Wedstrijdverslag Texas Boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 0-1

Doelpunten: Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Berten, Beau, Tim, Nick, Mario, Robin, Jasper, Karl, Dave, Bart, Ad, Ronny en Roy

 

Wedstrijd gestaakt!!!

 

Na 40 minuten, na een rode kaart voor een speler van Texas, werd de match gestaakt. Omdat een Texasspeler rood kreeg, wilden enkele spelers van Texas niet meer verder spelen. Johan Ossenblok riep de 2 kapiteins Theo en Michel nog bij zich, Theo probeerde de spelers nog te overtuigen om verder te spelen, maar het lukte niet. De scheidrechter heeft de wedstrijdformulieren van beide ploegen niet afgetekend, hij ging een verslag maken voor het bestuur. Dus afwachten wat het resultaat gaat worden.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Tim, Nick, Mario en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

Bankzitters: Ad, Ronny en Roy

 

We wisten vooraf dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden, maar met scheidsrechter Ossenblok moest dit wel lukken. Patje was grensrechter en aanwezig waren: Louis, Tinne met Alex en Axel, en Jos en Christel. Jasper liet zich al onmiddellijk zien, een afstandsschot werd door de doelman in hoekschop gewerkt. Dan een bal van Beau naar Tim en richting Robin, hij kwam net iets tekort. Daarna Mario via Nick naar Beau. Binnen de 10 minuten een bal van Robin, een assist van Nick naar Beau, die om z’n as draaide en de bal binnenlegde (0-1). Iets later Robin naar Nick en Beau die de bal nog voor doel dropte. Een mooie actie van Michel ging naar Nick. Na een 20 minuten een lange loopactie van Nick, een mooie voorzet naar Beau, de bal ging in doel, maar werd afgekeurd voor buitenspel. Dave had serieus last met zijn snelle tegenstander, maar toch hield hij hem goed uit de match. Een bal van Mario werd in corner geduwd, Tim gaf de hoekschop, Beau trapte op goal, maar de doelman zat er nog tussen. Een counter van Texas werd door Jasper vakkundig opgelost en de corner van Texas werd door Karl weggetrapt, de bal kwam bij Tim, ging naar Nick, een één-twee met Beau, maar de doelman was paraat. Dan weer een aanval die vertrok bij Jasper, ging via Berten naar Nick, de keeper pakte de bal. Iets later werd de bal van Tim door de doelman gepakt. Toen Karl tegen de vlakte ging, mocht zijn zus met de waterzak haar broer gaan verzorgen. Een counter van Texas maar Bart had de bal klemvast. Een bal van Mario ging via Berten naar Beau en Tim, maar de bal ging naast. Michel ging met de bal aan de haal en mocht ver opschuiven, hij gaf een pass aan Robin, die de bal voor doel legde. Ook Karl mocht mee in de aanval, een bal naar Berten en Nick ging terug naar zijn richting. Dave ging ook een keer mee, hij vertrok van links en deed zijn race verder langs de rechterkant. Een bal van Beau naar Tim, het lijntje doen en terug naar Beau, maar die trapte op de doelman. En dan de rode kaart…………..

Geen tweede helft, dus Ad en Ronny hebben enkel wat opgewarmd tijdens de 1ste helft maar niet gespeeld. Toch bedankt dat jullie er waren.

 

Volgende week spelen we tegen ONA, de wedstrijd start om 10.00u. We komen samen aan de brug.

Advertenties