Wedstrijdverslag Krochtenboys – ONA

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 1-4

Doelpunten: Beau

Geel: Mario en Michel

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Berten, Steven, Mario, Nandy, Nick, Ronny, Michel, Dave, Bart, Roy, Seppe en Hugo

 

Het wilde vandaag niet lukken.

 

Als je alles wint, is er voor de tegenstander ook niets meer aan. Vandaag wilde het niet lukken voor de Krochten: de passen kwamen niet aan, de ballen stuitten op een goede keeper, dus de wedstrijd werd vandaan niet gewonnen.

Toch waren er vandaag heel wat supporters die hun ploeg kwamen aanmoedigen: de dug-out zat bijna vol met dames: Pauline, Laura, Sanne, Elise, Tinne en Karina. Naast het veld stonden: Jo, Stan en Kyara, Louis, Suske en Alex en Axel.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Steven, Nandy, Mario en Nick

Aanvallers: Beau en Berten

Zaten op de bank: Roy, Seppe en Hugo

 

Wim de Ruyter was scheidsrechter van dienst en Patje was onze grensrechter. Een bal van Nandy naar Berten, een magistraal hakje en een pass richting Beau. Maar na 10 minuten een aanval van ONA en het stond 0-1. Iets later recupereerde Mario een bal, een pass naar Beau en die werd foutief gestopt. De vrije trap werd door Karl genomen, de doelman tikte de bal over doel. Dan een bal van Nick naar Berten maar die kon het niet belopen, daarna een vrijschop van Karl naar Mario en dan naar Beau, de bal ging naast. Een bal van Bart werd door Dave doorgekopt naar Beau, iets later een één-twee tussen Nick en Beau. Een bal van Steven werd in hoekschop geduwd, de corner van Steven was niet te hoog voor Mario, hij kon niet binnenkoppen. Bij een aanval van ONA onderschepte Ronny de bal, hij deed een goeie loopactie langs de lijn en gaf nog een pass aan Berten. Na 25 minuten kwam Roy de gekwetste Dave vervangen. Een actie van Steven naar Beau en naar een goed opgekomen Ronny die de bal nog voorgooit richting Beau. Op het half uur een counter van ONA die mooi afgewerkt werd en het werd 0-2. Daarna een corner van Beau richting tweede paal, daar stond Karl, maar de bal was nog te hoog op binnen te koppen. Scheidsrechter de Ruyter onderbrak ook even de wedstrijd, hij moest zelf even naar de kant om de spons met het wonderwater te vragen. Een lange uittrap van Bart naar Beau, een trap op goal maar naast. Een mooie actie van Nick met nog een pass naar Beau, een tegenspeler redde nog op de lijn. Dan nog een bal van Steven naar Nick, die kort bij de goal stond, de bal ging nog over.

 

In de 2de helft komt Seppe voor Berten, Mario gaat in de goal staan. Een bal van Michel naar Seppe en Steven gaat richting Beau. Een fout van Mario eindigt met een gele kaart. Daarna een pass van Roy via Nick naar Steven en Ronny, hij zwiert de bal nog voor doel. Een bal van Michel gaat naar Nandy en naar Steven hij trapt op de lat, daarna Steven naar Nandy, zij trapt op doel. Mario moet redden buiten het strafschopgebied en kopt de bal weg. Een mooie actie van Beau, maar de doelman werkt in hoekschop, een lange bal van Bart wordt door Karl overgekopt. Na 25 minuten kan Mario in eerste instantie het doelpunt nog voorkomen maar in de rebound gaat de bal toch binnen: 0-3. Beau geeft niet op en schakelt eerst drie tegenstander uit vooraleer hij een pass geeft naar Steven. Na een half uur kan Beau met een lobje de uitslag milderen tot 1-3. Iets later krijgt Michel een gele kaart. Een corner van Nick komt bij Bart, gaat naar Steven de bal gaat onderkant lat maar komt terug in het veld. Met nog een 5 minuten wedstrijd maakt Nandy hands in het strafschopgebied, penalty en ONA maakt de 1-4. Het laatste feit van de wedstrijd een fout op Beau, de vrije trap van Bart naast de muur maar de doelman staat paraat en duwt in corner.

 

De volgende wedstrijd is tegen Gerritboys, de wedstrijd start om 9.30u. We komen samen aan de brug van Meer.

Advertenties