Wedstrijdverslag Gerrit Boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-0

Doelpunten: –

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Berten, Karl, Jasper, Mario, Jan, Robin, Ronny, Roy, Poet, Jordi, Bart en Nick

 

Telkens net niet.

 

Weer een mooie wedstrijd, een 10 voor fair play, maar de bal wilde vandaag niet tegen de netten, toch niet tegen die van onze tegenstander. Joyce had ook groot nieuws, maar ze ging het niet zeggen. Op het einde van onze 3de helft wist het iedereen. Neen, het ging niet over haar, buiten dat ze maar een paar uurtjes geslapen had. Maar wij aanwezigen, voetballers en supporters weten het toch maar. Hopelijk wordt dit vervolgd.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Roy, Michel en Poet

Middenvelders: Jasper, Mario, Jan en Robin

Aanvallers: Berten en Karl

 

Vandaag stonden Jos, Christel, Charlotte, Joyce en Louis aan de zijlijn. Bart nam de vlaggestok en Nick ging later komen. Uiteindelijk stond hij bij Gerrit Roovers, ook al was dit maar op een 500m van het veld, hij moest via de GSM van Berten geholpen worden. Maar Berten moest terug het veld op voor de 2de helft, hij gaf zijn GSM door aan Jasper, die dan weer aan Dré en omdat ze hem niet konden helpen, kreeg Louis de GSM. Hij kon Nick toch bij het veld loodsen.

 

E. Dubbelman was onze scheidsrechter, en de eerste 10 minuten waren voor de Krochten: een corner voorgegooid door Jan, een actie van Ronny naar Mario en druk van Karl op de verdediging. Maar Gerritboys kwamen opzetten, Michel kon een bal afschermen voor Jordi maar na een kwartier kwam Gerritboys langszij en zij maakten de 1-0. Iets later moest Roy met een sliding redden. Een vrije trap van Gerritboys werd door Jordi buitengetikt. Daarna een mooie aanval van Mario, ook Berten trapte de bal voor doel. Een hoekschop door Jan werd teruggelegd naar Ronny, de bal ging rakelings naast. Dan zwierde Mario de bal voor doel, Berten kon er net niet bij. Wat later een mooie actie van Poet en daarna weer een nieuwe actie van Berten naar Robin, dan naar Karl en via nog enkele passes naar Mario, de bal ging naast. Op het einde van de eerste helft kreeg Gerritboys nog een kans.

 

In de 2de helft komt Bart voor Jasper en bijna onmiddellijk gooit Bart van rechts de bal voor goal. Berten raakt de bal nog. “Een heel mooie kans”, werd aan de zijkant gezegd. Dan weer Bart, nu via Karl naar Robin, de bal gaat in hoekschop. De corner wordt door Bart voor doel gedropt Berten raakt hem weer net. “Weer een mooie kans”, werd gezegd. De volgende corner wordt door Poet naastgekopt, en een bal van Bart komt juist niet bij Poet. Na een kwartier wordt Poet door Nick vervangen, iets later komt Gerritboys weer opzetten en het wordt 2-0. Daarna een afstandsschot van Jan en een bal van Robin naar Karl, maar hij kan er niet aan. Het gaat niet met Bart en na 20 minuten komt Jasper terug op het veld. Een actie van Mario gaat in hoekschop. Een vrijschop door Jan en een inswinger, maar de keeper redt; dan een bal van Jan naar Nick, de bal gaat laag over de grond maar niet binnen. Een vrije trap van Gerritboys juist buiten het strafschopgebied wordt door Mario afgeblokt. Jasper loopt de linkerflank af, de bal gaat naar Karl, die tikt naar Jan, de doelman duwt in hoekschop. Een vrijschop van Jan gaat naar Berten, hij speelt op de keeper. Karl heeft een tegenspeler die hem goed volgt, hij zakt vaak terug zodat er vooraan ruimte komt. Een bal van Mario wordt in corner gewerkt en de corner van Jan wordt door Michel naastgekopt. Robin kan 3 spelers uitschakelen, de bal gaat via Karl naar Jan. Roy doet het goed als laatste man, hij houdt zicht op de wedstrijd. Robin trapt nog een bal naar Karl maar die kan er niet bij en Nick gooit voor, maar Robin kan er net niet aan. Jasper was goed terug ingevallen, hij deed zijn werk heel goed.

 

Vandaag weer geen punten, maar ze zijn blijven voetballen. Chapeau.

Volgende week thuis tegen Texasboys, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties