Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Etten

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 6-1

Doelpunten: Bart, Beau (3x), Steffen en Jan

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Dave W, Steven, Jan, Steffen, Jasper, Roy, Mario, Dave, Robin, Karl en Berten

 

“Ze hebben allen een goede wedstrijd gespeeld.”

 

Uitspraak van Stan en dat klopte ook; onze spelers stonden er allen vandaag, mooi om zo’n wedstrijd te zien.

Omdat Patje en Louiske niet aanwezig waren, moest een Krochtenspeler de vlag hanteren. Karl deed het voor een groot gedeelte van de wedstrijd en bij zijn wissel maakte Dave W de match vol langs de lijn. Zaten of stonden aan de kant: Nandy (noodgedwongen: gekwetst), Stan, Tinne met Axel en Alex, Suske en Karina, Elise, Jos en Christel, Laura.

 

 Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Roy, Bart, Mario en Dave V

Middenvelders: Steven, Steffen, Jan en Jasper

Aanvallers: Beau en Dave W

Startte op de bank: Berten

 

Normaal zou Marcel Palinckx onze wedstrijd fluiten, maar het was Johan Ossenblok die naar de Krochten kwam in plaats van naar Liesbos. De 1ste helft ging gelijk op, een mooie pass van Steffen naar Jan en een afstandsschot op doel. Dan een bal van Steffen naar Dave W en Steven, de bal ging in hoekschop; onmiddellijk een counter van Etten, maar de bal ging over doel. Een mooie actie van Jan vanaf de middellijn tot aan doel. Een vrijschop door een fout op Dave W, de vrije trap ging via Steven naar Beau, die legde terug en een loeiharde bal van Bart eindigde op de doelman. De corner van Steven kwam bij Steffen, de keeper pareerde, opnieuw Steffen en opnieuw zat de doelman er goed tussen. Na 25 minuten een fout op Dave W, Bart trapte de vrijschop perfect binnen (1-0). Iets later een corner voor Etten, de bal ging binnen, maar de scheidsrechter had reeds gefloten vooraleer de bal over de lijn ging. Daarna een doorsteekbal van Jan naar Steven maar hij was iets te hard. Dan Steffen naar Steven, laag over de grond bracht hij de bal voor doel. Weerom Steffen en weerom Steven voor de goal, maar Beau kon niet verzilveren. Bij een volgende fase een bal Dave W naar Beau, de bal ging voorlangs. Ook achteraan deden Dave V en Roy, als linkse en rechtse back, hun werk.

 

In de 2de helft komt de Krochten sterker uit de kleedkamer, een bal van Beau naar Steven gaat in hoekschop. Robin moet een bal pakken en speelt naar Dave V die Jan bedient. Een loopactie van Jan, een assist naar Beau en het wordt 2-0. Een vrije trap door Bart na een fout op hem komt net niet bij Jan. Etten drukt: eerst brengt Jasper redding door goed mee terug te komen en iets later zit Robin er goed tussen. Dan een lange bal van Jan naar Beau, de bal gaat op het dak van de goal. Mario naar Jan, via Steven naar Beau, de bal gaat naast. Daarna moet Dave V een aanval van Etten stuiten door de bal in hoekschop te werken. Iets later trapt Etten

de bal op de lat, maar Robin was er. Na 20 minuten komt Karl voetballen en neemt Dave W de vlag. Een dieptebal van Jan naar Beau en Beau werkt af (3-0). Een mooie aanval van achteren uit: Roy naar Steven, dan Mario, Steffen, Jan en Beau die voor doel gooit, Jan en Karl waren voor doel, maar geen goal. Een bal van Karl naar Beau gaat over doel. Daarna Jasper naar Steven, die nog scherp op doel trapt, de bal gaat erover. Een bal van Steffen gaat via Jasper naar Beau. Iets later Mario naar Steffen en Karl met een gekraakt schot op doel. In de 35ste minuut wordt in 5 minuten de wedstrijd beslist: eerst een vrijschop van Jan, Beau is goed mee gevolgd en maakt z’n hattrick (4-0). Dan een één-twee tussen Jan en Karl, een fout op Jan en Bart neemt de vrijschop. De muur wordt opgesteld, Bart legt de bal opzij naar Steffen en hij maakt een pareltje van een doelpunt (5-0). Enkele minuten later krijgt Jan zijn doelpunt na een assist van Beau (6-0). De wedstrijd is nog niet gespeeld, na een aangeschoten hands op Bart, krijgt Etten een strafschop en het wordt 6-1. Op het einde moet Robin nog reppen om de bal uit zijn doel te houden.

Zoals in het begin reeds gezegd, het was een faire en sportieve wedstrijd. Elke Krochtenspeler was vandaag top. Nu een weekje rust en dan op verplaatsing naar ONA.

 

De volgende wedstrijd is tegen ONA, de wedstrijd start om 10.00u.

Advertenties