Wedstrijdverslag Heira 3 – Krochtenboys

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Beau (4x) en Steven

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Seppe, Robin, Nick, Steven, Jasper, Mario, Karl, Dave en Bart

 

Bravo voor onze Beau!!!

 

4 doelpunten, een mooie hattrick van Beau, Louis en Suske hebben vandaag een mooie wedstrijd gezien. We waren maar met z’n elven, maar dit heeft geen weerslag gehad op de match, enkelen waren op het einde wel leeggelopen, maar het elftal heeft mekaar vandaag echt gesteund. Dus de winst van vandaag is te danken aan het collectief samenwerken en toch de rust die de ploeg vandaag uitstraalde. Ook al worden ze weinig genoemd in een verslag, dit wil niet zeggen dat ze geen goede wedstrijd hebben gespeeld. Vooral de achterlinie wordt heel weinig vernoemd, maar vandaag stonden ze er, één voor één. Dave op links; Karl onze laatste man met Mario voor hem, en rechts onze jongste die weer een dijk van een wedstrijd speelde.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Karl, Mario en Dave

Middenvelders: Seppe, Nick, Robin en Steven

Aanvallers: Beau en Berten

 

Vandaag hadden we Marcel Palinckx die de wedstrijd kwam leiden en Patje was weerom van de partij. Berten kreeg de eer om de kapiteinsarmband om te hebben en zo vertrokken we. Al onmiddellijk nam Heira het heft in handen, Bart (die last had van zijn hamstrings, wilde nog wel onder de lat staan) moest reeds tweemaal redden, zelfs één keer tikte hij de bal linksonder uit de hoek. Dan trapte Beau toch al een keer op goal. Ondertussen werd door Nick opgemerkt dat Heira met 12 op het veld stond, wedstrijd stilgelegd en een Heira-speler naar de kant. Nog even wat Heira-druk, maar dan nam de Krochten stilaan over. Omdat Bart niet kon uittrappen, vertrokken de meeste ballen van de achterlijn (Dave of Jasper). Een actie van Dave via Nick naar Berten, Beau dan Seppe en Robin, de bal ging naast. Mario die teruglegde naar Karl, hij kreeg de bal terug dan naar Steven en richting Beau. Jasper naar Seppe, Robin en Beau, die nog een mooie actie uit z’n schoen toverde. Dan weer Nick naar Beau, die een loeier op doel gaf. Iets later Mario naar Steven en terug naar Nick. Een actie van Heira werd door Jasper gecounterd, iets later moest Mario in hoekschop werken. In de 20ste minuut vertrok een bal bij Dave naar Beau een lange actie en binnen (0-1). Opnieuw een actie die werd opgestart bij Jasper, naar Robin, Berten en naar Steven, maar die stond buitenspel. Nadien Robin naar Berten, dan weer Nick naar Robin. Een vrijschop van Heira werd door Bart overgetikt. Na een half uur mocht Beau een vrije schop nemen, hij krulde de bal perfect naast de muur in doel (0-2). Een volgende fase vertrok bij Nick naar Beau en Robin, daarna Beau naar Berten die op de doelman trapte. Iets later Nick naar Seppe, Beau en naar Berten. Een lange loopactie van Mario door het midden ging naar Berten. Juist voor affluiten van de 1ste helft trapte Heira de bal nog op de paal.

 

De eerste actie van de Krochten in de 2de helft start bij Jasper, de bal gaat via Seppe naar Beau, de keeper moet in hoekschop werken. De corner wordt door Beau genomen, Robin kopt de bal over. Na 5 minuten maakt Beau z’n hattrick, hij draait de bal nog heel scherp in de verste winkelhaak (0-3). Na een kwartier een assist van Beau en Steven werkt netjes af (0-4). Nog geen 10 minuten later kapt Beau 2 tegenspelers uit en zet de 0-5 op het scorebord. Zoals in de inleiding gezegd stond de achterlijn perfect, Karl stuurde zijn achterlinie en moet wel enkele keren tussenkomen, maar lost het telkens op. Ook Mario doet het goed op de plaats van zijn grote broer. Steven wil Beau evenaren en trapt ook een bal naar de winkelhaak, de bal gaat echter tegen het kader en er niet in. Met nog een 5 minuten te spelen kan Heira toch nog een goaltje meepikken (1-5). Daarna een bal Nick naar Beau en richting Steven. Een laatste, mooie actie vertrekt bij Jasper, gaat naar Seppe, Robin en Beau, de bal wordt over doel getrapt.

 

Iedereen was tevreden van de wedstrijd, dus waren de curryworstjes wel verdiend.

 

Volgende week spelen we tegen Texas boys, de wedstrijd start om 10.30u. We komen om 9.15u samen aan de brug.

Advertenties