Wedstrijdverslag Krochtenboys – Heira 3

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 1-0

Doelpunten: Jan

Geel: Michel

Rood: –

Gespeeld: Michel, Berten, Karl, Jasper, Jan, Nick, Robin, Ronny, Bart, Poet, Jordi, Roy en Mario

 

Den dug-out.

 

Zowel Heira als de Krochten had een volle dug-out; bij Heira waren het spelers, bij de Krochten waren het naast de 2 wisselspelers (Mario en Roy) ook nog dames: Christel, Tinne, Charlotte en Joyce. Ook Alex en Axel waar aanwezig en samen met een deel van het gezelschap binnen gaf dit de nodige animo en decibels. Louis zou noodgedwongen de vlag nemen (hij zou niet lopen), dan supporterden ook Jos, Guy, Herman en Erna, Cel en Stijn aan de zijkant. Bedankt om te komen.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Poet

Middenvelders: Jasper, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Berten en Karl

 

Vandaag kwam Johan Dictus onze wedstrijd fluiten en het eerste kwartier was voor de thuisploeg. Jan schoot rakelings over, een corner van Jan werd overgekopt. Een volgend hoekschop werd door Bart overgetrapt. Een actie vertrok bij Jan, ging naar Berten maar Jasper kon niet binnenwerken. Na 10 minuten een bal van Jasper via Nick naar Jan en laag over de grond binnen (1-0). Iets later kwam Jordi 30m van zijn doel een bal wegkoppen. Daarna Heira die een corner kon versieren. Dan weer Karl met een pass via Berten naar Jasper, Nick pegelde de bal op de doelman. In een volgende fase moesten zowel Michel als Poet de bal van hun tegenspeler afpakken. Een mooie één-twee van Jan met Karl werd juist naastgetrapt door Jan. Een fout op Robin werd met geel bestraft. Heira kwam meer in balbezit en daardoor moest Robin een fout maken, de vrijschop ging in de muur. Nadien weer een aanval van Heira, Michel maakte hands en kreeg ook een gele kaart. Heira bleef werken maar Berten kreeg nog een mooi doorgekopte bal van Robin. Een pass van Robin kwam net niet bij Karl en een actie van Nick ging uiteindelijk links naast de goal.

 

In de 2de helft komt Roy voor Poet, en omdat de kantine van Wuustwezel verder is dan de kleedkamer waren we nog niet terug dus begint Poet als grensrechter, Herman neemt over. Een bal van Nick gaat naar Jan, maar de bal wordt over doel getrapt. Ronny geeft een perfecte pass naar Robin, de bal wil niet binnen. Dan Berten richting Robin, maar die kan er niet bij. Daarna is het Bart weer die moet redden. Jordi volgt het spel goed mee en stuurt, naast Bart, de achterlijn, hij komt soms uit zijn doel om een bal mee door te geven. Roy weet een bal te onderscheppen en kan een actie creëren tot ver over de middellijn. Nog meer druk van de Krochten: een actie van Jasper, een werkende Karl die de bal voorgooit en een afstandsschot van Jan. Na een kwartier neemt Mario het over van Jan en bijna onmiddellijk vertrekt een aanval bij hem, gaat naar Nick en Berten. Een pass van Berten naar Ronny wordt door de doelman onderschept. Een actie van Mario gaat naar Berten, nadien naar Karl. Dan komt Poet terug op het veld voor de hard gewerkte en leeggelopen Jasper. Ronny verspeelt voorin de bal, maar met een lange loopactie terug, wint hij toch terug het duel. Een hoekschop van Nick wordt door Poet naastgekopt. Iets later zorgt Poet achteraan weer voor een oplossing. Een aanval van Heira op links wordt door Bart onderschept.

 

Het blijft 1-0, gevochten voor elke bal, dus bedankt spelers en ook supporters. Het is voor de voetballers prettig dat zij steun hebben van de zijlijn.

Volgende week begint de 2de seizoenshelft, we gaan op verplaatsing naar Wiga 2 (Laarse Heide). De wedstrijd start om 9.00u.

Advertenties