Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Van der List

Uitslag: 0-1

Doelpunten: Nick

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Jasper, Nick, Jan, Steven, Ronny, Karl, Bart, Roy, Jordi, Steffen, Dave, Tim en Geert

 

Kampioenen, kampioenen, olé, olé!!!

 

Spannend tot de laatste seconde; toch nog bibberen tot het einde, want slechts één doelpunt verschil geeft geen rustig gevoel. Maar uiteindelijk toch vandaag kampioen kunnen spelen. En volk genoeg zowel spelers als toeschouwers. Geen de Vries als scheidsrechter maar wel Edwin van der List; omdat Patje er niet bij was, werd Louiske weer onze grensrechter en bij Liesbos 2 hadden ze geen overschot: dus Jos nam de 1ste helft als grensrechter van de tegenpartij voor zijn rekening. En omdat Michel niet van de partij was, kreeg Berten de kapiteinsarmband. Aanmoedigingen kwamen vandaag van Mario (gekwetst) en Elise, Christel, Sanne, Joyce, Suske en Karina, Cel en Cin, Lisa, Tinne met Axel en Alex, Wim en Rit. Ook Theo en oud-scheidsrechter Naalden kwamen langs. Allen bedankt om erbij te willen zijn.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Bart, Karl en Roy

Middenvelders: Jasper, Nick, Jan en Steven

Aanvallers: Beau en Berten

Bankzitters: Steffen, Dave, Tim en Geert

 

Een bal van Bart ging via Berten naar Nick en Beau. Een mooie loopactie van Jan, de kopbal van Beau ging niet binnen en Steven die nog op goal trapte. Karl naar Nick, de doelman pareert; daarna Nick naar Steven en een verre trap richting Beau. Daarna Roy naar Nick en Jasper naar Berten. Een schone actie die vertrok van achteruit: Bart naar Roy (rechts), Steven, Karl, Ronny (links), Jan, Karl en Nick die de bal nog scherp teruglegde voor doel. Een tegenprik van Liesbos, Jordi moest de bal over de lat tikken. Dan weer naar de andere zijde: Jan naar Beau; nu moest de Liesboskeeper overtikken. Een bal van Nick naar Berten en Beau, de bal werd in hoekschop gewerkt. Dan weer Karl, nu naar Jasper die de bal voor doel dropte. Jan via Bart naar Nick die over trapte. Een tegenaanval van Liesbos ging over doel. Een stevige actie van Steven werd gestopt, de vrijschop van Nick ging over. Iets later een goed werkende Jan naar Ronny en richting Beau. Een volgende fase van Berten, Nick, Karl en Beau, maar hij kon niet binnenleggen. Juist voor rust een bal van Roy, een één-twee met Steven en een trap op goal. Rusten met een 0-0 stand, gelijkopgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten.

 

Bij de rust wisselen Dave, Steffen en Geert voor Roy, Jan en Beau. Een actie die vertrekt bij Dave naar Berten, Nick, Jasper en Geert; de bal gaat in hoekschop. Iets later draait Nick zich mooi vrij, maar de bal gaat rakelings naast de paal. Dan Bart met een hoge en lange trap, de bal valt nog juist voor de doelman, daarna Bart richting Geert. Na een kwartier: Berten naar

Geert, een assist en Nick maakt de 0-1. Tim komt dan ook voor Berten spelen, een bal van Nick naar Geert, en Nick naar Tim. Tim mag ook een goal maken, maar het doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel. Een mooie voorzet van Dave voor doel, wordt niet afgewerkt. Een perfecte Nick, eerst 3 tegenstanders uitspelen, maar dan gaat de bal nog net over de lat. Een fout op Geert, Nick neemt de vrije trap, hij draait de bal naast de muur maar weerom gaat de bal nu juist naast de paal. Een bal van Nick laag over de grond wordt nog in corner gewerkt. De hoekschop komt bij Jasper, de bal gaat terug in corner. Een fout op Nick, de vrijschop wordt door Nick genomen, gaat naar Steffen en richting Steven. Geert legt een bal terug naar Tim, hij speelt Jasper aan, legt terug naar Steffen en dan weer Jasper. Na 40 minuten komt een moe gelopen Jasper naar de kant, Berten komt terug op het veld; Berten geeft bijna onmiddellijk een pass naar Geert, de bal wil er niet in. In de laatste 2 minuten nog zware druk van Liesbos, het was nog even de adem inhouden en blij zijn dat de scheidsrechter affloot.

 

Een faire wedstrijd: dank je wel Edwin van der List voor je leiding; bedankt Liesbos 2 voor de sportieve match en een gemeende dank u wel aan alle spelers van de Krochten, zij die vandaag de winning-wedstrijd mochten meespelen, maar ook al diegenen die er vandaag niet bij waren. Jullie allen hebben er voor gezorgd dat wij vandaag KAMPIOEN konden spelen. Toch ook nog een dank je wel voor de supporters, die de ploeg kwamen aanmoedigen.

 

Dan de 3de helft, de kampioenenviering, ging door in de Zwaluw bij Monique en Pedro. Zij hebben er voor gezorgd dat de dorst gelaafd en de honger gestild werd, dus dank u wel. Ook bedankt dat we na een wedstrijd nog bij jullie mogen binnenspringen. Het was plezant dat Seppe, Nandy, Jan, Ad en An met Nore en Rune, en Agnes mee kwamen vieren.

 

Volgende week ga ik er niet bij zijn, dus was dit weer mijn laatste verslag van dit seizoen; ik leg mijn pen weer neer en hopelijk zien ze me volgend seizoen terug verschijnen. Dré

Advertenties