Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 6

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 6-3

Doelpunten: Robin (2x), Beau (3x) en Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Dave W, Steven, Mario, Steffen, Seppe, Robin, Nandy, Dave, Bart en Jasper

 

Achterstand omgezet in winst.

 

Omwille van een andere activiteit kwam ik pas laat in de 1ste helft toe. Liesbos 6 had tot dan toe goed meegevoetbald en het onze ploeg niet gemakkelijk gemaakt.

Waren aan het supporteren: Louiske, Stan en Mascha, Kyara, Tinne met Alex en Axel.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Robin, Karl, Nandy en Dave V

Middenvelders: Steven, Mario, Steffen en Seppe

Aanvallers: Beau en Dave W

Startte op de bank: Jasper

 

Patje was vandaag onze grensrechter en Evert Dubbelman kwam de wedstrijd leiden.

Een afgeweken terugspeelbal van Robin ging niet naar Bart maar in doel (0-1). Robin maakte het nadien meer dan goed: eerst werkte hij een bal uit de corner van Beau binnen (1-1) en later zorgde hij met een assist dat Beau de bal binnen kon koppen (2-1). Toch kwam Liesbos 6 weer langszij en ze maakte de 2-2. Dit werd de ruststand.

 

In de 2de helft komt Jasper voor Seppe, Jasper wordt rechtsachter en Robin neemt de plaats van Seppe. Een mooie actie had tot een goal moeten leiden, maar de bal wil er niet in: een bal van Steffen gaat naar Beau, hij trapt op de doelman, de bal komt terug in het veld, maar nu moet de keeper de bal van Steven in hoekschop duwen. Bijna onmiddellijk een counter van Liesbos, de kapitein loopt de volledige rechterflank af en werkt dan ook nog feilloos af (2-3) en we staan weerom achter (nu zorgen dat de kopjes niet gaan gangen en dat we blijven voetballen). Een bal van Mario valt op het doelnet, een bal van Steffen wordt door Dave W naastgekopt. Nandy onderschept een bal, gaat naar Robin, Steffen, Beau en Dave W, maar de bal is moeilijk onder controle te brengen. Iets later gaat een loeier van Beau naast. Halfweg de 2de helft verandert de match door een hands van een Liesbosspeler binnen het strafschopgebied, Karl zet de penalty perfect om en zo komen we weer gelijk (3-3). Beau ontfutselt de bal maar raakt de verkeerde kant van de paal. Een bal van Robin naar Mario gaat over. Op het half uur een assist van Steffen naar Beau en hij trapt ons op voorsprong (4-3). Bart met een verre uitworp naar Jasper dan Steven, hij naar Beau, Beau doet nog een mooie actie voor doel, de bal gaat in hoekschop. Steven neemt de 1ste corner, Robin raakt de bal, maar een tegenspeler werkt opnieuw in hoekschop. Opnieuw neemt Steven de corner, de bal wordt nog geraakt door Dave W, maar Robin maakt de 5-3. Seppe komt terug op het veld voor Dave W. Een bal van Robin wordt door de doelman gepareerd, nadien een doorsteekbal van Seppe naar Beau. Een actie vertrekkend bij Nandy naar Dave V, terug Nandy dan via Beau naar Steven. Met nog enkele minuten te spelen een mooie assist van Steven en Beau maakt de 6-3. Nog een bal van Robin naar Steffen, die de bal op de slof neemt, maar de bal gaat over. Laatste wapenfeit: een bal van Steven via Seppe naar Beau.

 

De volgende wedstrijd is tegen Wiga 2, de wedstrijd start om 9.30u. We rijden rechtstreeks naar de camping “Laarse Heide”

Advertenties