Geel: Michel en Mario

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert, Berten, Jasper, Nick, Karl, Robin, Dave, Bart, Mario, Jordi, Poet, Ronny, Seppe en Steffen

Gevecht om de 2de plek.

Met het maximum aan reservespelers en veel supporters werd het een wedstrijd op het scherp van de snee. Patje, Guy (vader van…), Sanne en Monique (moeder van…), Suske, Karina en Elise, Louiske, iets later Beau (gedwongen rust), Tinne, Alex en Axel waren van de partij. En omdat de wedstrijd tussen UBZ 2000 en Gerritboys afgelast werd, kwam Gerritboys ook afgezakt naar onze wedstrijd en kregen wij een pak supporters bij. Bedankt Gerritboys, dat was een fijne verrassing.

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Dave, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Jasper, Nick, Karl en Robin

Aanvallers: Geert en Berten

Ad Sweep was vandaag onze scheidsrechter, Jo de grensrechter in de 1ste helft, na de rust nam Patje de vlag over. De eerste 10 minuten waren voor de Krochtenboys: een bal van Berten richting Geert, een vrije trap van Nick werd door de doelman in hoekschop gewerkt, een actie van Robin met een pass naar Nick, een corner van Nick werd met moeite ontzet door de keeper en een voorzet van Berten werd voor goal gedropt. Maar ONA kwam dan meer in de wedstrijd, een bal uit een corner werd door Jordi uit de lucht geplukt. Geert trapte nog een bal over goal, maar iets later moest Bart redden. In de 25ste minuut kon een ONA-speler de bal binnenwerken en we stonden op achtervolgen (0-1). Een uittrap van de ONA-doelman kwam bij Bart, die de bal op de sloef terugtrapte, maar de keeper kon pakken. Bij een nieuwe aanval van ONA moest Karl zich reppen en de bal werd door Jordi nog in hoekschop gewerkt. Een bal die bij Dave vertrok, ging naar Robin, een mooie actie op links en een voorzet eindigde bij de tegenstander. Een lange bal vertrok bij Michel, maar Berten kon er net niet bij. Een corner werd net niet verzilverd door Jasper, Geert moest dan terug met de bal. Karl speelde een goede 1ste helft met veel loopwerk; ook Mario was sterk bezig en Michel hield zijn tegenstander goed uit de wedstrijd. Een laatste aanval voor de rust vertrok bij Dave, ging naar Robin, dan Geert en een pass naar Jasper.

De 2de helft begint met verschillende wissels: Steffen voor Berten, Ronny voor Robin, Seppe voor Jasper en Poet voor Dave. Binnen de 5 minuten geeft Steffen een mooie doorsteekbal naar Geert en we komen gelijk (1-1). Een bal van Geert naar Karl wordt door de doelman gepakt. Dan een tegenprik van ONA, Seppe zit er goed tussen; daarna een bal van Poet via Ronny naar Steffen. Een lange loopactie van Geert eindigt op de keeper. Een mooie actie van Karl, naar Geert, Poet en bij Ronny. Na een kwartier een tegenaanval van ONA: Jordi zit er in eerste instantie nog goed tussen, maar het wordt toch 1-2. Jordi laat zich niet kennen en bij een volgende aanval van ONA is hij opnieuw goed uitgekomen. Na een 20-tal minuten komt Jasper terug voor Ronny. Een vrije trap van Bart gaat naar Mario, maar de bal gaat net naast de verkeerde kant van de paal. Dan een counter van ONA, met een mooie kans om de voorsprong te vergroten, gaat naast. Later moet Poet weer redding brengen. Een bal van Steffen naar Geert gaat over doel. Iets later moet Jordi weer redden, daarna moet Michel aan de noodrem trekken, een ONA-speler is door dus een gele kaart. Dan probeert het Jasper als een volleerde speler met een omhaal, maar de bal gaat niet binnen. Een bal van Steffen naar Geert eindigt op de keeper. Daarna vertrekt een actie bij Mario naar Seppe, Karl, Nick en Geert, de doelman tikt de bal nog weg. Een vrije trap door de Krochtenboys wordt binnengewerkt, maar wordt afgekeurd omwille van buitenspel. Bij deze fase krijgt Mario geel. Zowel Karl, Bart als Mario doen in de 2de helft veel loopwerk. De Krochtenboys voeren de druk op, het wordt alles of niks: Seppe naar Karl, Mario, Steffen; nadien nog een aanval nu vanop links Poet, Jasper, Geert. In de laatste minuten een assist van Jasper en Steffen maakt de gelijkmaker (2-2). De Gerrit-aanhang is nog uitbundiger bij het doelpunt dan onze eigen fans. Met nog een afstandsschot door Geert op goal eindigt de felbevochten wedstrijd.

De volgende match is tegen Liesbos 2, de wedstrijd start om 9.30u. De eerste keer dat we naar onze Theo mogen.