Wedstrijdverslag Krochtenboys – Made

Scheidsrechter: P. Herijgens

Uitslag: 2-2

Doelpunten: Beau (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Beau, Jasper, Steven, Nandy, Mario, Robin, Ronny, Roy, Karl, Dave en Seppe

 

Primeur? Dame speelt mee in competitie Baronie.

 

Heeft FC Krochtenboys afgedaan? Er stond een lady mee op het voetbalveld. Nandy, vriendin van Steven en zus van Beau, stond vandaag mee aan de aftrap van onze eerste wedstrijd van de nieuw competitie. En ze heeft haar mannetje gestaan tussen al die gasten!! We hadden ook nog supporters: Louis, Leo, Joyce, Sanne, Elise, Laura, Tinne met Axel en Alex, wat later Hugo (nieuwe voetballer) met zoontje.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Karl, Roy en Dave

Middenvelders: Steven, Mario, Nandy en Robin

Aanvallers: Beau en Jasper

Start op de bank: Seppe

 

Met Patje langs de lijn en Peter Herijgens kon de wedstrijd starten. Na eerst wat aftasten en zoeken naar de spelers kreeg Beau een bal van Robin, hij draaide zich mooi vrij en trapte de bal binnen (1-0). Made liet zich niet kennen en ging in de aanval: eerst een corner die door Roy weggewerkt werd, dan een bal in het zijnet en nadien nog een mooie actie maar nu pakte Bart de bal. Maar ook de Krochten deed zijn best: een pass van Mario naar Jasper ging naar Robin, de bal ging langs de verkeerde kant van de paal; een bal van Mario naar Beau eindigde op de doelman. Dan Jasper naar Steven, de bal ging in hoekschop; een ingooi van Robin naar Jasper, die zich goed vrij werkte ging op de keeper. Een fout op Robin en een vrijschop van Karl kwam bij Nandy, die dan Jasper bediende. Daarna moest een Madespeler een afstandschot van Nandy in hoekschop werken. Na een half uur een mooi staaltje van samenwerken: een bal van Nandy naar Steven, Mario en Robin, een assist en Beau maakte de 2-0. Maar enkele minuten later een afstandschot van Made en het stond 2-1. Door een fout op Beau mocht Karl een vrije trap nemen, de doelman pakte; een snelle uitbraak van Made maar Ronny zat er goed tussen. Opnieuw een aanval van Made, nu was het Roy die het oploste. Iets later was de bal opnieuw voor onze goal en de bal bleef maar hangen tot Bart hem toch te pakken kreeg. Bart trapte uit, maar Made heroverde vrij snel de bal, ze kwamen eerst op links, Dave onderschepte de bal, dan kwamen ze op rechts, nu botsten ze op Ronny. Hij gaf een pass naar Mario, de bal ging via Robin naar Steven, de bal ging in hoekschop. De laatste actie van de 1ste helft van Made ging voorlangs.

 

In de 2de helft komt Seppe voor Mario. Een pass van Jasper naar Seppe, hij trapt op de doelman. Dan een bal van Roy via Seppe naar Steven, een afstandschot van Beau gaat naast. Daarna Seppe naar Jasper, Steven en Robin trapt op doel. Na een kwartier kan Bart eerst nog bij de bal maar in de rebound maakt Made gelijk (2-2). Enkele minuten later gaat Nandy naar de kant voor Mario. Ronny onderschept de bal, loopt de lijn af en geeft nog een voorzet. Iets later moet Bart serieus rekken om de bal tegen te houden. Daarna een bal van Karl via Dave naar Robin, en wat later Roy via Robin naar Mario. Roy speelt een goede match, hij houdt zijn tegenstander goed uit de wedstrijd. Nog enkele mooie acties: Beau naar Steven, Robin op trapt op doel; Beau naar Seppe, de bal van Steven wordt door de keeper gepakt. Met nog een tiental minuten te spelen komt Nandy terug voor Jasper. Karl lost als laatste man veel op, een bal van hem gaat naar Steven en naar Beau nog richting Seppe. Een mooie, lange trap van Ronny komt bij Beau, hij trapt de bal laag over de grond, maar de doelman pakt. Herijgers fluit de wedstrijd af, eindstand 2-2.

 

De volgende wedstrijd is tegen Dula, de wedstrijd start om 10.00u. We komen om 9.00u samen aan de brug van Meer.

Advertenties