Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

800×600

Normal
0

21

false
false
false

NL-BE
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 1-1

Doelpunten: Nick

Geel: –

Rood: Mario en Jasper

Gespeeld: Michel, Berten, Seppe, Nick, Karl, Robin, Mario, Roy, Jasper en Bart

 

 

En uiteindelijk gingen we naar den Theo.

 

Zoals vorige week in het verslag gezet, gingen we vandaag naar den Theo. We gaan nooit naar het “Gemeenschapshuis Liesbos”, maar altijd naar den Theo. Normaal horen we bij het binnenkomen van de cafetaria den Theo voor dat we hem zien. Maar vandaag hoorden we hem niet, we zagen hem ook niet. Zijn vrouwke kwam wel direct bij ons langs.

Theo, bedankt voor al die jaren dat we bij jou een pintje of iets anders mochten drinken. Ook de plagerijen namen we er graag bij, want toch was het wederzijds steeds een blij weerzien.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Mario, Michel, Roy en Jasper

Middenvelders: Seppe, Nick, Karl en Robin

Aanvallers: Berten

 

We startten vandaag met z’n tienen. Niet scheidsrechter Ossenblok, maar Dubbelman kwam de wedstrijd fluiten. Naast Patje, onze grensrechter, waren ook Charlotte, Louis en Bert van de partij.

Liesbos 2 zorgde voor de eerste aanvallen, dus het ging best een pittige wedstrijd worden. Dan een actie van Nick met bal richting Karl, een bal van Mario ging naar Berten. Toch moest Bart zijn eerste bal pakken, klemvast (dat beloofd). Nog een verre goedgerichte trap van Karl naar Berten, de bal ging naast. Na een kwartier een aanval van Nick via Robin terug bij hem en het stond 0-1. Dan een mooie actie van Seppe, hij speelde eerst twee Liesbosspelers uit maar de derde lukte niet meer. Een harde bal van Liesbos ging iets later net naast de goal. Een bal die vertrok bij Karl ging naar Robin, gaf hem naar Berten, maar Berten kon het niet belopen. Dan Bart weer in zijn volle glorie: eerst tikt hij een bal weg, daarna moest hij in twee keer tussenkomen; hij hield de nul. Maar ook Roy en Michel hielden achteraan de controle. Een actie van Karl ging naar Nick, die trapte richting Robin maar iets te hard. Een bal van Nick werd door Mario van ver overgetrapt. De druk van Liesbos bleef: eerst een kans waar zowel Krochten als Liesbos over of naast de bal trapten. Nadien een bal over de goal, zelfs over de afsluiting en een counter die in het zijnet eindigde. Tussendoor Nick met een lange actie, een vrije trap van Michel werd door de keeper gepakt en een bal van Jasper, naar Robin, Berten en Nick, de doelman tikte de bal nog weg.

 

Ondertussen heeft Suske Dave gebracht, dus kunnen we met z’n elven verder. Nu ook weer Liesbos die het meest gretig start, drie corners na elkaar en een afstandsschot die door een kattensprong door Bart in hoekschop geduwd wordt. Een bal van Robin wordt door Karl op goal gekopt. Dan een goed doorgelopen Berten, die nog een pass geeft naar Dave, de doelman moet nog in hoekschop werken. Een perfecte pass van Nick gaat naar Berten, maar door een botsbal springt de bal juist voor Berten weg. Een doorsteekbal van Roy naar Dave, komt via Berten en Karl terug bij hem, maar hij kan niet binnenduwen. Daarna een mooie actie van Robin. De volledige achterlijn, Mario, Michel, Roy en Jasper, houden het achteraan goed dicht, maar dan moet Michel een fout maken en dit binnen het strafschopgebied. Penalty, maar Bart is in z’n dag, hij gaat naar de goede hoek en houdt de bal tegen. Een pass van Nick gaat via Karl naar Robin, die de bal nog voorgooit. Iets later een mooie trap van Nick, maar de bal gaat over. Een aanval van Dave gaat via Seppe naar Berten, nadien Mario naar Jasper en Robin. Een bal vertrekt weer bij Nick, gaat via Robin naar Berten. Dan Mario naar Dave, even Seppe, terug Dave en de bal eindigt op de doelman. Dan moet Mario weer tussenkomen en Bart moet weer een bal in corner werken. Rond het half uur wordt Dave geraakt, er wordt verder gespeeld en Liesbos maakt gelijk (1-1). Tijdens deze fase blijft Dave nog op de grond zitten, de scheids gaat niet kijken en laat opnieuw aftrappen. In een volgend duel loopt het uit de hand, Dubbelman heeft het niet meer in de hand en hij besluit om dan 4 rode kaarten uit te delen: 2 voor iedere partij. Maar niet twee, maar slechts één Liesbosspeler gaat naar de kant, dus speelt Liesbos met 10 verder. Na een vijftal minuten wordt aan Dubbelman gemeld dat er een speler teveel op het veld staat. Een faire en goede wedstrijd wordt op het einde door enkele flaters ontsierd.

 

Na de wedstrijd twee ontgoochelde ploegen, geen van beide ploegen wilde dit. Het blijkt wel uit de manier waarop Liesbos dit ook zag. Zij kiezen telkens na de wedstrijd “hun speler van de match”, vandaag gaven ze trofee aan een Krochtenspeler, met name Bart. Een magere troost voor de zware rode kaarten die de spelers kregen, maar we kunnen elkaar de volgende wedstrijd nog recht in de ogen kijken.

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

800×600

Normal
0

21

false
false
false

NL-BE
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}


 Naamloos.jpg

 

De volgende match is tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 9.00u. Dus terug naar het gemeenschapshuis Liesbos.

(Ook de verslaggever maakt liever een verslag dat enkel over voetbal gaat, met af en toe een grap)

Advertenties