Wedstrijdverslag Krochtenboys – Heira

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 4-0

Doelpunten: Beau (3x) en Berten

Geel: Karl

Rood: –

Gespeeld: Karl, Beau, Hugo, Steven, Steffen, Mo, Robin, Jasper, Nandy, Dave, Bart, Berten, Roy en Michel

 

Meer-Kermis of niet: Jasper was paraat.

 

Tijdens de 1ste helft stond hij op het veld als rechtsachter, hij speelde een goeie wedstrijd, tijdens de 2de helft stond hij onder de lat: hij hield een strafschop tegen en hield de nul op het scorebord.

We hadden vandaag enkele reservespelers en ook veel supporters: Patje met Gert, Paulien, Sanne, Louis. Iets later Suske en Karina, dan Ad met Nore en Rune, nog wat later Jos en Christel en nog later Tinne met Alex en Axel. Ook Wouter kwam nog even langs.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Karl, Nandy en Dave

Middenvelders: Steven, Mo, Steffen en Robin

Aanvallers: Beau en Hugo

Zaten op de bank: Michel, Roy en Berten

 

Johan Ossenblok kwam de wedstrijd leiden en Patje was onze grensrechter. Een bal van Mo ging via Steffen en Hugo naar Beau, dan een pass van Dave naar Robin. Een lange bal van Karl naar Steven en een bal voor doel richting Beau. Na 10 minuten was het bobijntje van Hugo af (10 jaar niet meer gevoetbald en nu terug op het veld) en werd hij vervangen door Berten. Een één-twee van Karl met Steven werd gestopt met een fout op Karl. Daarna mocht Jasper de rechterflank aflopen en de bal voor doel gooien, Steven kon er net niet bij. Na 25 minuten legde Steven de bal mooi af aan Beau, hij maakte vandaag z’n eerste (1-0); daarna een tegenprik van Heira, Bart pakte de bal. Iets later een familiegoal: Nandy naar Steven en Beau maakte de (2-0), de keeper raakte de bal nog aan met z’n vingers. Opnieuw Jasper die verschillende spelers uitschakelde en nog een pass richting Robin gaf. Na 40 minuten een assist van Robin naar Beau en het werd 3-0. Weer een mooie aanval van Steven via Jasper naar Robin, een lange bal van Karl naar Beau; het laatste wapenfeit van de 1ste helft een afstandschot van Nandy.

 

In de 2de helft komen Michel en Roy voor Nandy en Bart. Een terugspeelbal van Dave naar Jasper, die nu in de goal staat, naar Steven, Steffen, Beau en Berten. Een corner van Steven wordt door Mo naast gekopt. Dan een mooie loopactie van Michel door het midden, een pass naar Beau, maar het wordt een afzwaaier. Karl kuist vanachter weer heel veel op, een bal gaat naar een goed opgekomen Dave die een pass naar Robin geeft, hij dropt de bal voor doel maar geen afwerkers. Dan vertrekt de bal bij Roy en gaat naar Steven. Heira mag een vrijschop nemen, de bal gaat laag over de grond maar niet binnen. Met nog een kwartier te spelen komt Hugo terug op het veld voor Steffen. Heira krijgt nog een strafschop na hands van Robin: Bart riep: “Linkse hoek”, Jasper zat in de juiste hoek en tikt de penalty in hoekschop. Daarna wordt een aanval opgezet door Hugo naar Steven die voor doel gooit, Robin kan er net niet bij. Een bal van Steven naar Berten en richting Hugo. Iets later een doorsteekbal van Beau naar Hugo en Steven. Heira gaat nog enkele keren in de tegenaanval: de eerste keer pakt Jasper, de tweede keer duwt Jasper de bal in hoekschop. Met nog enkele minuten te spelen maakt Berten de eerste van het seizoen op aangeven van Beau (4-0). Onze achterlijn (Roy, Michel, Karl en Dave) staat er vandaag; Karl moet op het einde van de wedstrijd nog een hands maken om een doorgekomen bal te stoppen, hij krijgt hier wel geel voor.

 

De volgende wedstrijd is tegen Liesbos 2, de wedstrijd start om 11.00u. We komen om 10.15u samen aan de brug van Meer.

Advertenties