Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 6

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Steffen, Steven, Nick, Mario, Robin, Ronny, Karl, Dave, Jordi, Tim, Jasper, Seppe, Berten en Bart

Grote opkomst voor deze wedstrijd!!!

Bart had vandaag weer een luxeprobleem; 17 deelnemers, dus Bart schrapte zich maar van de lijst. Tijdens de rust zei Roy toch aan Bart dat hij maar moest voetballen. Scheidsrechter was vandaag Marcel Palinckx en Patje was onze grensrechter. Omdat Liesbos 6 slechts met z’n 11 waren, kwamen ze vragen of wij geen grensrechter konden geven. Bart ging vlaggen tot na een kwartier een extra Liesbosspeler hem kwam vervangen. Ook aan de kant hadden we volk in overvloed: Louis, Cis, Pauline, Elise, Sanne, Tinne met Axel en Alex; Suske, Karina en moeke, Jos en Christel en later kwam Wim zijn zoon nog aanmoedigen. Met de vele toeschouwers was het voor de verslaggever niet altijd even gemakkelijk om de aandacht bij de wedstrijd te houden, ook al probeerde hij alleen te gaan staan.

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Steven, Nick, Mario en Robin

Aanvallers: Beau en Steffen

Bankzitters: Tim, Jasper, Seppe, Berten en Roy (Bart)

Een eerste corner door Nick genomen, Michel tikte de bal nog aan maar de keeper pakte. Een mooie actie van Beau, terug naar Nick, Dave, Karl en terug naar Robin. Een verre uittrap kwam bij Steffen en ging naar Beau, een ingooi van Dave naar Mario en Steven. Een bal van Nick ging naar Steffen, de bal werd door de keeper gepakt. Een tegenaanval van Liesbos ging over. Een bal van Steffen naar Beau en een afstandsschot naast, daarna Nick naar Beau weerom een afstandsschot naast. Een actie van Liesbos en de bal ging binnen, maar werd door buitenspel afgekeurd. Iets later moest Karl tweemaal na elkaar goed tussenkomen. Een hoekschop van Nick kon net niet binnengeduwd worden door Mario, nadien trapte Nick een vrijschop hoog over. Een bal van Steffen ging via Ronny richting Steven. Daarna tweemaal Robin een bal laag over de grond, maar de keeper redde telkens. Een corner van Nick kon niet binnengewerkt worden door Beau. Dan raakte Mario gekwetst en kwam Tim hem vervangen. Jordi moest een bal pakken en op het einde van de 1ste helft nog een mooie actie van Beau.

Bij de rust wisselen 2 spelers: Jasper en Seppe voor Ronny en Steven. Al in de 1ste minuut trapt Steffen op de paal, Seppe en nadien Steffen op de keeper. Dan een bal van Seppe naar Steffen. In de 5de minuut een bal van Robin naar Nick die op doel trapt, Beau is goed mee gevolgd en legt de verlossende 1-0 binnen. Bijna onmiddellijk een tegenaanval van Liesbos, Jordi pakt. Een dieptebal van Beau geraakt juist niet bij Steffen. Na een kwartier gaat Michel naar de kant, Bart komt op zijn plaats staan. Een Liesbostrap op goal maar Jordi staat paraat, dan een bal van Beau naar Tim. Weer een actie van Liesbos, Jasper zit er perfect tussen. Na 20 minuten vertrekt een aanval bij Beau, naar Nick, Steffen legt de bal over de lijn (2-0). Berten komt de wedstrijd uitspelen, Beau gaat naar de kant. Een bal van Karl gaat via Berten naar Steffen, de bal wil er niet in. Een afstandsschot van Tim gaat over. Een aanval van Liesbos, Jordi heeft de bal klemvast; hij trapt de bal naar Berten, die de bal dood legt voor zijn voeten. Daarna Nick naar Berten, nu gaat de bal wat te ver van zijn voet. Robin naar Steffen die de bal voor doel dropt, niemand om binnen te leggen. Terug aan de overzijde, Bart moet de bal op de lijn redden en tikt hem naar Jordi. Met nog een 5 minuten te spelen trapt Tim een mooie lobbal in de winkelhaak, het was wel aan de verkeerde kant (2-1). Een bal van Bart gaat rakelings over de lat. Een bal van Nick gaat naar Seppe en Steffen trapt hoog over. En een pass van Robin gaat naar Steffen, de doelman duwt de bal in hoekschop.

Volgende week moeten we spelen tegen KPJ Liesbos 2, de wedstrijd start om 9.00u. We komen om 8.00u samen aan de brug.