Wedstrijdverslag KPJ Made – Krochtenboys

Scheidsrechter: D. de Vries

Uitslag: 2-0

Doelpunten: –

Geel: Michel

Rood: –

Gespeeld: Michel, Steffen, Steven, Seppe, Robin, Mario, Tim, Jasper, Roy, Dave, Bart en Karl

 

Eerste wedstrijd in 2016.

 

Een zware wedstrijd, maar wel voor beide ploegen. De 1ste helft ging gelijk op (0-0) maar in de 2de helft was de thuisploeg de betere (2-0). Het was ondertussen meer dan 2 maanden geleden dat de Krochten nog een wedstrijd gespeeld had, we zullen het maar op de conditie steken.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Michel, Roy en Dave

Middenvelders: Seppe, Mario, Robin en Tim

Aanvallers: Steven en Steffen

 

D. de Vries was de scheidsrechter van dienst en onze 12e man was vandaag de grensrechter, dus Karl begon met de vlag. Charlotte was de enige vandaag die de ploeg kwam aanmoedigen. De eerste acties voor de Krochtenboys: een bal van Dave naar Tim en Steven via Steffen terug bij Steven. Tim mocht een vrije trap neemt omwille van een fout op Steffen, hij gooide de bal voor doel, maar er was niemand om binnen te leggen. Een actie van Jasper ging via Seppe en Mario naar Steven. Dan moest Jasper tweemaal na elkaar tussenkomen, hij loste het telkens netjes op. Een verre trap van Steffen naar doel, kwam juist niet bij Steven. Een pass van Mario naar Steffen ging naar Tim, die de bal op de paal trapte; Robin kon er in de rebound net niet bij. Bart moest een bal in hoekschop duwen en de corner werd weggewerkt door Roy. Daarna weer een actie van Made, een vrije trap ging op de paal en nadien duwde Bart de bal weer in hoekschop. Iets later een één-twee tussen Steven en Seppe. Na 25 minuten kwam Karl voetballen en Seppe werd grensrechter. Ook Michel moest het tweemaal na een oplossen. Een bal van Robin ging via Steffen naar Karl, die de bal voor doel dropte. Opnieuw een bal die vertrok bij Robin, naar Karl, via Steffen terug bij Karl; de keeper redde op de lijn. Een vrije trap van Made ging rakelings over. Een pass van Tim ging naar Robin die op doel trapte, de bal werd in hoekschop gewerkt.

 

In de 2de helft komt Seppe terug op het veld voor Tim, die nu met de vlag moet werken (een hele ervaring). Al vrij snel moet Bart de bal wegboksen en Made drukt meer, Bart pakt de bal. Een bal van Karl gaat naar Steffen de keeper pakt. Een actie van Dave, onderweg helpt hij de bal kwijt, maar hij zet zijn misser recht en recupereert opnieuw de bal. Made heeft het overwicht en Bart moet met heel lange vingers redden. In de 20ste minuut weer een aanval van Made, nu gaat de bal wel binnen en het staat 1-0. Na 25 minuten komt Tim terug nu gaat Steven de lijn doen met de vlag. Dan een bal van Robin via Steffen naar Tim, iets later Jasper naar Mario en Tim. Michel moet weer tussenkomen, juist buiten het strafschopgebied, maar hij krijgt er wel geel voor. En na een half uur wordt een vrijschop rechtstreeks binnen getrapt (2-0). Steffen probeert nog met een bal voor doel te gooien, maar er staat niemand klaar. Roy herovert een bal, doet een mooie actie en geeft de bal naar Mario. Ook Dave loopt het lijntje af. Ondertussen krijgt een speler van Made geel voor opzettelijk hands. Bart zit er nog enkele keren goed tussen. Een werkende Jasper geeft en krijgt de bal terug van Tim. Daarna Steffen nog naar Robin en Karl. Op het einde van de wedstrijd moet Dave naar de kant, Steven komt de wedstrijd volspelen.

 

Volgende week spelen we tegen Heira, de wedstrijd start om 10.00u. We rijden rechtstreeks naar de Laarse Heide.

Advertenties