Wedstrijdverslag Krochtenboys – Texas Boys

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 1-0

Doelpunten: Berten

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Beau, Berten, Ronny, Nick, Jan, Robin, Jasper, Bart, Karl, Mario en Ad

 

Een doelman is belangrijk.

 

Omdat Jordi vanmorgen afmeldde omwille van buikkrampen, moest Bart op zoek naar een andere keeper. Uit de mogelijke kandidaten werd Mario gekozen en wat voor een wedstrijd heeft hij gekeept. Hij heeft vandaag gezorgd dat we de 0 hielden en zo de drie punten binnenhaalden. Maar dit kan enkel met de ganse ploeg die vandaag toch weer zorgde voor goed voetbal. Bedankt gasten dat je er vandaag weer bij was, want we konden jullie allemaal gebruiken.

 

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Jasper, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Ronny, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

 

Voor de wedstrijd nog snel Ad bellen om te komen voetballen en ja hoor, wat later was hij present. Aan de kant stonden (eigenlijk zaten ze in de dug out) Leo, Louis, Christel, Sanne, Tinne en Alex en Axel, Jos was de grensrechter van dienst.

 

Ad Sweep leidde vandaag de wedstrijd en de eerste acties waren voor de Krochten, maar al snel moest Mario een eerste keer tussenkomen. Een bal van Nick ging richting Berten, maar iets te ver. Dan gooide Jan een bal voor, maar niemand om af te werken. Daarna een bal van Michel laag over de grond, de bal ging naast. Iets later een vrijschop voor Texas, Mario werkte in hoekschop. Na 20 minuten een mooie actie en een assist van Jan naar Berten en het staat 1-0. Een trap van Beau werd door de keeper gepakt, dan weer een vrije trap van Texas en weer tikte Mario in corner. Nadien een lange loopactie van Jan en Beau die rakelings naast trapte. Een bal van Bart ging buiten, hij moest alles uit de kast halen om terug naar zijn plaats te lopen maar toch kon hij de bal nog in hoekschop werken. Daarna een actie van Robin op links en Jan die de bal voor goal dropte, maar Berten kon er juist niet bij. Een mooie actie van Ronny op rechts ging naar Jan en een afstandsschot van Jan. En dan nog een mooie actie van de Krochten: de bal vertrok bij Berten naar Beau en Robin die een mooie laterale bal (van links naar rechts) naar Berten, maar de keeper redde.

 

In de 2de helft komt Ad voor Jan. De eerste actie van Ad op rechts gaat naar Beau en een loopactie van Nick wordt niet afgewerkt. Weer een bal van Ad nu teruggelegd naar Nick, die laag over de grond trapt. Zowel Jasper als Karl spelen een perfecte wedstrijd, zij houden hun tegenspeler uit de wedstrijd: echte mandekkers wordt dit genoemd. Ook Bart doet zijn werk als laatste man, hij stuurt zijn ploeg optimaal. Nog een mooie actie van Robin via Beau naar Ad. Maar Texas blijft azen op een goal nu wordt de bal overgekopt. Na 20 minuten komt Jan terug voor Ronny. Iets later moet Mario in 2 keer redden en daarna pakt hij de bal met een prachtige save. Een bal van Ad naar Berten moet nu door de Texaskeeper in 2 keer afgestopt worden. Iets later trapt Robin op de keeper en een mooie actie van Jan gaat over. Een bal van Robin laag over de grond wordt door de doelman met zijn voet buiten gewerkt. Een pass van Ad gaat via Beau naar Berten, hij trapt naast. Dan een fout op Robin juist buiten het bakschopgebied, Beau trapt de bal over. Nog even bibberen wanneer Texas voor onze goal zit en de Krochten de bal maar niet weg krijgt, uiteindelijk wordt de bal door Mario overgetikt. Na 45 minuten is het bobijntje voor Berten af en komt Ronny terug op het veld. Nog 5 minuten blessuretijd en 5 minuten nagelbijten, maar de eindstand blijft 1-0. Bedankt gasten voor de strijdlust, Texasboys voor de wedstrijd en Ad Sweep voor de leiding.

 

Volgende week thuis naar KPJ Etten, de wedstrijd start om 10.30u.

Advertenties