Wedstrijdverslag Heira 3 – Krochtenboys

Scheidsrechter: K. Oomen

Uitslag: 2-3

Doelpunten: Beau (2x) en Steffen

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Steffen, Steven, Robin, Jasper, Roy, Nandy, Bart, Dave, Mario, Ronny en Seppe

 

Een scheidsrechter is belangrijk.

 

Om tien uur zou de match van start gaan, maar er was nog geen scheidsrechter aanwezig. Kees Oomen belde met Christ Biemans; Palinckx had afgemeld. Dan maar zelf oplossen: zouden we een oefenwedstrijdje spelen of toch maar de competitiematch van vandaag. Beide partijen kozen voor het laatste en Kees Oomen van Heira zou de wedstrijd leiden. Patje was onze vaste grensrechter, aan de overkant moest nu noodgedwongen regelmatig gewisseld worden, normaal is Kees hun vaste grensrechter.

Kwamen supporteren: Louis, Joyce en Cel.

 

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Roy, Bart, Nandy en Dave

Middenvelders: Steven, Karl, Robin en Jasper

Aanvallers: Beau en Steffen

Startten op de bank: Seppe en Ronny

 

De Krochten ging sterk van start: een doorsteekbal van Karl via Steven richting Jasper, opnieuw Karl nu naar Steffen, de bal ging in hoekschop. Dan Steven naar Robin en een gekraakt schot op doel; een diepe bal van Bart naar Steven maar naast. Een actie van Steffen, via Robin naar Steven en terug bij Robin, daarna Steven naar Roy, Steffen en Nandy. Bij een tegenaanval van Heira zat Mario goed tussen, ver uitgekomen en hij trapte de bal ver weg. Iets later vertrok een bal bij Karl via Roy naar Jasper, de keeper zat ertussen. Steven naar Steffen die gooide voor, maar de bal was iets te hoog voor Beau. Een counter van de Krochten ging via Steffen naar Beau, de bal ging naast. Een fout op Karl, Bart nam de vrije trap, de bal ging naar de winkelhaak maar de doelman was paraat. Een tegenaanval van Heira werd overgekopt. Dan een bal van Beau naar Steven, de bal wilde er niet in. Iets over het half uur, problemen voor de goal van de Krochten en met een owngoal kwam Heira met 1-0 voor. Maar de Krochten liet hun hoofd niet hangen; Nandy naar Beau de keeper pakt; Steven naar Beau, maar die trapte over. Jasper naar Steffen, de bal ging langs de verkeerde kant van de paal.

 

In de 2de helft komen Seppe en Ronny voor Jasper en Karl. Beau begint met een mooie doorsteekbal naar Steven. Dan Robin naar Ronny, de bal gaat over de achterlijn. Een bal van Seppe gaat naar Steffen, die fout gestopt wordt. De vrije trap van Bart gaat over de muur, maar de doelman tikt over. Een mooie actie van Bart gaat naar Ronny, de bal gaat naast doel. Roy naar Robin, Nandy werpt de bal voor doel. Bart een dieptebal naar een goed mee opgekomen Dave, de doelman tikt de bal over. Daarna Dave naar Robin, de keeper pakt. Steven via Ronny naar Nandy. Na een half uur Steffen naar Steven die dropt de bal voor doel, zowel Seppe als Beau staan er, Beau maakt de stand gelijk (1-1). Enkele minuten later gaat een bal Steffen in hoekschop, Steven neemt de corner en Steffen brengt ons op voorsprong (1-2). Weer een 5 minuten later onderschept Beau een bal door een fout van de doelman en hij maakt de 1-3. Een afstandsschot van Ronny gaat op doel, een counter van Heira maar Mario doet een “Thibautje”. Een bal vertrekt van achteruit Roy naar Dave, Nandy, Seppe, Beau en Steven trapt rakelings naast. Een mooie controle van Nandy, de bal gaat naar Beau, Steven en terug bij Nandy, zij trapt binnen maar de “familie”goal wordt afgekeurd. In de laatste minuten van de wedstrijd mildert Heira de stand naar 2-3 en Karl komt de laatste minuut nog volmaken voor Nandy.

 

Het was een faire en sportieve wedstrijd, dank je wel aan alle spelers. Maar vandaag toch een gemeende dank u wel aan Kees Oomen voor het leiden van de wedstrijd.

Advertenties