Wedstrijdverslag Krochtenboys – Texas Boys

Scheidsrechter: P. Herijgens

Uitslag: 4-3

Doelpunten: Mario, Nick, Karl en Tim

Geel: Michel

Rood: –

Gespeeld: Michel, Nick, Berten, Tim, Karl, Mario, Robin, Ronny, Bart, Jasper, Jordi, Seppe en Roy

 

Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en al een moeilijke.

 

Een geladen wedstrijd met zware duels, Peter Herijgens was scheidsrechter van dienst en ik denk dat het voor hem geen gemakkelijke wedstrijd was om te leiden, toch bedankt. Patje was onze grensrechter. Dan hadden we ook nog een aantal toeschouwers die deze match kwamen bekijken: Lotte (vriendin van …), Joyce en Sanne, Leo en Louis, Cis (vader van …), ook nog Tinne met Alex en Axel en later kwamen Rit en Wim hun zoon nog aanmoedigen.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Jasper

Middenvelders: Tim, Karl, Mario en Robin

Aanvallers: Nick en Berten

 

Al snel een eerste actie van Tim, de keeper pakte, dan Texasboys die enkele keren kwamen opzetten, de achterlijn hield stand. Later een schoon schot van Nick op goal. Na 20 minuten werd door een Texasspeler een bal weggetrapt, tegen de voet van Mario en het werd 1-0. Iets later zwierde Robin de bal voor doel maar niet iemand die erbij kon. Bij een vrije trap van Texas, zorgde Ronny voor wat sensatie, hij speelde de bal naar doel en bijna in doel. Een mooi schot van Michel kwam bij Mario, maar die trapte over de goal. Wat later werkte Tim zich vrij van zijn tegenspeler, de bal kwam perfect bij Nick maar die trapte de bal over. Dan weer Mario die de bal voor doel dropte. Rond een half uur voetbal een assist van Mario naar Nick, die eerst nog een speler uitkapte en dan scoorde (2-0). Tim vroeg voor een wissel en Seppe kwam in. Een bal van Robin ging scherp voorlangs, geen enkele voet die lang genoeg was om dat extra tikje te geven. Een aanval van Jasper ging naar Berten, de bal werd in hoekschop gewerkt. Een aanval van Texas werd door Jordi gepareerd. Met nog enkele minuten te spelen in de 1ste helft mocht Bart een vrije trap nemen en Karl maakte de 3-0. Een pass van Berten naar Seppe eindigde op de keeper. Een gele kaart voor een Texasspeler voor een fout op Nick en nog juist voor het einde van die 1ste helft moest Jordi nog een bal overtikken.

 

3-0, je denkt de klus is geklaard, maar niks is minder waar; nog een moeilijke en moeizame 2de helft moet afgewerkt worden. Roy komt spelen voor Mario, binnen de 5 minuten krijgen we een penalty tegen: het wordt 3-1 (Jordi ging de goeie kant en had de bal zo goed als). Bij een hoekschop door Nick kopt Karl de bal net naast. Na 10 minuten komt Tim terug op het veld, nu voor Jasper. Rond het kwartier een ver schot van Texas dat mooi binnengewerkt wordt (3-2). Toch nog even animo aan het Texasdoel, eerst Nick die voorzet, daarna doet Seppe dit nog een over van rechts. Iets later krijgt Michel een gele kaart. Mario komt terug op het veld voor Karl. Onze verdediging heeft z’n werk: Roy die goed tussenzit, iets later moet Ronny het oplossen. En na 25 minuten is het zo ver: een aanval van Texas, de bal wil niet weg aan onze goal en het wordt 3-3. Onze 5de wissel: Jasper terug nu voor Nick. Een afstandschot van Michel stuit op de doelman. En in de laatste minuten van de wedstrijd: een vrije trap van Bart gaat naar Robin, de bal komt bij Tim en die maakt zijn eerste van het seizoen, de winning goal; 4-3. En eveneens de eindstand.

 

Volgende week naar Wiga 2, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties