar z’n broer Jasper was ook goed mee gevolgd en legde de 1-0 vast. Iets later een goede dieptepas van Beau richting Steven. Door een fout van een verdediger binnen de grote baklijn kreeg Liesbos 2 een penalty, maar Karl hield de bal tegen. Daarna mocht Bart een vrije trap nemen, de bal ging naar de goed doorgelopen Robin, hij legde nog terug voor doel maar daar was niemand om de voorsprong te verdubbelen. Liesbos 2 bleef drukken: eerst werd de bal over gekopt, wat later zat Karl er goed tussen. Na een kwartier wedstrijd kreeg Jasper krampen en werd hij vervangen door Seppe. Een vrijschop van Bart werd door de keeper gepakt. Een aanval vanop rechts: Ronny via Robin, Mario naar Steven, hij trapte op doel maar de keeper was attent. Door het goede werk van Dave V ging een bal van Liesbos 2 naast. Daarna moest Karl een bal in hoekschop werken. Na 25 minuten een vrije trap van Bart en Robin kopte de 2-0 binnen. Dan ontfutselde Beau de bal en gaf een trap op goal, maar de keeper pareerde de bal. Na 35 minuten kwam Michel op het veld voor Ronny. Bij een fout op Robin kreeg een Liesbosspeler geel. Een bal van Michel naar Roy en via Mario en Steven naar Dave W, maar hij kon de bal niet meer naar Beau brengen. Dan een pass van Seppe weer naar Dave W. In de 40ste minuut was Bart ver mee in de aanval en gaf een assist aan Robin, die zijn 2de van de dag binnenkopte (3-0).

In de 2de helft komt Berten voor Beau, omdat Bart last heeft van z’n kuit gaat hij in de goal en wordt Karl onze laatste man. Na 5 minuten een vrije trap van Liesbos 2, de bal gaat over de muur en draait binnen (3-1). Een pass van Steven via Berten naar Robin, daarna een bal van Karl via Steven naar Berten maar er komt geen schot op goal. Aan de andere kant blijft ook Liesbos 2 drukken, een hoekschop wordt binnen gewerkt en het staat 3-2. Beau komt terug op het veld in plaats van Seppe. Na 20 minuten krijgt Liesbos opnieuw een strafschop, Bart zit er goed tussen maar in de rebound gaat de bal er toch in (3-3). Een afstandsschot van Beau wordt door de doelman weggetrapt. Steven heeft alles gegeven en Jasper komt hem vervangen. Beau dropt nog een bal voor doel, maar die wordt in hoekschop gewerkt. Iets later krijgt de keeper van Liesbos 2 geel. Een goed schot van Mario gaat juist naast, daarna gooit Mario de bal mooi voor doel maar Beau kan er niet bij. Een actie van Robin wordt in corner geduwd en een afstandsschot van Beau wordt door een Liesbosspeler uit doel gehouden.

De volgende wedstrijd is opnieuw thuis nu tegen Wiga, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties