Wedstrijdverslag Made – Krochtenboys

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 2-1

Doelpunten: Robin

Geel: –

Rood:

Gespeeld: Michel, Beau, Berten, Jasper, Nick, Karl, Robin, Poet, Bart, Herman, Jordi, Jan, Mario en Roy

 

Gevochten tot de laatste minuut.

 

Een mooie, maar zware wedstrijd. Van het begin tot het einde veel loopwerk, beide ploegen brachten voetbal. Na de 1-1 zei Frank: “Diegene die nu nog scoort, die wint”. En inderdaad, Made trok vandaag aan het langste eind en won de fel bevochten, maar faire wedstrijd.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Poet, Bart, Michel en Herman

Middenvelders: Jasper, Nick, Karl en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

 

Supporters waren: Jos en Christel, Erna, Charlotte en Frank. Mario begon als grensrechter tot hij op het veld kwam, Charlotte nam de vlag over. Onze scheidsrechter stond te wachten tot de Madespelers toekwamen, omdat zij in het oranje waren ging hij nog snel wisselen van shirt.

 

Dus enkele minuten na den tienen floot scheidsrechter de Ruyter de wedstrijd op gang, het eerste kwartier was voor Made. Herman had vandaag een goeie dag, zijn eerste actie was een mooie kopbal, een voorzet van Beau ging naar Jasper maar de bal ging naast. Karl moest een iets later een bal in hoekschop werken en ook Jordi deed dit over. Michel ruimde meerdere ballen netjes op. Dan een bal van Beau naar Robin, die een goede actie deed, en de bal naar Jasper stuurde. Daarna Bart naar Berten en iets later Beau naar Jasper. Ook Jordi moest weer redden door de bal in corner te tikken. Na 20 minuten weer een actie van Made en het was raak, het stond 1-0. Nu kwam de Krochten meer in de wedstrijd, een vrijschop van Bart werd voor goal gezwierd en een pass van Beau naar Karl werd ook voor doel gedropt. Na 25 minuten kwam Jan voor Michel en enkele minuten later Mario voor Berten. Een corner van Jan en de kopbal van Beau ging juist naast. Daarna gooide Beau de bal voor goal, eerst probeerde Jan en nadien Robin. Een bal van Nick ging naar Jan en door een fout mocht Bart een vrije trap geven. Herman ging tot tweemaal door en werd telkens afgeblokt. Dan weer een actie van Made, maar Jordi had de bal klemvast. Nog iets verder in de 1ste helft: eerst Nick naar Beau, de bal ging net over en van Nick naar Robin die fetste (schampschot).

 

Berten komt terug op het plein voor Jasper en al onmiddellijk zet de Krochten druk: eerst moet de keeper van Made redden en nadien twee trappen van Beau op goal. Een mooie actie van Poet duwt Made in de verdediging, Mario gooit de bal voor doel, de pressing blijft en na 10 minuten een assist van Jan en Robin maakt gelijk (1-1). Na een kwartier komt Michel terug voor Poet. Een bal van Robin naar Mario gaat over, daarna doet Herman een schone sliding en een loopactie van Jan kent geen afwerking. Made komt terug in de wedstrijd en krijgt een hoekschop, Jordi lost het goed op. Een goeie voorzet van Nick wordt niet binnengetrapt door Robin. Na een half uur is er weer een efficiënt Made en dit zorgt voor de 2-1. Een bal van Beau naar Jan en een afstandschot dat naast gaat, daarna dropt Jan de bal voor goal maar Berten kopt naast. De laatste minuten voert de Krochten de druk nog op: een bal van Mario naar Jan, voor de goal naar Beau, de bal wordt in hoekschop gewerkt en een bal van Bart naar Robin, maar die kan er juist niet bij. Een laatste aanval van Made wordt door Jordi in corner getikt.

 

We hebben vandaag wel geen punten gesprokkeld, maar het was een aangename wedstrijd.

Bedankt scheidsrechter de Ruyter voor het fluiten van een goeie wedstrijd, bedankt Madespelers voor uw faire wedstrijd en ook bedankt Krochten voor deze wedstrijd. Wel niet gewonnen, maar wel een heel fijne wedstrijd, het is plezant om zo’n groep bezig te zien.

 

Volgende week zijn we vrij, de week daarna moeten we naar Gerrit boys, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties