Wedstrijdverslag Wiga 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 6-3

Doelpunten: Tim, Robin en Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Nick, Berten, Seppe, Karl, Mario, Robin, Tim, Jasper, Roy, Ronny, Beau, Steven en Dave.

 

Van kwaad naar erger.

 

Halfweg de 2de helft ging Steven naar de kant, hij had zijn voet omgezwikt (beter aan de kant dan verder te spelen). En juist voor affluiten was Berten de pineut: een gebroken pink.

Ook in de wedstrijd was dit het geval: van passen die juist waren, ging het naar te korte of foute passen. Bij Wiga klopte het plaatje wel; maar het bleef een faire en sportieve wedstrijd.

Vandaag hadden we E. Dubbelman als scheidsrechter. Omdat Patje er niet was, werd Dave gevraagd om de vlag te nemen en voor de 2de helft was het aan broer Jasper. Bedankt gasten, om dit te doen. Kwamen ook nog naar de wedstrijd kijken: Louiske, Wim, Tinne, Axel, Alex, Joyce, Cel en Cine.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Roy, Michel en Ronny

Middenvelders: Seppe, Karl, Robin en Tim

Aanvallers: Nick en Berten

 

Binnen de 5 minuten stond het reeds 1-2, de 0-1 vertrok bij Nick, ging via Berten naar Tim. De 0-2 was een bal van Seppe naar Robin, was het een voorzet of rechtstreeks, de bal ging binnen. Nog een actie die startte bij Michel, naar Ronny en Tim die de lijn verder afliep; dan kopte Karl een bal netjes terug naar Bart, maar bij een aanval van Wiga stond het 1-2. Wiga bleef drukken: eerst een bal juist naast de paal, dan een trap op de kruising. Een pass van Karl ging naar Tim, die de bal verlengde naar Seppe, maar die kon er niet bij. Dan weer problemen aan onze goal, maar we kwamen er terug uit, de bal ging via Tim naar Nick. Na een half uur kwam Beau voor Seppe spelen. Bart tikte met een kattensprong de bal via de dwarslat over. Jasper had een zware klant aan z’n tegenstander, maar bleef het hem behoorlijk moeilijk te maken. Beau gooide een bal mooi voor doel maar noch Berten, noch Tim konden verzilveren. Daarna ging een vrije trap van Tim over de goal. Steven komt op het veld voor Nick, en vrij snel ging een bal van hem naar Beau, die op goal trapte. Dan een lange race van Tim die de lijn links bijna helemaal afliep. De laatste actie van de 1ste helft, een doorsteekbal van Michel naar Beau, verder naar Berten, een één-twee met Steven, maar de bal ging naast.

 

Dave komt in de 2de helft voor Jasper, een bal van Robin naar Steven gaat naast. Na 5 minuten een assist van Robin en Beau maakt 1-3. Maar weer vrij snel mildert Wiga de stand: een corner gaat binnen (2-3). En Wiga komt op dreef, hun passen komen aan, de laatste pass bij ons lukt niet meer. Een vijftal minuten verder maken ze de gelijkmaker, Bart probeert de bal nog snel terug voor de lijn te leggen (3-3). Omdat Steven zijn enkel omslaat, komt Seppe terug op het plein. Er komt meer druk van Wiga en na 20 minuten komen ze voor (4-3). Iets later een pass van Tim naar Beau, maar hij staat buitenspel. Een fout tegen de achterlijn van Wiga: Beau geeft de vrije trap, Karl trapt over. Dan een actie van Michel, hij legt de bal terug naar Beau. Een vrije trap van Tim wordt niet afgewerkt door Robin of Beau. Dan Roy die er goed tussenzit, iets later opnieuw Ronny. Een crossbal van Dave komt juist niet bij Tim. Na 40 minuten gaat de bal in de kleine hoek bij ons binnen (5-3). Daarna trapt Wiga nogmaals op de kruising. Een bal van Beau kan door Berten net niet binnengekopt worden. Iets later een counter en het wordt 6-3. Juist voor affluiten een actie van Berten waarbij hij zijn pink brak. Dank je wel Cel en Cine en ook Joyce dat jullie met Berten naar spoed gereden zijn. Berten heeft er een gespalkte pink aan over gehouden.

 

Volgende week thuis tegen ONA, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties