Wedstrijdverslag Liesbos 6 – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Woestenberg

Uitslag: 0-7

Doelpunten: Beau (3x) en Robin (3x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Steven, Steffen, Nandy, Robin, Jasper, Bart, Roy en Mario

 

De Krochten overklast Liesbos 6.

 

Ook al had Tinne zo haar best gedaan en iedereen van de lijst van 25 gemaild, gebeld, gesproken. Slechts met z’n tienen zakten ze af naar Liesbos. Maar met z’n tienen hebben ze een fantastische wedstrijd gespeeld en op karakter gezorgd dat de Krochten niet in schandalen viel. De voorlinie die zorgde voor de doelpunten, het middenveld die zich inzetten en de bal konden doorsteken, de achterlijn die de tegenaanvallen konden counteren en onze Mario die vandaag onder de lat stond en de nul op het scorebord hield.

Regen maar toch werd er gespeeld, de wedstrijd van 11 uur op hetzelfde veld werd afgelast.

Enkele trouwe supporters waren ondanks de regen op post: Dave (noodgedwongen, maar laatste week aan de kant), Louis, Tinne, Axel en Alex.

 

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Jasper, Karl, Bart en Roy

Middenvelders: Steven, Steffen, Nandy en Robin

Aanvallers: Beau

Zaten op de bank: –

 

John Woestenberg floot de wedstrijd op gang en Patje zou de lijn aflopen. Na een vijftal minuten speelde een Liesbosspeler een terugspeelbal naar de doelman, die trapte de bal in de voeten van Beau en die zorgde voor het eerste doelpunt. Kort daarna een bal van Nandy via Robin naar Beau die van het middenveld een rush naar doel deed en de bal binnenduwde, het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Maar na 10 minuten werd een bal van Steven doorgekopt door Steffen en kwam bij Robin, hij maakte de 0-2. Het ging dan heel snel: eerst werd een vrijschop door Bart genomen, de bal kwam perfect bij Beau en het werd 0-3. Dan een bal die voor doel gedropt werd, Steven kon er net niet bij maar een Liesbosspeler duwde de bal wel binnen, een own-goal maar het stond wel 0-4. Een mooi getrapte bal van Roy naar Steffen, de bal werd nog voor doel gelegd, maar nu geen afwerking. Een afstandsschot door Liesbos werd gepakt door Mario. Een loopactie van Steffen en een pass naar Steven, dan richting Beau. Een vrije trap door Bart genomen kwam net niet bij Steven, maar ging in hoekschop, Steven nam de corner, Karl kopte de bal over doel. Na 25 minuten weer een assist van Steffen nu naar Beau en hij trapte de 0-5 in de netten. Een corner van Liesbos bleef voor ons doel hangen, eerst Karl die wegwerkte, maar nadien Mario die de bal wegkegelde. Een bal van Steffen via Robin naar Beau en nadien Nandy naar Beau. Opnieuw gevaar voor onze goal, Bart maakte hands juist buiten het strafschopgebied, een muur werd opgesteld en Liesbos schoot tot tweemaal toe in de muur. Daarna een één-twee tussen Jasper en Steven, de bal ging over. Op het half uur Beau die een doorsteekbal gaf aan Nandy die bediende Robin, het werd 0-6. Een counter van Liesbos, een schot op doel, een pakbal voor Mario. Dan een bal van Steven naar Beau, terug Steven, de doelman moest in hoekschop werken. Beau nam de corner, het leek een flipperkast voor doel, maar er kwam geen doelpunt van. Daarna draaide Roy zich goed vrij, de bal ging via Karl, Steffen naar Jasper.

 

De 2de helft start in de regen, Patje begint met een paraplu, maar hij heeft al snel een omgedraaide paraplu, dus maar verder zonder. Een afstandsschot van Liesbos wordt door Mario gepakt. Een corner van Liesbos kopt Karl weg, de bal gaat via Jasper naar Nandy. Daarna Beau, via Steffen naar Steven, die nog een voorzet wil geven, maar de bal gaat over doel. Eerst een lange loopactie van Beau en dan nog een pass naar de goed mee opgekomen Karl, die er net niet aan kan. Steffen naar Beau en de keeper die de bal pas in twee keer onder controle krijgt. Opnieuw een mooie actie van de Krochten: Steven naar Nandy, Beau, Robin en Bart die de bal op de lat knalt. Een trap van Steffen op doel, de keeper werkt in hoekschop. Dan Beau naar Robin, opnieuw zit de doelman ertussen. Een bal van Beau streelt de lat. Liesbos wil zijn goaltje: eerst moet de verdediging een hoekschop toestaan, de corner wordt genomen, maar Mario heeft de bal klemvast. Iets later moet Mario redden en in de rebound zorgt Karl dat ons doel leeg blijft. Een aanval vertrekt bij Jasper, een pass naar Steven en de afgeweken bal van Bart komt in de handen van de doelman. Een bal van Steven gaat langs de verkeerde kant van de paal. Wat later Steven naar Beau en Bart laag over de grond maar de keeper pakt. Met nog enkele minuten te spelen zorgt Robin met een afstandsschot laag over de grond voor de 0-7.

 

Ondanks de regen toch een faire wedstrijd, dus dank je wel aan onze spelers, de tegenstander en de scheidsrechter. Volgende week zijn we vrij, maar dan gaan we aan teambuilding doen, dus gaan we bowlen.

Advertenties