Wedstrijdverslag KPJ Etten – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 1-1

Doelpunten: Nick

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Berten, Beau, Seppe, Steven, Robin, Tim, Jasper, Mario, Karl, Dave, Bart, Roy en Nick

 

Wind was spelbreker.

 

Veel wind en daardoor een moeilijke wedstrijd. De 1ste helft begonnen we wind op kop, dus een zware 1ste helft. We waren vandaag met z’n dertienen en waren content dat Nick er reeds terug bij was. Louiske, Tinne met Alex en Axel kwamen de ploeg aanmoedigen.

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Karl, Mario en Dave

Middenvelders: Seppe, Steven, Robin en Tim

Aanvallers: Beau en Berten

Bankzitters: Roy en Nick

E. Dubbelman kwam de match leiden en Patje was onze grensrechter. Etten startte goed, vrij snel hadden ze reeds 4 corners. Dan een hoekschop van Tim, de bal ging buiten en een snelle ingooi van Tim richting Berten, maar die kwam iets tekort. Een actie die startte bij Robin, ging via Berten naar Beau. Iets later een schone doorsteekbal van Mario naar Tim, nadien kwam Karl tweemaal goed tussen. Daarna vertrok een bal bij Karl, ging naar Jasper, Seppe, Beau en naar Tim. Een uittrap van Bart werd opgevangen door Beau en ging naar Steven. Wat later moest Bart redding brengen, dan weer Berten naar Seppe die de bal voor doel dropte. De keeper van Etten wilde de bal van Beau ontzetten, maar hij kon de bal nog naar Tim geven, die er net niet bij kan. Op het half uur een mooie actie van Etten, we kwamen goed weg, daarna een uittrap van Bart naar Robin die de bal verderkopte naar Berten. Tim zorgde dat de bal voor doel gegooid werd, bij een vrijschop van Etten zat Mario goed tussen. Dan kwam Nick op het plein voor Seppe en al snel gaf hij een schot op doel. Een corner van Etten werd overgekopt; een bal van Dave ging naar Beau, Nick gooide voor, de keeper zat er goed tussen want Berten was goed mee gevolgd. Eerst een kans voor Etten die overging, dan Bart die goed tussenkwam maar juist voor de rust maakte Etten de 1-0.

In de 2de helft komt Roy voor Jasper. Eerst een bal van Robin naar Steven, dan Berten naar Steven de bal gaat juist naast. Dan een pass van Steven naar Beau, een vrije trap van Beau gaat rakelings naast. Een bal van Nick naar Robin en Beau, beiden trappen op doel. Beau gooit een bal mooi voor doel; ook Mario trapt op goal, de keeper pakt. Een bal die vertrekt bij Dave, gaat via Tim naar Beau en komt bij Berten. Dan Roy naar Steven, Beau en Berten. Na een kwartier vraagt Tim om vervangen te worden, Jasper komt er terug op. Een corner van Nick gaart via Beau naar Robin, na 20 minuten een fout op Robin, Nick trapt de vrije trap binnen en het wordt 1-1. Een pass van Berten gaat naar Robin, iets later maakt Etten een goal, maar er wordt voor buitenspel gevlagd. Bart trapt dan de bal bijna in het doel aan de overkant. Daarna een bal van Nick richting Beau en een pass van Mario gaat naar Berten, die de bal op de doelman trapt. Na een mooie actie van Mario gaat de bal naar Robin. Een vrije trap van Etten wordt door Bart gepakt, een bal van Dave gaat via Berten richting Beau. Op het half uur komt Seppe op het veld voor Steven. Karl speelt een goede wedstrijd, hij is vandaag wel echt onze “laatste man”. Een bal van Jasper gaat via Dave naar Berten. Daarna trapt Beau op de keeper, ook Etten trapt de bal op de paal en in de laatste fase van de wedstrijd wordt een bal van Nick nog op de lijn gered.

1-1 is de einduitslag. Een faire en sportieve wedstrijd ondanks de wind.

Normaal schrijf ik niets over de 3de helft, maar vandaag waren we te gast in ’t Strooienhuis bij Piet en we werden goed verzorgd. Bedankt Piet en tot de volgende keer.

Volgende week spelen we tegen ONA, de wedstrijd start om 9.00u. We komen om 8.00u samen aan de brug van Meer.

Advertenties