Wedstrijdverslag Texas Boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: D. de Vries

Uitslag: 1-2

Doelpunten: Beau en Nick

Assists: Nick en Beau

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Berten, Jasper, Jan, Karl, Nick, Roy, Bart, Poet en Robin

 

Terug een wedstrijdverslag op de website!!!

 

Iets later dan normaal verschijnt er vandaag weer een verslag van de match. Na de wedstrijd moesten we eerst nog naar het Sinterklaasfeestje voor de kinderen en de spelers van de Krochtenboys.

Twee weken geleden werd de match tegen Liesbos 2 afgelast en vorige week was ik er niet bij de wedstrijd tegen Gerritboys. Ik had gehoopt dat onze tegenstander een verslag van die match hadden gemaakt, dan had ik de link naar hun website kunnen doorgeven en had je de wedstrijd kunnen lezen maar dan wel door de bril van Gerritboys. Vorige week hebben we verloren met 2-3, doelpuntenmakers waren Ad en Karl. Onze Mario pakte z’n tweede geel, dus was hij geschorst voor de wedstrijd van vandaag. Maar hij was er toch om zijn ploeg aan te moedigen, een echte Krochtenspeler in hart en nieren. Dit geldt ook voor Ronny die aanwezig was, alleen hij kon zijn ploeg niet heel hard aanmoedigen.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Poet

Middenvelders: Jasper, Jan, Karl en Nick

Aanvallers: Beau en Berten

 

Vandaag hadden we geen reservespelers, wel stonden Mario (geschorst) en Ronny (virale infectie) aan de kant. Daarnaast waren nog een aantal supporters op post: Charlotte, Christel en Jos, Louis en Jo. Patje was onze grensrechter en D. de Vries de scheidsrechter. We begonnen met een mooie actie van Beau, die ging naar Jan en die trapte richting Berten, Nick was iets te laat maar na 5 minuten waren we met z’n 11. Iets later een vrije trap van Bart naar Beau. Dan kregen we drie hoekschoppen, maar geen enkele bal kwam goed voor een Krochtenspeler. Na een kwartier een assist van Nick naar Beau en het stond 0-1. Iets later een pass van Bart via Berten naar Jan en daarna een afstandsschot op goal door Karl. Een bal van Nick naar Beau ging net links naast. Nadien nog een mooie kans voor Beau en een pass van Beau naar Berten. Na 25 minuten een assist van Beau naar Berten en het werd 0-2. Een bal van Berten naar Beau ging juist naast en een schone actie van Nick ging naar Jasper, ook een actie van Michel ging naar Jasper. Een mooie aanval vertrok bij Bart, ging via Robin en Roy naar Jan. Een hoekschop door Bart genomen bleef hangen aan het doel van Texas, Jasper zat er goed tussen, de bal ging niet weg en nadien kopte Jasper de bal juist over. Ondertussen was er naast de zijlijn ook wat animo. Ik zal het maar noemen: “Het verhaal van de pier.” Onder Louis z’n voeten kwam een zeer lange pier tevoorschijn, Mario kon het niet laten om dit beestje op de schoot van Charlotte te leggen. Een lange loopactie van Charlotte achter Mario liep op niets uit, dus kreeg ik dit beest op mijn hoofd. Ik vond het dan ook niet beter dan de pier terug op Charlotte haar stoel te leggen vooraleer ze ging zitten. Nu wel een kreet en weerom Charlotte achter Mario met de regenworm. Amai het diertje, zo zielig dat men daar zo mee geleurd heeft. Terug naar de wedstrijd: een bal van Michel naar Poet die de linkerlijn afliep en de bal voor doel dropte. Een bal van Karl ging naar Beau, de bal splijt op de paal. Een goede 1ste helft, maar de voorsprong had groter moeten zijn.

 

Texasboys start goed in de 2de helft, Robin moet al onmiddellijk redden, in een volgende actie van Texas pakt Robin de bal. Een bal van Jan gaat voorlangs en na, voor de Texasspelers, een betwistbare fout krijgen 2 Texasspelers geel. Maar Texas blijft drukken, Robin moet met een kattensprong een bal wegtikken. Poets loopvermogen rendeert, hij loopt weer de linkerflank af, geeft de bal aan Jan die teruglegt naar Berten, maar een Texasspeler zit er tussen. Na een kwartier werd het wat we niet hoopten, weer een aanval van Texas en het wordt 1-2. Nadien trappen zowel Jan als Berten op goal, maar telkens zit de doelman er tussen. Iets later een bal naar Berten die de bal voor doel gooit, Jasper kan er net niet bij. Daarna een hoekschop door Beau, Jasper kopt over. Door een fout in onze verdediging wordt het bijna gelijk, maar Robin redt de meubelen. Dan weer een prachtige actie van Jan, hij legt de bal nog net goed terug voor doel maar Jasper en Berten kunnen niet binnenwerken. Een bal van Beau gaat via Jasper naar Nick, de bal gaat rakelings naast. Een volgende bal van Beau eindigt op de keeper. Een nieuwe lange actie van Jan en een voorzet naar Karl wordt niet verzilverd. Het wordt op het einde nog serieus bibberen, 3 corners op rij voor Texas en Roy die bij een aanval goed tussenkomt, een volgend hoekschop van Texas wordt tegen de paal gewerkt. De Krochten heeft het moeilijk, maar als laatste een mooie counter die van Roy, via Jan, Berten, Beau en Jan naar Karl ging.

Oef, de scheidsrechter fluit af, eindstand 1-2.

 

Volgende week om 9.30u thuis tegen KPJ Etten. Een belangrijke wedstrijd voor de 3de plaats.

Advertenties