Wedstrijdverslag Krochtenboys – UBZ

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 3-3

Doelpunten: Robin, Nick en Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Karl, Jan, Nick, Robin, Ronny, Bart, Jasper en Jordi

 

Vandaag met z’n tienen.

 

Jos, gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Het spandoek van de Krochtenboys bij Jos in den hof startte als volgt: “Jaja, de Jos is de klos. Op 11 oktober werd hij 50 jaar en hij doet af en toe al eens raar…….”.

We moesten het vandaag met 10 spelers stellen en dat heeft ons den das omgedaan. Op het einde iedereen bekaf en ook nog een paar gekwetsten (Ronny: schouder; Karl: voet). Maar ze konden niet gewisseld worden, dus gasten zie dat je zondag weer allen paraat bent want we kunnen je gebruiken.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Jasper

Middenvelders: Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Ad en Karl

 

Patje was weer onze grensrechter en Louis deed dit voor UBZ tot hun 12de man arriveerde. We hadden ook Jos en Christel, Nore en Rune (bedankt Ad dat je kwam; de kinderen werden goed opgepast door Christel, Mieke en Gijs), Tinne met Alex en Axel, Suske en Karina, en Mieke met Gijs aan de zijkant.

 

Omdat de kleedkamers nog op slot waren, kon Peter Herijgers de wedstrijd pas starten met 20 minuten vertraging. Het eerste half uur was voor de Krochtenboys maar er viel slecht één doelpunt. De wedstrijd startte met een afstandsschot op goal door Bart, een pass van Nick ging naar Ad, de bal rolde voorlangs. Michel moest reppen en lostte het op, nadien ging een bal van Michel naar Karl, deze belandde in hoekschop. Een bal van Ad ging via Karl weer in corner. Een afstandsschot van Jan werd door de keeper uit de lucht geplukt. Een pass van Robin ging langs Karl naar Ad, maar een UBZspeler stak er zijn voet tussen. Een bal van Ad naar Jan en nadien Jan naar Ad, de bal ging over. Dan vloog een bal van een UBZspeler in de dug-out en ging er terug uit zonder iemand te raken. Ad speelde iets later een goed doorgelopen Ronny aan. Na 25 minuten een hoekschop van Ad, de bal bleef voor het doel hangen en na heel wat tik-tak kon Robin verzilveren (1-0). Iets later vertrok een actie van Jasper, naar Robin, Jan en Ad. Bart wilde nog een bal binnenhouden, maar hij was te laat; Mieke pakte de bal al buiten het veld. Een verre trap van Bart naar Robin ging richting Karl. Dan weer een bal van UBZ in den dug-out, nu was het flipperkast want alles wat er te raken was werd geraakt (al onze vrouwelijke supporters zaten in de dug-out, dus het nodige gekres). Daarna nog een actie van Bart naar Jan, Ad kon de bal net niet binnenkoppen. En dan in 2 minuten tijd werd het 1-1 en kort nadien stonden we achter. Zo gingen we rusten met een 1-2 achterstand.

 

UBZ start de 2de helft sterk en na 5 minuten wordt het 1-3. Daarna splijt een bal van Jan op de paal en die van Ad gaat over. Robin trapt hoog over het doel, zelfs over de omheining. Suske gaat met Axel de bal zoeken, daarna gaat ook Alex mee zoeken en omdat ze zolang wegblijven, gaan ook Nore en Tinne kijken waar ze blijven. Helemaal nat, volgens Suske van de planten, komt hij met de bal terug. Een mooie, lange actie van Jan op rechts eindigt op de doelman. En ook de bal van Ad wordt gepakt. Een afstandsschot, bijna van de middellijn, van Jan moet door de keeper in twee keer gestopt worden. Dan wordt er gelachen vanuit de dug-out: Patje viel bijna omdat hij tegen Jos aanliep. Jordi wil wedstrijd en komt ver uit om mee te spelen en ook eveneens om onze 11de man te zijn, zo vertrekt een bal van hem naar Robin. Een actie van Karl gaat via Nick naar Ad, de bal gaat over. Een hoekschop van Jan komt bij Jasper, maar zijn trap is te zwak. Daarna weer een actie op links van Jasper naar Bart. Een pass van Jan gaat via Ad naar Karl, maar ook zijn bal gaat over doel. Een vrije trap van Bart gaat op de muur, in de rebound moet de doelman redden. Iets later Jan weer op rechts naar Ad, maar weer zit de keeper er tussen. Na een half uur een fout op Karl; Nick neemt de vrije trap, hij krult de bal perfect naast de muur en we komen terug tot 2-3. Een bal van Ad gaat in hoekschop en de corner wordt door de keeper gepakt. Ronny speelt terug naar Jordi, die de bal weer naar voor trapt. Na 35 minuten kan Karl (voor hij weerom geraakt wordt) de bal nog binnenfrommelen of is het Robin die de bal nog net binnenkopt. Het voornaamste is dat we gelijkkomen. Dan nog een doorsteekbal van Karl naar Ad. Robin loopt de rechtse lijn ook nog een keer helemaal af. En een pass van Jasper gaat naar Karl, maar de einduitslag blijft 3-3.

 

De ploeg heeft gewerkt en uiteindelijk nog één punt uit de brand gehaald. Dus mannen, bedankt dat jullie er waren en, hoewel moe gelopen, blijven vechten bent voor elke bal.

Volgende week naar ONA (bij boer Mies), de wedstrijd start om 10.00u.

Advertenties