Wedstrijdverslag Gerrit boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 0-1

Doelpunten: Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Robin, Steffen, Seppe, Mario, Tim, Jasper, Ronny, Karl, Dave, Jordi, Beau en Steven.

 

Scoren met de kapiteinsband!!

 

Ook vandaag weer een gelijkopgaande wedstrijd die 2 kanten opkon. Een gesloten match, met de nodige tackles. Tijdens de rust zei Louis: “Wie de goal maakt, wint vandaag.”

E. Dubbelman kwam de wedstrijd leiden en Patje was onze grensrechter. Lotte en Louis kwamen hun ploeg aanmoedigen.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Seppe, Mario, Tim en Jasper

Aanvallers: Steffen en Robin

Reservebank: Steven en Beau

 

Beau en Steven stonden aan Zundertseweg 38 te wachten, wetende dat dit niet de plaats was waar gevoetbald moest worden. De oud-spelers zullen zich nog wel herinneren dat dit wel het adres was, maar dat er een stevige wandeling moest gemaakt worden naar het veld. Tegenwoordig zijn het de kleedkamers en de kantine van de tennisclub die gebruikt worden. Sommige spelers hopen dat het bij deze wedstrijd goed weer is, want dan is er buiten de voetbal ook nog tennis te zien.

Een eerste actie was van de Krochten, de keeper duwde in hoekschop, Tim nam de corner en de doelman pakte. Onmiddellijk al een gevaarlijke counter van Gerritboys, Ronny zat goed tussen en de bal ging terug naar Seppe. Een aanval van Robin via Steffen naar Tim, nadien Jasper naar Robin, de bal wilde niet binnen. Onze achterlijn is attent en staat er: eerst moest Michel tussenkomen, daarna was het Dave die een hoekschop moest toegeven; Karl hield de controle. Een bal vertrok bij Ronny, kwam via Seppe terug bij hem, dan naar Steffen en verder naar Mario. Een doorsteekbal van Tim ging naar Steffen en een pass van Robin ging naar Jasper, de doelman stond op zijn plaats. Bij een tegenaanval van Gerrit liet Jordi zijn kunnen zien, met een mooie save tikte hij de bal via de lat over. Bij een volgende actie werkte Steffen zich goed vrij en kon nog een pass geven aan Tim. Eerst een trap op goal van Jasper, dan Mario. Robin dropte een bal voor doel, Jasper kon er net niet bij. Bij een nieuwe aanval van Gerrit zat Karl er goed tussen en Jordi loste het op. Na een dik half uur kwam Steven voetballen voor Seppe. Weeral Michel dit nu moest redden, later een bal van Steven via Tim richting Mario. Een lange loopactie van Dave, een één-twee met Mario, de bal ging over. Bij een hoekschop van Gerrit plukte Jordi de bal uit de lucht. Een vrije trap van Tim ging naar Robin, maar de bal wilde er niet in.

 

Beau komt in de 2de helft voor Steffen, een bal van Robin gaat naar Steven. Een vrije trap door Tim wordt door de doelman weggeklopt. Een pass van Robin, via Jasper naar Beau; dan een vertrek bij Mario naar Robin, Steven en Tim. Ronny moet tot tweemaal redding brengen. Na een kwartier komt Seppe terug op het veld voor Tim (problemen aan de voet), Eerst een schot van Jasper op doel, dan Robin nog juist voorlangs. Daarna een bal van Mario naar Beau, Beau gooit de bal nog voor doel. Door een fout op Robin mag Beau een vrijschop geven, de bal gaat over. Iets later kan Steven net niet bij de bal, daarna weer een pass van Steven naar Jasper; en dan Robin via Seppe naar Mario en Steven. Een afstandsschot van Ronny, de doelman moet in hoekschop werken, de corner wordt genomen maar er komt weer een snelle counter van Gerrit. Een goed gerecupereerde bal door Dave gaat naar Beau, dan naar Robin en Steven. Omdat Michel last heeft van z’n lies gaat Steffen nog een kwartier voetballen, Karl krijgt de kapiteinsband. Een verre uittrap van Jordi komt bij Beau, maar de bal gaat naast. Dan een vrije trap, Karl neemt de vrijschop, hij draait de bal naast de muur en het staat 0-1. Met nog 10 minuten voor de boeg komt Michel Ronny vervangen, Weer een aanval van Gerrit, de bal gaat in hoekschop. Een lange rush van Jasper en een pass naar Beau; een bal vertrekt bij Mario, gaat naar Steffen en Beau trapt op de paal. Met nog een vijftal minuten moeten we met z’n tienen verder, Dave kan niet meer verder (op zijn voet gestaan). Jordi pakt dan nog een moeilijke bal en iets later fluit Dubbelman de wedstrijd af.

Ook vandaag weer een geladen wedstrijd, maar we zijn blijven voetballen. Bedankt gasten voor deze match.

 

Volgende week thuis tegen Made, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties