Wedstrijdverslag Wiga 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 5-2

Doelpunten: Robin

Geel: Robin en Mario

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Berten, Steven, Robin, Nandy, Seppe, Jasper, Roy, Dave V en Mario

 

“Een wedstrijd om snel te vergeten…”

 

…. dit gold toch voor de Krochten, we werden overklast door Wiga. Het lukte vandaag niet, veel verloren ballen, passen waren niet goed en het geluk zat ons niet mee. Maar toch gestreden tot het einde. We waren slechts met z’n elven en ze hebben vandaag gegeven wat ze konden. Karl werd al vrij vroeg geraakt, maar hij kon niet gewisseld worden dus op het veld blijven.

Het was de laatste match van de competitie, nu even recupereren en dan opgeladen terug starten aan de beker.

Vandaag waren de supporters: Bart (gekwetst), Tinne met Alex en Axel, opa Louis had Mathijs bij, Elise, Karina en Suske.

 

 

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Jasper, Karl, Roy en Dave V

Middenvelders: Steven, Nandy, Robin en Seppe

Aanvallers: Beau en Berten

Startten op de bank: –

 

Patje was weer grensrechter van dienst en Marcel Palinckx floot de wedstrijd. Al heel snel kwamen we op voorsprong: een bal van Beau ging naar Steven, geraakt door een Wigaspeler werd het 0-1. Enkele acties volgden: Nandy via Berten naar Beau; Dave via Seppe naar Robin en Steven trok de bal nog voor doel. Maar Wiga voerde de druk op: Mario sloeg de bal met een tijgersprong uit doel, iets later zat hij bij een hoekschop goed ertussen, maar na een kwartier kwam Wiga gelijk (1-1). Een bal van Beau kwam juist niet bij een goed doorgelopen Karl; Jasper naar Steven, Nandy kon de bal nog voor goal brengen. Daarna een mooie loopactie van Beau. Iets later kwam een verre uittrap van Mario bij Beau, de bal ging net naast de verkeerde kant van de paal. Een aanval van Steven naar Beau, hij legde terug naar Berten, een bal strak en hard op de keeper, die de bal slechts na twee keer onder controle had. Na een half uur een tegenaanval van Wiga en het werd 2-1. Nandy is ondertussen “laatste man” gaan spelen omwille van de knie van Karl, een bal van haar via Roy naar Steven terug naar een mee opgekomen Roy, die trapte over. Een bal van Mario werd perfect door Berten doorgekopt naar Beau, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel. In de laatste minuut van de 1ste helft maakte Wiga nog de 3-1.

 

De eerste actie in de 2de helft komt weer van de Krochten: van Jasper naar Steven, een assist naar Robin, de stand wordt gemilderd tot 3-2. Omdat het voor Karl niet meer lukt, gaat hij onder de lat staan. De vrijschop na een fout op Nandy wordt door Mario overgetrapt. Een hoekschop voor Wiga blijft eerst voor doel hangen tot Karl de bal toch pakt. Iets later krijgt Robin geel. Opnieuw moet Karl redding brengen op een tegenaanval van Wiga. Na een half uur wordt een corner van Wiga wel binnengekopt (4-2). Iets later pakt ook Mario een gele kaart; opnieuw een aanval van Wiga, de bal gaat tegen de lat. Een bal van Beau eindigt op de keeper. Een actie die start bij Dave, gaat via Nandy en Seppe en wordt door een fout gestopt bij Robin, Mario trapt de bal rakelings over de grond maar wordt afgeblokt. Een bal van Jasper naar Roy en via Dave naar Seppe en Robin. Op het einde van de wedstrijd incasseren we nog de 5-2.

 

Het was vandaag onze dag niet, maar toch zeg ik: “Dank je wel, spelers dat jullie aanwezig zijn om de wedstrijd te spelen”. Een match voetballen en een 3de helft in een gezellige sfeer is veel belangrijker, dan winnen (ook al is dat wel meegenomen).

 

Nu wachten op de loting van de beker, hopelijk wordt er we nog een mooi einde aan dit seizoen gebreid.

Advertenties