Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Made

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-2

Doelpunten: Steffen en Nick

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Steffen, Seppe, Nick, Jan, Robin, Ronny, Karl, Dave, Tom, Bart en Berten

 

 

Bedankt supporters!!!

Met z’n velen waren ze vandaag om hun ploeg aan te moedigen: Leo, Louis, Joyce, Sanne, Mario, Jasper, Christel en Jos, Wim en Tim, Tinne met Alex en Axel, Roy, Karina en Suske en Bert. Jullie waren vandaag met meer dan onze Krochtenspelers, ik weet zeker dan onze gasten dit apprecieerden.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Ronny, Michel, Karl en Dave

Middenvelders: Seppe, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Beau en Steffen

 

E. Dubbelman was scheidsrechter van dienst en onze Jo nam vandaag de vlag ter hand. We waren nog maar net gestart of we hoorden den Tom al roepen (het zou zijn wedstrijd worden). Na enkele minuten een hoekschop van Beau, Karl zat er goed bij maar het was Steffen die binnentikte. Nog maar net gestart en het stond reeds 1-0. Made bleef niet bij de pakken zitten en Karl moest al snel een corner weggeven. Een mooie actie van Steffen ging naar Beau en nadien deed Steffen dit nog eens over. Daarna gooide Robin de bal mooi voor doel, maar de verdubbeling bleef uit. Weer een counter van Made die goed opgevangen werd door Dave, iets later zat Tom er opnieuw goed tussen. Een strakke bal van Jan ging naar Steffen, maar Made bleef drukken: eerst moest Tom het oplossen, nadien een ver schot op doel. Daarna zat Ronny er goed tussen en dan weer Tom die de bal perfect uit zijn goal hield. Na 25 minuten ging Ronny naar de kant en Bart kwam in zijn plaats. Al onmiddellijk ging een bal van Bart via Karl naar Seppe, nadien via Jan richting Robin. Dan weer Bart die de bal mooi voor doel gooide, noch Steffen, noch Robin konden binnenkoppen. Een schone één-twee tussen Beau met Steffen eindigde op de keeper. Op het half uur een assist van Robin en Nick werkte de bal “droog en laag in de hoek” (2-0). Een vrije trap van Bart ging naar Beau die teruglegde op Nick. Door een fout van Michel werd het penalty, maar onze Tom klopte de bal met een knappe save terug het veld in. Iets later was het genoeg voor Beau (ziekjes) en Berten kwam op het terrein. Door een fout op Karl verscheen er toch een gele kaart (het had al eerder gemogen, zowel voor Made als de Krochten). De laatste fase in de 1ste helft, een aanval die vertrok bij Dave, naar Jan, Steffen, Seppe en Berten.

 

Na de rust een actie van Berten en een bal naar Seppe, dan weer een counter van Made. Een bal vertrekt bij Dave, gaat via Robin naar Berten. Een verre uittrap van Tom, maar een hard lopende Berten kan er toch net niet bij. Een goed werkende Steffen geeft een doorsteekbal aan Berten. Ook een goed werkende Tom maakt zijn goal klein, maar Karl redt de bal nog van de lijn. Een vrijschop van Jan gaat voor doel en een actie van Jan via Dave eindigt bij Robin. Made blijft de druk opvoeren en rond het half uur gaat het van 2-0 in tien minuten naar 2-2. Ondertussen is Ronny ook terug op het veld gekomen voor Seppe. Ronny krijgt al snel een bal van Nick en zwiert die nog scherp voor doel. Een vrije trap kort genomen door Bart naar Nick komt juist niet bij Steffen. Ook Tom moet weerom een bal uit zijn doel houden en iets later zit Michel er tweemaal na elkaar goed tussen. Made trapt de bal soms hoog en ver; zo gaat Mario samen met Axel en Alex de ballen in het hout zoeken. Door een fout op Bart mag Nick een vrije trap geven, hij dropt de bal perfect voor doel, maar niemand die afwerkt. De laatste actie van Bart gaat voorlangs, Robin vangt de bal op, maar ook hij trapt rakelings voor de twee palen. Eindstand:2-2.

 

Volgende zondag de 8ste finale van de beker, vanaf nu is het met rechtstreekse uitschakeling. Waar, wanneer en tegen wie is bij het maken van dit verslag nog niet geweten.

Advertenties