Wedstrijdverslag ONA – Krochtenboys

Scheidsrechter: F. de Laet

Uitslag: 2-3

Doelpunten: jan (2x) en Nick

Geel: Mario

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Berten, Robin, Jan, Nick, Karl, Ronny, Bart, Roy, Jordi, Mario en Jasper

 

Een geladen wedstrijd.

 

Geen gemakkelijke wedstrijd voor scheidsrechter de Laet met de nodige rode en gele kaarten: 2 rode en 2 gele kaarten voor ONA en een gele kaart voor Mario. Toch wist hij de match tot een goed einde te brengen. Dank u wel voor de leiding.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Roy

Middenvelders: Karl, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

 

Toen ik vandaag toekwam was de wedstrijd reeds een dik kwartier bezig (nog een andere afspraak), volgens de supporters was er tot dan toe nog niet veel gebeurd. Blijkbaar had Jos een trap op doel gegeven, maar Jos was niet mee opgesteld, hij stond langs de kant. Bart had zich toen al mistrapt en was vervangen door Mario. Roy werd laatste man en Mario ging linksachter spelen. Patje was weer onze grensrechter; Louis, Jo, Jos en Christel, Joyce en Charlotte waren ook afgezakt naar Boer Mies.

 

Na een half uur, hands door een ONA-speler binnen het strafschopgebied, rood en penalty, maar Nick maakte de openingstreffer niet. Beau had last van zijn lies en werd iets later vervangen door Jasper. Een bal van Berten via Nick naar Jan ging over en een pass van Ronny via Berten werd door Robin hoog overgetrapt. Dan volgde een mooi gekruiste bal van Robin. Door een fout op Karl werd de vrije trap kort genomen door Nick naar Jan, die nog voorgooide. Na 40 minuten een fout op Robin (getrokken aan truitje), geel en weer een penalty, Jan trapte binnen en het stond (0-1). Roy hield zijn tegenspeler, ook al was hij een kop groter, goed uit de wedstrijd. Samen met Michel werd de nummer 17 goed buiten spel gezet. Door weer een fout op Karl kreeg de ONA-speler geel, de vrije trap werd door Nick genomen. Een bal van Karl ging via Ronny terug richting Karl.

 

Al in het begin van de 2de helft moet Jordi een bal pakken. Daarna een afstandsschot van Mario, de keeper pakt. Een lange actie van Jan eindigt met een trap over doel. Na 7 minuten zorgt een goedwerkende Karl dat de bal langs Jasper naar Nick gaat en het wordt 0-2. Iets later een fout van Ronny, juist binnen het zestienmetergebied, dus strafschop maar Jordi keept goed en heeft de bal. Een fout op Jasper en een vrijschop door Nick wordt naastgekopt door Jasper. Een counter van ONA strandt op Jordi. Jan gooit op een volgend moment de bal voor doel, maar geen afwerker. Een vrije trap van ONA wordt weer gered door Jordi, maar na 20 minuten wordt het toch 1-2 (het wordt weer bibberen). Eerst maakt Mario een fout en krijgt hij geel, maar nadien maakt hij een lange en mooie actie op links. Na 25 minuten komt Bart terug in het veld voor Michel. Een bal van Berten wordt door Robin op de doelman gekopt. Een bal vertrekt van Bart naar Jan, maar die staat buitenspel, dan weer een aanval van ONA, maar onze doelman Jordi geeft geen krimp, hij brengt weer redding. Een pass van Karl naar Jan gaat laag over de grond juist naast. Door het werk van Karl en Robin komt de bal bij Jan, Karl kopt op de keeper. Ook Mario zorgt dat de nummer 17 niet aan de bal komt. Door 2x geel krijgt een ONA-speler rood. Mario krijgt meer vrijheid en profiteert daarvan om meer mee in de aanval te trekken. Ondertussen moet Patje vertrekken en Jo wil de laatste 15 minuten wel vlagger van dienst zijn. Een aanval met Karl, Jasper en Berten gaat naar Robin, de doelman moet in 2 keer de bal stoppen. Na 40 minuten trapt Jan een bal hard op de keeper in de kruising binnen (1-3). Berten is leeggelopen en Michel gaat de wedstrijd uitspelen. Een bal van hem gaat naar Jasper, van Roy gaat een bal naar Jan en een pass van Nick gaat naar Roy. Bart brengt redding en krijgt een vrije trap mee. Een actie van Roy gaat via Mario naar Jan die de bal voor doel dropt. Daarna gaat een bal van Robin voorlangs en een pass van Robin naar Jasper eindigt op de doelman. In de allerlaatste minuut mildert ONA de uitslag nog door een doelpunt: einduitslag 2-3.

 

Een moeilijke wedstrijd maar we hebben de 3 punten tegen de kampioen van vorig seizoen. Goed gewerkt gasten!!

Volgende week thuis tegen Heira 3, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties