Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Etten

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 1-0

Doelpunten: Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Berten, Mario, Jan, Nick, Robin, Karl, Roy, Jasper en Jordi

 

Winnen met het kleinste verschil, dus 3 punten voor de Krochtenboys.

 

Een moeilijke wedstrijd met niet veel kansen aan beide kanten. Wie het doelpunt maakte, was de winnaar. Vandaag was dit weggelegd voor de Krochten.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Karl, Roy, Michel en Jasper

Middenvelders: Mario, Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

 

Vandaag met z’n elven aan de aftrap, geen reservespelers, Ronny wenste nog een week te rusten. Maar op het einde hadden we meer volk naast het terrein dan op het veld: dus Ronny; Joyce, Charlotte en Sanne (vriendinnen van …); Jos en Christel, Leo en onze Bert; Frank met Inge en Dorien; en na de rust Suske, Karina en Dave. Bedankt voor het komen supporteren. Omdat Patje belet was, nam Louis de vlag in handen en Peter Herijgers was scheidrechter.

Het 1ste kwartier van de wedstrijd was Etten baas, Jordi moest al heel snel een bal pakken. Een vrije trap van Nick werd mooi voor goal gedropt, maar Michel kon net niet afwerken. Een uithaal van Jan ging op de doelman en Mario deed een mooie actie op rechts. Daarna kwam Karl goed tussen en Roy moest het oplossen door de bal in corner te werken. Michel maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar het was in een foutieve goal (een kleine goal langs de zijkant). Een pass van Jan, werd door Beau teruggelegd naar Berten, maar hij kon er juist niet bij. Een actie van Nick door het middenveld, ging naar Beau, de bal ging over. Een trap van Robin naar Jan ging in hoekschop. In de 35ste minuut nam Nick een vrijschop, Beau knikte de bal binnen (1-0). Dan een bal van Berten naar Mario, de keeper pakte. Bartje, die er niet bij was, wilde wel op de hoogte blijven. Een telefoontje met de vraag naar de stand, we waren een vijftal minuten later begonnen, dus het was nog geen rust. Nog juist voor het affluiten van de 1ste helft, een afstandschot van Jan.

 

De 2de helft begint met een verre trap van Jan, de doelman moet in hoekschop duwen. Ook nu weer is Etten gevaarlijk bij het begin van die 2de helft. Eerst moet Mario redden door de bal nog over doel te gooien. Een aanval vertrok bij Jasper, ging naar Karl, Jan, Nick, terug Jan en naar Robin, de bal gaat rakelings naast. Ook een volgende bal van Robin naar Beau gaat voorlangs. Dan weer Etten: Roy zit er goed tussen, Jasper moet tot tweemaal toe redden op de lijn en ook Michel moet redding brengen. Daarna trapt Jan van ver, een pass van Beau naar Jan gaat over, en een bal van Jan naar Berten eindigt op de keeper. Zowel Jasper als Karl spelen een goede wedstrijd, ze houden hun tegenstander goed uit de match. Een bal van Nick gaat naar Berten die voor doel gooit, Beau kan juist niet binnenwerken. Dan Nick weer die een bal voor goal dropt, nu kan eerst Karl, dan Mario niet afwerken. Nick die weer een actie vanuit het middenveld doet, kan niet binnenleggen. Een lange loopactie van Karl gaat naar Jan die doorgeeft naar Beau. Jordi heeft z’n aandeel in de wedstrijd, op het einde plukt hij de bal bij een hoekschop prachtig uit de lucht. Ook nu weer een telefoontje van onze Bart (in gedachte was hij vandaag zeker bij de match) en ik kon melden dat het 1-0 gebleven was. Hij content, wij content.

 

Normaal stopt hier mijn verslag maar die ene uitspraak vandaag wil ik toch wel vermelden. Jordi wist niet dat Bart gebeld had, hij zei: “We hebben vandaag de nul gehouden en dat zonder den Bart.” (Wanneer ze zoiets zeggen, wil het zeggen dat ze je echt gemist hebben, Bart!!). Tijdens den 3de helft in de Zwaluw was er nog veel volk, ook dat is plezant.

Volgende week de inhaalmatch tegen Liesbos 2. We spelen thuis, de laatste wedstrijd voor de winterstop, de wedstrijd start om 11.00u.

Advertenties